Mycket bra 7,6
baserat på 543 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 543 omdömen
  • Renlighet 7,3
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

SALLY från Sydafrika
Ensamresenär
Standard med 2 enkelsängar och fläkt
Bodde en natt i januari 2016
very good
for the price room was really good value. right next to nightmarket and 2alk into town 2 minutes. close to all the action. would stay there again
Recenserad 24 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Sri från Indonesien
Par
Standardrum
Bodde en natt i maj 2016
Great value
First we only book for 1 night, but after experiencing the place, we decide to extend for another night. Great place, just 1 minute walk to night bazaar. Room is clean, staff are helpfull
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nga från Vietnam
Grupp
Standard med 2 enkelsängar och fläkt
Bodde en natt i april 2016
From Vietnam
Near Bazzar night market ( 2 mins walking)
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Allan från Storbritannien
Ensamresenär
Standard - frukost och Wi-Fi
Bodde i 3 nätter i april 2016
Perfect location
This is a friendly, clean, no frills guesthouse, just perfect to be close to the night bizarre and at a reasonable price
Recenserad 07 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Everton från Brasilien
Par
Standard med 2 enkelsängar och fläkt
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Located and staff
Located next to the night bazaar. The staff are great and the rooms are good.
Recenserad 28 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Andreas från Österrike
Par
Standardrum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Centrally located yet very quiet
Felt safe, round the corner to Anusarn
Overall very good, simple room, shower worked well, even warm (if you need that at 30++ centigrade;) The beds on wheels were not the very best, thought.
Recenserad 15 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

david från Australien
Par
Standardrum
Bodde en natt i mars 2016
good value location
.
Recenserad 08 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

tit från Hongkong
Par
Standard - frukost och Wi-Fi
Bodde i 2 nätter i februari 2016
very good
very good ! I will be back !
Recenserad 10 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Rotsukhon från Thailand
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 2 nätter i november 2015
one of many stays
what to tell more
Recenserad 06 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Pang från Singapore
Ensamresenär
Standardrum
Bodde i 4 nätter i januari 2016
more than what i expect for what i paid
location,cheap n nothing else
For a solo traveller n just a short stay.This place is what i recommend.
Recenserad 23 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: