Utmärkt 8,5
baserat på 2095 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2095 omdömen
  • Renlighet 8,8
  • Faciliteter 8,9
  • Läge 9,1
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,8
Sortera efter

Nathida från Thailand
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Ok will come back again
Nice, clean and good location for business
Recenserad 11 september 2016

Slawomir från Polen
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Le Meridien Kuala Lumpur
Everything was very good. Staff polite and attentive, room clean and well equipped, breakfast amazing, one of the best ever had. Very close to train station and shopping malls. Will stay there again if have opportunity.
Recenserad 11 september 2016

Kai från Malaysia
Affärsresenär
Classic Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Great location and exellent services from the staff
1. The room is newly renovated, clean and comfortable. 2.. Excellent services from the staff, always greeted by them with a smile 3. Superb location. With its location just beside KL Sentral station, it only took 35 minutes from KLIA to the hotel lobby via KLIA Express.
Recenserad 10 september 2016

Erine från Singapore
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Wonderful Stay!
One of the most comfortable hotel stays ever. Clean and cozy room with nice city view. Great location and friendly staff. Will definitely return!
Recenserad 06 september 2016

Keh från Singapore
Affärsresenär
Premier-rum
Bodde en natt i maj 2016
Great
Great to stay!
Recenserad 04 september 2016

Sonja från USA
Affärsresenär
Classic Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
great location, expensive food
The food in the restaurants is expensive here. The location is really great, just a few minutes walk from KLIA train station and NU Sentral mall. I will stay here again.
Recenserad 01 september 2016

edwin från Nederländerna
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
great stay
cc
Recenserad 31 augusti 2016

MUI från Hongkong
Affärsresenär
Classic Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location located above the KL Sentral train station.
NIL
Recenserad 31 augusti 2016

Daniel från Malaysia
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i juli 2016
As expected of a 5 star hotel
Location is central, with adjoining mall and LRT access. Room is smaller than I would like it but not a major issue there. Facilities are complete and staff are friendly and helpful.
Recenserad 29 augusti 2016

Kian från Malaysia
Familj med små barn
Bodde en natt i januari 2016
Goods place to stay
Hi there, Very good place to stay there.
Recenserad 28 augusti 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: