Leonardo Beach Tel Aviv: Boka nu

Omdömen för Leonardo Beach Tel Aviv

Fantastiskt
Baserat på 100 omdömenSe vad andra gäster sa
8,0
83 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (100)Omdömen från Booking.com (1096)
8,0
Fantastiskt
Baserat på 100 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,8
Faciliteter6,9
Läge8,9
Komfort och kvalitet7,4
Service8,3
Valuta för pengarna7,8
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
עברית
Русский
Français
mer
Rumstyp
Trippelrum (2 vuxna + 1 barn)
Rum Comfort
Premium havsutsikt (2 vuxna och 1 barn)
Comfort med havsutsikt
Sortera efter
Visar 85 verifierade gästkommentarer
5,7
Mani från Kanada
Affärsresenär
Rum Comfort
Bodde i 4 nätter i juli 2015
Mix experience”
Breakfast, location
Recenserad 17 juli 2015
9,3
Utmärkt
David från Storbritannien
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 5 nätter i juni 2015
Very satisfied customer ”
Shower, pool, air conditioning
Great stay at the Leonardo. Best location in the city. Rooms were clean and comfortable. Bathroom was small but new and great shower. Staff were friendly and attentive at all times. Pool is great. If stay again.
Recenserad 05 juli 2015
9,0
Utmärkt
Yechiel från Israel
Affärsresenär
Rum Comfort
Bodde en natt i april 2015
nice place”
food. loketion.
Recenserad 19 april 2015
10,0
Utmärkt
Eileen från Storbritannien
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 14 nätter i november 2014
My wonderful stay at the Leonardo Basl hotel”
Kindness,helpfulness,excellent service
Very pleasant indeed. I hope to go back there in June
Recenserad 04 december 2014
9,3
Utmärkt
dena från Storbritannien
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i november 2014
Enjoyable stay at this reasonably priced hotel”
The breakfast was fabulous and the coffee divine. The staff are knowledgable and lovely and it is dry clean.
I am pleased to say that my stay was a most pleasant one. It was a little disappointing coming into a dated lobby area but everything else about the hotel quickly made that irrelevant. The room was clean with everything g I needed. Iris borrow a more functional hairdryer as the one I the bathroom was week. The bathroom was small but is as on my is so it made no difference; as did the lack of view- I faced an apartment block. That was ok too. The hotel is very clean, led by Katem the head of housekeeping. I would gladly stayin this hotel if not just for the wonderful breakfast and fabulous coffee.
Recenserad 30 november 2014
9,3
Utmärkt
Anat från USA
Affärsresenär
Rum Comfort
Bodde i 3 nätter i september 2014
Family Visit”
Location
Enjoyed my stay in the hotel
Recenserad 08 oktober 2014
8,3
Fantastiskt
Colin från Singapore
Affärsresenär
Comfort med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i maj 2014
Cosy and Comfortable”
Friendly staff, free wifi, near to beach
Stay was relatively comfortable. Was a bit disappointed that the so called sea view was limited to a few rooms and those rooms only had a peek to the sea. Other than that, the room itself was quite comfortable, with several power sockets to charge my devices, had a tv for viewing and the AC was quite powerful as well.
Recenserad 05 juni 2014
7,3
Mycket bra
John från USA
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i januari 2014
Perfectly adequate place to stay”
Price and location
The room was a bit small -- basically large enough for the bed. There was a tub as well as a shower, but no stopper for the tub -- no baths. Wireless internet (Wifi) was available but not particularly fast.
Recenserad 13 januari 2014
4,7
Tham från Singapore
Familj med äldre barn
Rum Comfort
Bodde i 3 nätter i november 2013
near the beach.”
nesr the beach
Recenserad 10 november 2013
5,7
Scot från USA
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i augusti 2013
Badly needs a redo”
Friendly staff,near beach,nice breakfast buffet
This hotel is falling apart. Bathrooms are so small small you can barely turn around. Ocean view window tiny. Pool area is awful.
Recenserad 14 augusti 2013
6,7
Trevligt
Scot från USA
Par
Comfort med havsutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Needs remodeling”
Close to beach,friendly staff,good breakfast
Hotel is literally falling apart. Tiny bathrooms. This hotel badly needs a redo. The pool area is awful. You can choose between lounging on dirt of astro turf...just don't get hit by a piece of the hotel exterior which is literally crumbling apart!
Recenserad 14 augusti 2013
9,0
Utmärkt
Victor från Spanien
Affärsresenär
Rum Comfort
Bodde i 4 nätter i juli 2013
Good Value for money”
Clean, quite, convenient
I could not complained. I booked here for business. Rooms werenet big, but clean. Internet was good and have a V.Good restaurant downstairs. Staff was friendly and was well located and well price for July.
Recenserad 29 juli 2013
7,3
Mycket bra
varpu från Finland
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 4 nätter i juli 2013
nice hotel , swimming-pool was good also”
swimming pool, breakfast, reception
It was a nice visit. Swimming pool was the reason I chose this hotel. Breakfast was good. Air condition in the hotel room was working ok. Also I enjoyed watching Wimbledon tennis in the hotel room. Middle-aged lady receptionist was very kind. She suggested that I can stay in the room untill 2 p.m. instead of 11 a.m. (My flight time was 1.20 a.am. next morning).
Recenserad 08 juli 2013
8,3
Fantastiskt
Rick från USA
Affärsresenär
Comfort med havsutsikt
Bodde i 6 nätter i juni 2013
Nice location”
Location near the beach and price
Hotel is showing a bit of age but the staff was fantastic and always very helpful!!
Recenserad 10 juni 2013
10,0
Utmärkt
REUBEN från Kanada
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 9 nätter i maj 2013
comfortable”
Attentive mangerial staff, clean dining areas inside & out by pool-side
comfortable & happy
Recenserad 30 maj 2013
8,3
Fantastiskt
Sylvia från Sverige
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2013
Centralt och fin atmosfär”
Trevlig/hjälpsam personal, god frukost och lugnt
Angenämt och väldigt praktiskt att övernatta för att ta sig till flyget. Väckning, bokning av taxi och annan service fungerar förnämligt. Personalen är mycket hjälpsam.
Recenserad 29 maj 2013
5,7
Benaja från Tyskland
Par
Bodde i 2 nätter i september 2011
great new renovated hotel in Tel Aviv ”
good location for beach activities
The hotel is in the second row to the sea-side, but still next to the beach (only a 1,5 minutes walk). 5 minutes walk to the beach promenade and various food-locations and bars.
Recenserad 08 september 2011
9,3
Utmärkt
Ilya från Australien
Affärsresenär
Bodde en natt i mars 2011
Very good value & location with Helpful tservice”
Location very good
Front office was very helpful in locating an electrical plus, giving advice & helping me with Business Centre equipment difficulties.
Recenserad 20 mars 2011
7,0
Mycket bra
Rafael från Spanien
Par
Bodde i 2 nätter i december 2010
Great location but small rooms”
Near the center and the beach
The room very small, very poor services
It's very noisy, single glass windows and is very close to main road.
Recenserad 13 december 2010
9,7
Utmärkt
Carmel från Irland
Familj med äldre barn
Bodde en natt i april 2010
overnight stay”
great location to beach and city shops
none
lovely hotel we had one overnight stop and late night flight, we could extend our stay to 4pm which was great, breakfast was included in price of room and was a wonderful buffet with fantastic selection of foods hotel clean and friendly, close to beach. we booked a triple room and thought it a bit small but very clean, we would stay again.
Recenserad 05 maj 2010
7,3
Mycket bra
David från Italien
Ensamresenär
Bodde i 7 nätter i augusti 2009
ok”
clean and confortable hotel in a good position
rooms not too big - The hotel is ok as 3 stars
Recenserad 09 september 2009
7,3
Mycket bra
Geir från Norge
Familj med äldre barn
Trippelrum (2 vuxna + 1 barn)
Bodde i 2 nätter i februari 2015
OK hotel, sentralt,få meter til stranden”
Sentralt, nærme stranden, god frokost
Bra
Recenserad 11 februari 2015
8,3
Fantastiskt
Paul från Tyskland
Par
Comfort med havsutsikt
Bodde i 9 nätter i december 2013
Gutes Preis/Leistungsverhaeltnis, nettes Personal.”
Lage, Essen, Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft des Personals.
Wir haben uns wohlgefuehlt und wuerden wieder hier wohnen.
Recenserad 25 december 2013
7,0
Mycket bra
Galina från Tyskland
Grupp
Bodde i 2 nätter i december 2009
Kleine Zimmer, großes Frühstück”
Frühstück - einfach genial!
