2015
Utmärkt 8,2
baserat på 492 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 492 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 8,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Michael från Storbritannien
Par
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent Location
Great location near to Underground. Very friendly and helpful staff. The hotel is a bit tired but that's being worked on. The bathroom is very small but good air flow keeps it fresh
Recenserad 14 september 2016

Ronald från USA
Par
Superior dubbelrum med parkutsikt
Bodde i 7 nätter i september 2016
Great Time in London
Great location. Lots of pubs nearby. Close to tube station. Recommend highly.
Recenserad 11 september 2016

Lau från Hongkong
Par
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i april 2016
nice hotel
Good location, 3 minutes to go to underground station and Hyde park. Staff is really helpful
Recenserad 08 september 2016

Torben från Tyskland
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Okay stay
Room was okay, Bathroom small. Bus Station right across the street and Paddington station 5min by foot.
Recenserad 06 september 2016

Maryamw från Kuwait
Par
Superior Dubbelrum
Bodde i 6 nätter i december 2015
I love london
The best hotel in london
Recenserad 06 september 2016

Mark från Kanada
Ensamresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Solid Paddington Hyde Park Hotel
Good choice for a quick London visit.
Recenserad 08 augusti 2016

振寬 från Taiwan
Grupp
Superior dubbelrum med parkutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
I was very disappointed
I booked a high floor park view romm with upgrade extracharge for 2 night but I was arranged in a room at 5th. floor room without park view. After argument. My room changed to another room at 8th floor but sill only a small corner of the Hyde park can be seen on the 2nd. day.
Recenserad 03 augusti 2016

Rob från Storbritannien
Par
Superior dubbelrum med parkutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Lovely hotel nd the staff make this place really enjoyable
Stayed again for the RideLondon100 event. Staff were so helpful arranging secure storage for bikes while the room was made ready. They even allowed the bikes into the room for safe storage and easy access on the day of the ride. There is no doubt that the Concierge and Reception staff were more than helpful, going out of their way to make sure we were truly happy with our stay. We will be staying here again after experiencing such high standards.
Recenserad 02 augusti 2016

yiktsay från Malaysia
Par
Superior Dubbelrum
Bodde i 5 nätter i juli 2016
convinient location
subway is nearby, food is good, room is spacious and clean, everything is good.
Recenserad 13 juli 2016

Dilip från Storbritannien
Familj med äldre barn
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2016
average service
rooms were not ready despite asking for early check in as we were attending a wedding at the Hotel, others in the queue after us were being given room while we were asked to wait?, went to sleep late after the wedding and the fire alarm went off a number of times after 6:30 am, disappointed with my stay this time despite being offered a discount.
Recenserad 01 juli 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: