L'Arabia Hotel Apartments: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 94 omdömenSe vad andra gäster sa
7,2

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (94)Omdömen från Booking.com (694)
7,2
Mycket bra
Baserat på 94 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,3
Faciliteter6,8
Läge7,6
Komfort och kvalitet7,6
Service7,2
Valuta för pengarna7,0
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Deutsch
日本語
mer
Rumstyp
Studio
Dubbelrum Standard
Svit med 1 sovrum
Sortera efter
Visar 63 verifierade gästkommentarer
7,6
Mycket bra
alex från Indien
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
good place and friendly staff..”
wish to come and stay only here if in Abudhabi
Recenserad 18 oktober 2016
7,6
Mycket bra
alex från Indien
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
good”
good location and service
Recenserad 05 oktober 2016
7,6
Mycket bra
ABDULAZIZ från Saudiarabien
Familj med små barn
Studio
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good”
Easy to go to the mall
Recenserad 13 augusti 2016
8,0
Fantastiskt
Annabelle från Filippinerna
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i april 2016
Good location”
It is near to training schools.
Recenserad 22 april 2016
8,0
Fantastiskt
Intakhab från Indien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
it was good”
perfectly fit to my need
Recenserad 24 februari 2016
7,7
Mycket bra
Imran från Förenade Arabemiraten
Affärsresenär
Studio
Bodde en natt i december 2015
Peace full stay!”
Mazyad Mall
Recenserad 31 december 2015
8,7
Fantastiskt
Arindam från Indien
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde i 2 nätter i november 2015
L'Arabia - Value for Money”
Room, Service, Cost
Recenserad 13 november 2015
6,0
Stephanie från Filippinerna
Familj med äldre barn
Studio
Bodde en natt i november 2014
Not bad”
mall, not far from airport, accessible
Recenserad 26 januari 2015
10,0
Utmärkt
James från USA
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Great value in Abu Dhabi”
Location, Access to mall, Food selection
Excellent. It's an apartment complex so not fully staffed to make a 5-star or 4-star hotel rating. Service and facilities are excellent.
Recenserad 07 januari 2015
5,3
Mary från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Studio
Bodde en natt i januari 2015
bad parking and uncomfortable entrance.”
none
Not good
Recenserad 06 januari 2015
7,7
Mycket bra
seongsoo från Sydkorea
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i december 2014
Nice for family with baby”
near to mall, reasonable price, spacy(one bed room suite)
Acceptable for budget, quality, convinience for family with baby.
Recenserad 13 december 2014
10,0
Utmärkt
salem från Förenade Arabemiraten
Grupp
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2014
nice clean hotel..........”
quite nice hotel...
i like the stay there...
Recenserad 20 oktober 2014
6,7
Trevligt
Amjad från Storbritannien
Par
Dubbelrum Standard
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Nice but over priced!”
Clean, cosy and on a mall which makes everything within hand's reach.
If other family members were not already booked for this hotel, I would have got a better quality hotel for the rates we paid!
Recenserad 19 oktober 2014
9,3
Utmärkt
Mohd från Malaysia
Familj med små barn
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i september 2014
Hotel with superb room and conveniently located.”
Room, location, facilities
Fast check in and check out. Attentive front desk (reception) staff. Elegantly furnished hotel including rooms. Quality and elegant furniture with inexpensive price. Parking provided at the basement area. Conveniently located next to Mazyad Mall, thus easy shopping and dining. Direct access to Musafah business and industry area, although hotel located in a residential area and not busy area good for relaxation. Didn't have the chance to sample the hotel's in house restaurant, but food choice seemed plenty with good price. Overall, will definitely return in future.
Recenserad 07 september 2014
8,0
Fantastiskt
KU från Malaysia
Affärsresenär
Studio
Bodde i 2 nätter i juni 2014
nice room”
service, food, decoration
the stay was very nice and pleasant. The food is quite tasteful and the service was respected.
