Landmark Suites Jeddah: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 110 omdömenSe vad andra gäster sa
7,0
80 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (110)Omdömen från Booking.com (784)
7,0
Mycket bra
Baserat på 110 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet6,6
Faciliteter6,7
Läge8,0
Komfort och kvalitet6,5
Service7,3
Valuta för pengarna7,1
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Rumstyp
Svit med 1 sovrum
Svit med 2 sovrum
Svit med 3 sovrum
Sortera efter
Visar 91 verifierade gästkommentarer
3,3
William från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i september 2015
Disappointed”
Location
I did not like. I stayed 3 nights and they charged me w the 3 bottle of water which was very expensive for a supposedly 1 riyal only. No welcome water! Defective aircon, lights busted. No remote control. Water is weak. Too expensive but too stingy staff, bad bad bad experience.
Recenserad 19 september 2015
7,0
Mycket bra
Nhat från USA
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 6 nätter i september 2015
Value for money”
Value, Staff promptly satisfied requests
Recenserad 12 september 2015
7,7
Mycket bra
Suzan från Egypten
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i augusti 2015
Good”
the staff -the privacy - position
Recenserad 30 augusti 2015
6,7
Trevligt
Mansour från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i juli 2015
Nice stay”
Location, room size
Location is good but i dont think it desirve the 4 Stars
Recenserad 27 juli 2015
6,7
Trevligt
Abdurrahman från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i juni 2015
Location and Price”
Location, price, parking
Recenserad 29 juni 2015
5,0
Hassan från Egypten
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 7 nätter i mars 2015
I don't recommend ”
Location, staff then food was ok
The rooms are in bad shapes not to mention u get itchy after the first night
Recenserad 04 april 2015
7,0
Mycket bra
Khalid från Saudiarabien
Grupp
Svit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i mars 2015
They don't clean the rooms very well. A bad AC.”
Location, car parking lots, and the rooms.
Recenserad 26 mars 2015
8,0
Fantastiskt
OMAR från Oman
Par
Svit med 3 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
good.nice.great”
room,food,stuff
Sbxjhebwejhcbwhdbcjhbrsrhcbkhwdhckher hjcbjwr b oued vb ked. Ubef. Eubfejb. Ajehb jer jhf efjj. H. Jh efjh jh. Fjh edjh j. Jh jefh b. Jh vjh sfjb. Fjbs c. Dfjh. Jsf. Jh. Sf jh. Jsf. Jh sf jh. Ejhf. Hje. Jhhdf. Jefh efjh. Jh efh. Jhef jj. Jhef. H jh jhef jh. J sjfh. J. Jh sfjh. Jh fej j. Fjhfeh. Efjh. Fhjef. Jfe jh. Hef. Jhf efj. Efjh. Jhef. Jfhffe. hkhef. A.eofib kbrjebvkfhqfĺb khaf e. Jhefb iefj. Jhda v hjbeafkh beefjjb jehf j
Recenserad 08 mars 2015
9,3
Utmärkt
Mohamed från Jordanien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i februari 2015
Nice”
Parking. Food. Comfort
Recenserad 09 februari 2015
4,0
fahad från Irak
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i december 2014
not clean and bad hotel”
only locution
not good
Recenserad 23 december 2014
6,7
Trevligt
chewen från Taiwan
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
Not Bad”
Big size room,
Recenserad 06 november 2014
6,0
Rizwan från Pakistan
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2014
average place to stay”
Economical, good location, indian breakfast
Average Hotel rooms were not clean Smelly Small bath tub
Recenserad 23 augusti 2014
6,3
Trevligt
Youseef från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juli 2014
good location bad services”
location, price and parking
it was bad. it was no water in the room.
Recenserad 12 augusti 2014
7,3
Mycket bra
Pongsagorn från Thailand
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Nice location”
Location, staff
Recenserad 17 maj 2013
8,3
Fantastiskt
mohamed från Egypten
Familj med små barn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i maj 2013
nice experience”
location, price , clean
very nice experience , good location , reasonable price
Recenserad 13 maj 2013
6,3
Trevligt
Mazher från Storbritannien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 8 nätter i april 2013
Good location, good staff, Average hotel.”
Location, Friendly Staff, Self Catering
The stay was good overall, if you want pure luxury then consider elsewhere. This is a good "value for money" type budget hotel. More on par with a Travel Lodge than Hilton. Location is good (although the first time around, the Taxi driver could not find it, make sure you keep their Number saved on your phone). The hotel was clean and the staff were very friendly and helpful. The choice for breakfast is average and very limited if you are into healthy eating. I stayed in 2 rooms during my stay, both rooms had road noise issues as the Hotel backs onto a very busy road and people use their car horns at all times including after midnight. (Saudi's are probably the least courteous and easily among the worst drivers in the world). There was Free and reasonably reliable WiFi available throughout the hotel, there is a basic gym on the 4th floor.