Zimmer viel zu klein
Die Lage ist gut, aber nicht sehr gut, da das Hotel doch schon etwas außerhalb der Stadtmitte liegt. Dennoch sind auch die großen Ketten dort. Zum Strand muss man nur durch die Hauptstraße. Das Parken bereitet Probleme, da nur einige wenige Parkplätze bereitgehalten werden, insofern - falls mit Mietwagen unterwegs - diesen vorher abgeben oder aber erst nach dem Aufenthalt nehmen. Das Frühstück ist der absolute Hammer, locker auf 5 Sterne Niveau.
Recenserad 15 mars 2010
9,0
Utmärkt
Rodolfo från Italien
Par
Bodde en natt i april 2011
Ben localizzato e gentili nel servizio”
Pulizia efficace
Tranquillo e piacevole soggiorno in un albergo vicino alla passeggiata sul lungomare.
Recenserad 29 april 2011
7,2
Mycket bra
Marijke från Nederländerna
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i juni 2016
Wij hebben een prima verblijf gehad!”
Kamers waren prima. Badkamer is zeer klein, met maar weinig plek voor toilet, maar keurig schoon, met voldoende handdoeken. Het ontbijt is excellent. Ook de service was prima.
Recenserad 06 juli 2016
9,0
Utmärkt
Karin från Nederländerna
Par
Rum Comfort
Bodde i 5 nätter i mars 2015
Geweldig hotel!”
Zeer uitgebreide maaltijd, vriendelijk personeel en heerlijke bedden
Dit is de tweede keer dat ik in dit hotel verbleef en het was wederom een bijzondere ervaring. Het personeel is altijd vriendelijk, het ontbijt is een "all you can eat" restaurant met de meest uitgebreide gerechten, de bedden liggen heerlijk en wanneer je de straat oversteekt sta je op het strand. Enigste kleine minpuntje vond ik de veel te kleine badkamer. Je kunt er echt je kont niet keren maar dat is met al die pluspunten eigenlijk geen onoverkomelijk probleem (ik ging beneden naar het toilet, daar heb je meer ruimte).
Recenserad 19 mars 2015
4,8
Bernard från Frankrike
Familj med äldre barn
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2017
Acceptabelt”
Bon hôtel bien dirigé, mais il faudrait une bonne rénovation Des salles de bains et de l'électricité des chambres
Recenserad 29 maj 2017
8,7
Fantastiskt
michel från Israel
Affärsresenär
Premium havsutsikt (2 vuxna och 1 barn)
Bodde en natt i december 2015
Ras”
Ras
Ras
Recenserad 01 januari 2016
9,0
Utmärkt
Stephane från Frankrike
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i december 2013
Super agréable ”
Emplacement , petit déjeuner , confortable
J'ai passé 3 nuits très agréables dans cet hôtel , les chambres étaient confortables , un excellent petit déjeuner. Et un personnel aux petits soins et très souriant . Je recommande cet hôtel sans hésiter !
Recenserad 10 december 2013
7,2
Mycket bra
Adi från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i oktober 2017
מלון נחמד מיקום ממש טוב, אבל”
מלון נחמד מיקום ממש טוב, אחלה ארוחת בוקר קרוב לחופים מרכזיים ומסעדות. המינוס הרציני הוא שהבריכה נמצאת בצל תמיד בכל שעות היום!!! זה משהו שלא יצא לי לקרוא באף אתר על המלון. ומי שמעוניין בבריכה במלון אולי זה פחות מתאים. אמרנו שאנחנו באים לחגוג יום הולדת והיה לנו יין ושוקולד בחדר שזה היה ממש נחמד.
Recenserad 17 oktober 2017
עדי היקרה, תודה לך על הזמן שהקדשת למשוב. משמח לדעת שנהניתם במלון, אעביר את ההערה שרשמת גם כן הלאה. מקווים לראותך שוב בקרוב, אבקסיס אור, מנהלת קשרי אורחים.