Recenserad 02 september 2014
7,7
Mycket bra
Mawooz från Indien
Familj med små barn
Studio
Bodde i 4 nätter i maj 2014
Very good”
Good room service, well equipped room, ideal location
Very good
Recenserad 18 maj 2014
7,0
Mycket bra
mohammed från Saudiarabien
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde i 2 nätter i april 2014
it was short nice stay”
close to airport, clean, quiet area
it was nice stay, but this hotel is far from the town. its good for those who want to be close to airport
Recenserad 06 maj 2014
9,3
Utmärkt
Alfons från Belgien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde i 7 nätter i mars 2014
It is save”
Close to the airport, excelent apartment, supermarketand restaurants in the same building
Outstanding.All we ever needed was availlable inside the very building.
Recenserad 25 mars 2014
6,0
Christian från Tyskland
Ensamresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i december 2013
Fine”
Close to the airport, close to the shopping mall, comfortable bed
It was in general OK, though Internet access at the business centre didn't work at first and the staff was more interested in watching a wrestling game on TV tha n checking me out.
Recenserad 06 januari 2014
9,0
Utmärkt
Wylie från Australien
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i november 2013
Great, easy location to airport”
Clean and spacious for what the room costed
Recenserad 10 november 2013
9,7
Utmärkt
Ahmed från Oman
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
great”
Connected to the Mall and supermarkets, quite and away from city crowded area.
Recenserad 23 augusti 2013
3,3
ALi från Förenade Arabemiraten
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i augusti 2013
not clean at all ”
the location
i checked out after 3 hours stying . it was trouble and i’m disappointed and shocked .
Recenserad 19 augusti 2013
10,0
Utmärkt
firas från Jordanien
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i juni 2013
Excellent hotel, good servic”
Parking free, good ac
I recommend this hotel becoz its with shopping mall There is indoor shisha
Recenserad 29 juni 2013
10,0
Utmärkt
firas från Jordanien
Ensamresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i juni 2013
Nice stay, calm, above of shopping mall. ”
Food, room size
Recenserad 15 juni 2013
5,3
Menelba från Filippinerna
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i april 2011
business type hotel”
indoor swimming pool
before they provide excellent service but now the quality of the service degraded
Recenserad 11 maj 2011
8,0
Fantastiskt
Menelba från Filippinerna
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i april 2011
great hotel”
restaurants in 2nd floor
nice except one lady receptionist that is extremely rude
Recenserad 12 april 2011
7,7
Mycket bra
peter från Storbritannien
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i december 2010
Right above the Mall”
Brand new and right above the Mall.
Brand new and a few teethig troubles
this is a brand new hotel and right above the mall. the underground parking is very handy if you come by car. the staff were helpful when asked to sort things out. it is very well placed for the airport, 15 mins, mussafah industrial area, 10 mins and adnec and zayed sports city, 20 mins. this hotel served our purpose and is recommended.
Recenserad 13 december 2010
8,3
Fantastiskt
Susann från Tyskland
Par
Studio
Bodde i 5 nätter i oktober 2013
gut, günstig, perfekt”
Personal,Sauberkeit,Ausstattung
Das Studio war perfekt ausgestattet. Durch die Lage an der Mayzad Mall bestand jederzeit die Möglichkeit, sich mit Lebensmitteln zu versorgen bzw. dort auch schnell etwas zu Essen. Wir waren zum Formel 1 Rennen, dafür leider ein wenig weit. Ansonsten gern wieder.
Recenserad 14 november 2013
4,0
Hala från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Studio
Bodde en natt i december 2017
Acceptabelt”
لا يوجد أي موظف لحمل الأمتعة حين الوصول للفندق ولا أي موظف لطلب المساعدة ولا أي لافتة للتوضيح في أي طابق مكتب الاستقبال أو أي مرافق أخرى.. ومدخل الفندق من مواقف السيارات في اسفل المبنى غير مناسب..
Recenserad 31 december 2017
7,2
Mycket bra
Eisa från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Studio
Bodde i 3 nätter i juli 2017
جيد جندا للعائلات”
‏جيد جدا للعائلات فقط
Recenserad 28 juli 2017
6,0
AHMED från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i februari 2017
الخدمة سيئة ”
لقد قمة بطلب نظافة الغرفة في الفترة المسائية ولم أجد أي رد من خدمة العملاء بالإضافة إلى أن رجل الأمن بالفندق كان غير مهذب مع أصدقائي الزوار
Recenserad 07 februari 2017
6,8
Trevligt
Maisa från Förenade Arabemiraten
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i januari 2017
80”
جيد جدا
Recenserad 16 januari 2017
6,8
Trevligt
jamal från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
جيد الموقع و القيمة”
وجود المول ميزة
Recenserad 17 september 2016
6,4
Trevligt
AHMED från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i augusti 2016
الراحه والهدوء”
جيد من حيث الموقع
Recenserad 17 augusti 2016
6,8
Trevligt
Matar från Förenade Arabemiraten
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i april 2016
لا توجد ملاحظات”
أرجوا أن يكون هناك فطور مجاني .
Recenserad 11 april 2016
6,4
Trevligt
AHMED från Förenade Arabemiraten
Affärsresenär
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i januari 2016
كان السعر مناسب في هذا اليوم”
القيمة في تلك الليلة كانت ممتازة، أما في بعض الأيام تكون الأسعار خيالية وغير معقولة....!!! حيث تجد الأسعار في فنادق أخرى وخدمات أكثر من هذا الفندق وينصف السعر
Recenserad 29 januari 2016
3,3
AHMED från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i november 2015
مستوى الخدمة والإستقبال سيئ”
لاشي
للأسف لم تكن جيدة حيث انتظرت في الإستقبال أكثر من 40 دقيقة ! من وصولي حيث وصلت في 1 ظهرآ ولم تتوفر غرف شاغرة في هذا الوقت علما أنني حجزت قبل الموعد بيوم ؟؟؟
Recenserad 18 januari 2016
6,7
Trevligt
turki från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i januari 2016
فندق وسط مول”
داخل المول والمواقف
جيدة
Recenserad 16 januari 2016
9,7
Utmärkt
mohammed från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 6 nätter i december 2015
استجمام وتسوق”
حجم الغرف كبير و توفر المواقف و قرب المطاعم والسوق منه
،الا ان المصعد كان عليه ازدحام وتنتظر قليلا حتى يصلك احداها فيه متسع ، وكان موظفو النظافة يستخدمونه بكثرة مما يزاحم الساكنين ،رائعة
Recenserad 04 januari 2016
6,7
Trevligt
faisal från Förenade Arabemiraten
Par
Dubbelrum Standard
Bodde en natt i september 2014
جيدا جدا”
الموقع تحت المول
المكان حلو جيد جدا وراقي ومكان حلوو تحت المول ونظيف واسعاره مناسبه
Recenserad 28 september 2014
8,0
Fantastiskt
MAHMOUD från Förenade Arabemiraten
Ensamresenär
Studio
Bodde i 2 nätter i december 2013
جيد لسفره القصير”
فقطالاستقبال
جيد لقربة من المول
Recenserad 31 maj 2014
5,7
HIROYUKI från Japan
Affärsresenär
Studio
Bodde en natt i oktober 2015
モール隣接”
モール隣接で便利、
コンロの修理必要、フライパンが小さすぎる、レストランのメニューに書いてあるが実際には無いものあり。
Recenserad 31 oktober 2015
8,3
Fantastiskt
JIHAE från Sydkorea
Familj med små barn
Studio
Bodde i 13 nätter i december 2014
편안했어요”
직원들이 친절하다. 몰과 함께 있어서 편리하다. 수영장과 와이 파이가 무료라 좋다
직원들이 아주 친절합니다ㅡ 그리고 몰이 같은 건물에 있어서 장보거나 간단한 쇼핑을 할 수있어 편리했고요. 작지만 무료 수영장과 헬스시설이 있어서 아이들이랑 있기는 아주 편안했어요. 그리고 직원들도 모두 너무 친절했습니다. 아부다비 시내와 약간 떨어진 위치가 아쉽긴 하지만 가격대비 편안히 있기 좋아요
Recenserad 29 december 2014