Recenserad 07 maj 2013
6,3
Trevligt
Abdulmajeed från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2013
Good location ”
Landmark Suites Jeddah
Recenserad 09 april 2013
8,0
Fantastiskt
maher från Jordanien
Ensamresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2013
great hotel”
location , service , room
its was great and nice and i recommend to others who are looking for economic price with good quality
Recenserad 07 april 2013
5,7
Loai från Jordanien
Familj med små barn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i mars 2013
Quite nice facility ”
location, staff and internet
Cool but they need to maintain the hygiene standard to clean the floor properly (black spots) and water taps in bathroom with large area for shower (floor become wet always)
Recenserad 16 mars 2013
8,7
Fantastiskt
Khaled från Kanada
Familj med små barn
Svit med 2 sovrum
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Clean and nice hotel suites”
Clean and big rooms
i liked this hotel, good price, big rooms and good customer service
Recenserad 18 januari 2013
9,0
Utmärkt
Saeed från Förenade Arabemiraten
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i december 2012
Landmark Suites Jeddah, Jeddah, Saudi Arabia ”
intersting
nice but not easy to found it i wish if they write the location exaclly
Recenserad 01 januari 2013
2,0
Sultan från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2011
Very bad hotel”
bad location, inexpert receptionist, smelly furniture
it was the worst day i spent so far in jeddah best boodle heraa street .
Recenserad 28 juli 2011
8,0
Fantastiskt
ADEL från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i maj 2011
Excellent location of the hotel room and a large”
Good furniture and clean room good But Towels need to renew
My stay was comfortable and treated well, but the reception he got me a position when asked to extend an extra night of hotel reservations department said it could not because the hotel was full you make a new booking for the additional night through your site and reported to the availability of a room
Recenserad 04 juni 2011
4,3
Ron från Australien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i maj 2011
Good size rooms with poor service”
Good location with large rooms
The rooms are large with good size sitting rooms but poor attaention to detail. The worst part is the restaurant / breakfast room which is poor condition, poor quality food with bad attitude from staff who just sit with legs up on chairs watching soap operas on TV. When guests talk they turn it up louder to hear it. There is no coffee available only tea bags. Rooms are bascially clean. It is handy to main commercial area and many restaurants are close. If you can eat breakfast outside it would be better. It would be a goood spot for a longer stay with the small kitchen set up
Recenserad 29 maj 2011
6,7
Trevligt
Fadi från Libanon
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i april 2011
Good service”
Good location
They need to improve the cleanness.
Recenserad 08 maj 2011
5,3
Palencia
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 7 nätter i februari 2011
旅館位置不錯,但服務不佳”
房間內可用無線網路
旅館位於市區內,因此要叫計程車洽公還蠻方便的;旅館內的設施等也都算是基本齊全。旅館樓下也有設置餐廳,餐廳也有提供電話訂餐送房的服務,但是服務的品質有待商榷;因為從電話點餐到送餐需要費時將近三個小時,而且在我停留的一個禮拜期間,這樣的情況發生不只一次。
Recenserad 08 mars 2011
10,0
Utmärkt
ALI från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2017
كويس”
ممتاز
Recenserad 20 oktober 2017
8,8
Fantastiskt
abdullah från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juli 2017
فندق ممتاز”
موقع الفندق ممتاز لكنهم محددين اللوكيشن الفندق غلط فاحرجونا عندهم مواقف ممتازه لكن ريحة المعطر لم تعجبني لدرجة فتحنا الشبابيك لتغيير لرائحة تعامل الموظفين جيد سرعه النت عندهم عاليه لدرجة اني جددت علشان النت ههههه
Recenserad 31 juli 2017
10,0
Utmärkt
khulood från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i juli 2017
وجهتي دائماً👍🏼😍”
اجمل واروع مكان ممكن افكر فيه اذا سافرت لـ جدة مكان هاديء ونظيف وتعامل رائع من جميع الموظفين من الكلينر حتى الاستقبال👍🏼👍🏼✅ ومكانه بعيد عن زحمة الشوارع وخطر الوقوف حيث نخرج وانا الحمدلله مرتاحه من خطر السيارات المسرعه او الزحمة شكراً فندق لاند مارك على كل ماتقدمونه🌹
Recenserad 11 juli 2017
8,0
Fantastiskt
wahab från Jemen
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2017
Location good”
صعب جدا الوصول الى موقع الفندق بسبب خطاء في وضع موقع الفندق على جوجل ماب شقق واسعه و نظيفه لكن مهم تتأكد أن باب الشقه مقفل تماما
Recenserad 22 april 2017
9,2
Utmärkt
khulood från Saudiarabien
Ensamresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 4 nätter i april 2017