Svarade 22 oktober 2017
Leonardo Beach Tel Aviv
4,0
asher från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i oktober 2017
שירות מתחת לכל ביקורת ,, פשוט ביזיון,, שהינו 3 ימים ללא ניקיון של החדר,, ללא החלפת מגבות ,, וללא סבונים ושמפו ,, ”
התארחנו בסופש האחרון ,, הופתעתי מאוד לרעה כי אני לקוח וותיק של המלון הזה אני מבקר בו לפחות 3 פעמים בשנה מזה הרבה מאוד שנים , הןפתעתי מהשירות הלקוי ,, למרות 4 פניות שלנו לנקות את החדר זה לא התבצע כל פעם אמרו שתוך שעה יגיעו לנקות , נאלצנו לשהות מחוץ לחדר מרבית היום בכדי שינקו ולמרות זאת הם לא הגיעו למרות 5 פניות שלנו , כנל לגבי מגבות בקשנו 3 פעמים שישלחו מגבות ,, כלום ,, נאלצנו לגנוס מגבות מחדר הכביסה ,, כמו נייר טואלט שאזל , פשוט ביזיון לשמו ,, אני כמובן עוד אתלונן בפני כל המוסדות המוסמכים ,,
Recenserad 15 oktober 2017
אשר היקר, פנייתך הועברה להנהלת המלון אשר יצרו עמך קשר. בברכה, אבקסיס אור, מנהלת קשרי אורחים.
Svarade 22 oktober 2017
Leonardo Beach Tel Aviv
9,6
Utmärkt
larisa från Israel
Grupp
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2017
חופשה מושלמת”
הייתה לנו חוויה מושלמת במלון, האוכל טעים, הצוות נעים ונותן הרגשה של חו"ל באמצע תל אביב. פשוט מושלם
Recenserad 28 maj 2017
7,6
Mycket bra
shir från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2017
Mycket bra”
הבעיה החידה שהיא קריטית זה השרותים. ממש קטן וצפוף.
Recenserad 21 maj 2017
8,4
Fantastiskt
boaz från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i december 2016
סופש חברים”
נלון נחמד עם צוות אדיב מאוד
Recenserad 04 januari 2017
8,0
Fantastiskt
roy från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i oktober 2016
טוב”
המלון ממוקם קרוב לים בריכה של המלון לא משהו צווצ העובדים נותן יחס מעולה שודרגנו לחדר גדול שאר החדרים די קטנים ארוחת בוקר מצוינת
Recenserad 03 november 2016
8,8
Fantastiskt
Tomer från Israel
Affärsresenär
Rum Comfort
Bodde en natt i oktober 2016
נחמד פלוס”
סהכ מתאים למחיר
Recenserad 08 oktober 2016
6,8
Trevligt
Zamir från USA
Familj med äldre barn
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
מיקום טוב. צוות אדיב. תמורה סבירה למחיר.”
סביר ביותר
Recenserad 04 september 2016
7,2
Mycket bra
Danit från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i juli 2016
היה סביר מאוד! רק למעט החניה שצריך היה לשלם תוספת של 90 ש"ח! במקום שזה יהיה כחלק מהחישוב של המלון”
מלון פשוט ומומלץ אך יקר מאוד ביחס לתמורה!
Recenserad 17 juli 2016
8,3
Fantastiskt
Erez från Israel
Par
Premium havsutsikt (2 vuxna och 1 barn)
Bodde en natt i december 2015
מלון טוב מאוד במיקום מעולה”
מיקום מצויין, צוות אדיב, נותן תמורה למחיר
שהינו לילה אחד במלון זה, הוא מצדיק את היותו מלון 4 כוכבים, כלומר, לא ממלונות הפאר של העיר, אלא מלון יותר קטן, אבל איכותי מאוד, נקי מסודר, שירות אדיב.
Recenserad 21 december 2015
9,7
Utmärkt
Natalie från Israel
Familj med små barn
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i september 2015
מלון מעולה,צוות מדהים ומשפחתי ומיקום מושלם...”
הכל היה מעולה ! המלון,המיקום והצוות! במיוחד דב- אחראי המשמרת שפינק בלי הפסקה! !
הזמנו את המלון לשני לילות- רביעי וחמישי- לי לאמא שלי ולתינוק בן חודשיים המלון הי המדהים הרבה מעבר למה שציפינו, לובי נחמד,ארוחת בוקר מעולה,והצוות שהיה פשוט מדהים איך שהגענו פינקו אותנו בארוחות ושתייה מהבר, אחראי המשמרת -דב- היה פשוט מדהים וטיפל בנו כמו משפחה וכל הזמן פינק אותנו בצופרים מהבר,ובכלל היה איש מקסים, המיקום של המלון מעולה,ממש על הטיילת, היינו כל כך מרוצים והארכנו בעוד לילה...פשוט תענוג,ביחס למחיר,הרבה מעבר למה שציפינו! אנחנו !מאמצים אותו מעכשיו
Recenserad 08 oktober 2015
9,3
Utmärkt
YOAV från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i juli 2015
נחמד ונעים”
חדרניות מקסימות ממש עזרו לנו, שרות נחמד מאוד, אוכל טוב מאוד.במיוחד בארוחת שישי.