اوصي وبقوه وهو تفكيري الاول عندما ازور جدة👍🏼”
-هدوء المنطقة الواقع عليها الفندق والبعد من اخطار السيارات لانه ليس على شارع عام،، وتواجده بظهر شارع التحلية الشارع الجميل وشارع التسوق والمطاعم حيث توجد بقربه مجمع المطاعم المتواجد به شيك شاك وتشيز فاكتوري ووو -تعامل الموظفين اللطيف وخصوصاً موظف الاستقبال (ماعرف اسمه بس اعتقد مصري او تونسي) وايضاً حامل الحقائب المصري وموظف البوفية خلووووق مررره ايضاً
Recenserad 18 april 2017
6,4
Trevligt
Abdullah från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i februari 2017
جيد لا بأس ”
يحتاج إلى تحديث
Recenserad 26 februari 2017
7,6
Mycket bra
Hisham från Jordanien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i februari 2017
جيد جدا”
جيد جدا
Recenserad 05 februari 2017
9,6
Utmärkt
khulood från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 8 nätter i januari 2017
رووووووعه وستتكرر زيارتي له بإذن الله”
ليست اول مره اقيم فيه وقد سبق وان اقمت فيه عدة مرات ،، يميزه الهدوء والحي جميل ويقع خلف شارع التحلية الجميل والغني بمحلاته الجميلة والماركات النادرة
Recenserad 05 februari 2017
10,0
Utmärkt
ALI från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i november 2016
كويس”
والله زين
Recenserad 25 december 2016
6,0
Bder från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i december 2016
عدم الاهتمام بالاثاث القديم والاضاءه ”
الاضاء الاثاث الغير جيدة
Recenserad 14 december 2016
2,8
ALI från Saudiarabien
Ensamresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2016
جيد جدا”
الموقع والسعر والأقطار
Recenserad 08 oktober 2016
6,0
EMAD från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i oktober 2016
غير مقبول”
النظافة سيئه وجدت صرصور !! ابواب الغرفه والحمام لا تغلق بسهوله .. البوهيات و الإضاءة سيئه لدرجة الاكتئاب .. الاثاث قديم .. التلفزيون بدون ريموت وعند الطلب من الاستقبال قالوا كل التلفزيونات بدون ريموت وتشغيلها واغلاقها يدوي .. باختصار اجمل شي بالفندق الموقع والمواقف وموظف الاستقبال
Recenserad 07 oktober 2016
8,8
Fantastiskt
Sultan från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
كان اختيار موفق”
فندق نظيف وموقعه ممتاز ولا يوجد ازعاج حيث يقع خلف شارع التحلية، يوجد مواقف في السرداب وفطور متنوع مرضي. حقيقة وجدته فندق رهيب ومعاملة الموظفين كانت محترمة . الشيء السلبي الا وهو المطعم طلبت وجبة هامور كانت سيئة جداً. وايضا يوجد تسريب للماء في دورة المياة. ماعدا ذلك الفندق ممتاز
Recenserad 02 oktober 2016
10,0
Utmärkt
ALI från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
طيب”
طيب
Recenserad 30 september 2016
8,0
Fantastiskt
Sultan från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
مرضي”
فندق نظيف وموقعه ممتاز مع وجود مواقف، الاثاث قديم نوعا ما بس نظيف. شقة كبيرة بسعر مناسب
Recenserad 21 september 2016
9,6
Utmärkt
Ismail från Saudiarabien
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
مكان جميل وموقع ممتاز”
كل شي تمام
Recenserad 20 september 2016
9,2
Utmärkt
WALEED från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i september 2016
95”
ممتاز جدا وموقع مميز وخدمة مميزة
Recenserad 04 september 2016
10,0
Utmärkt
SULTAN från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i augusti 2016
ممتاز”
كل النواحي جيد
Recenserad 24 augusti 2016
7,2
Mycket bra
Ali från Saudiarabien
Affärsresenär
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
الفندق بشكل عام جيد لكن بوفيه الافطار من حيث المكان و الأكل غير جيد إطلاقا و خاصة المكان سبئ و ضيق جدا ”
.
Recenserad 18 augusti 2016
10,0
Utmärkt
khulood från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
اعجبني وبقووووة”
انصح بالسكن فيه وذلك لهدوء المكان والمنطقة ووجوده بأجمل مناطق جدة وقريب من الخدمات والمطاعم العالمية والرائعة
Recenserad 11 augusti 2016
8,0
Fantastiskt
ABDULHALEEM från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
جيد”
شقه نضيفه وسعر ممتاز
Recenserad 09 augusti 2016
6,8
Trevligt
Abdullah från Saudiarabien
Par
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i juni 2016
مناسب”
* مميزاته & ايجابياته:- 1/ الجناح كبير والتكييف ممتاز. 2/ المكان والممرات نظيفة. 3/ الموظفين بشوشين. 4/ سرعة اجراءات الدخول والخروج. * سلبياته: 1/ موقع الفندق ليس على الشوارع الرئيسية مما يسبب الضياع. 2/ اسعار الاكل عالية جداً مقابل نوعيته. 3/ تاخر المطعم في توصيل الاكل. 4/ لوحته غير واضحة من جهة الشارع.
Recenserad 30 juni 2016
9,0
Utmärkt
Sami från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit med 2 sovrum
Bodde en natt i januari 2016
اهتمام شخصي من موظفي الفندق”
موقع ممتاز
مع ان الأفطار متواضع جدا لكن اهتمام المشرفين عليه ممتاز و يعطونك اهتمام فوق العاده
Recenserad 14 januari 2016
7,3
Mycket bra
Abdullah från Saudiarabien
Grupp
Svit med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
ممتاز لإقامة على شارع حيوي”
المكان و السعر والاستقبال
Recenserad 04 januari 2016