חופשה בסדר גמור ביחס למחיר יחסית למלונות אחרים אבל המלון דורש שיפוץ ובמצבלא מספיק מכבד מהבחינה הזאת. בנוסף היה נחמד אם ארוחת הבוקר בשבת היתה יכולה להמשך עד 11. דבק אחרון: מעלית שבת, רצוי שתשימו פתק קטן שמסביר מה זה, תיירים . נכנסים ויוצאים מהמעלית ולא מבינים מה רוצים מהם.
Recenserad 13 juli 2015
9,0
Utmärkt
Ehud från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i april 2015
מלון לשינה בלבד אין יותר מזה מה לעשות”
מיקום מחיר שירות
מלון סביר חדרים קטנים מאוד אך מיקום מעולה שווה את ה400 שח ללילה ששילמתי
Recenserad 26 april 2015
10,0
Utmärkt
מורן från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i april 2015
חוויה לזוגות במלון לאונרדו בזל”
אדיבות
חופשה כיפית לזוגות! הגענו למלון אחרי שציינתי שאנחנו חוגגים יום הולדת ואכן פינקו אותנו בחדר עם יין ועוגה לכבוד המאורע. הצ'ק במלון היה מהיר וענייני, וקיבלו אותנו בחיוך. החדרים נקיים ובנוסף האוכל ברמה טובה, וגם שם השירות של המלצרים היה מצוין. נהננו מאד!
Recenserad 17 april 2015
7,7
Mycket bra
David från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i september 2014
סך הכל בסדר גמור”
מיקום נוח קרוב לים, א. בוקר טובה, אווירה נעימה
רק לא ברור למה מחייבים את האורחים על חנייה. יש חניון למלון, האורחים שילמו, למה שישלמו גם על חנייה במלון? עניין קצת מעצבן שיכלו להכיל אותו מראש במחיר החדר
Recenserad 28 oktober 2014
8,7
Fantastiskt
meni från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
שירותי הצוות”
האוכל המיקום הבריכה
היה בסדר גמור פרט לאי נעימות...הפריע לי מאוד שבעת הקבלה הפקיד לקח ממני את כרטיס האשראי לחיוב מע"מ, אך לא ציין בפני את נושא הקנייה בבר בכניסה ונוצר מצב לא נעים: בעת שהותי בבריכה ביקשתי לחייב את החדר על שתייה וכיבוד והתשובה הייתה שלא ניתן לחייב. (אין לי כיסים בבגד הים)לאחר בדיקה בקבלה טענו שהייתי צריך להשאיר פרטי אשראי לשם כך. למה לא ביקשו זאת בעת הקבלה והיו מונעים ממני את אי הנעימות מול המלצרית
Recenserad 15 september 2014
8,0
Fantastiskt
asaf från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2014
צריך לעשות זאת יותר”
שרות אדיבות וניקיון
Recenserad 01 juni 2014
9,3
Utmärkt
rotem från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i maj 2014
צוות מקסים ונעים, מלון נקי ומשופץ, חניה צמודה ”
צוות המלון, ניקיון, חדרים נעימים
מעולה!
Recenserad 10 maj 2014
6,7
Trevligt
avri från Israel
Par
Rum Comfort
Bodde en natt i april 2014
חופשה תל אביבית טובה ”
קרוב לים, בריכה, שקט
הייתה לנו חופשה נעימה, המיקום היה טוב החדרים לא היו ברמה, מוגדרים בסדר ...ועם נוף לחניה ארוחת בוקר בסדר גמור האזורים המשותפים היו ברמה יותר גבוהה ,
Recenserad 27 april 2014
8,7
Fantastiskt
jacob från Israel
Ensamresenär
Rum Comfort
Bodde en natt i november 2013
מלון חמוד מרכזי חדר נעים ארוחת בוקר משודרגת ”
מרכזי נקי וארוחת בוקר מפנקת
יש למלון בעית חנייה מחד אבל יש למלון גם פתרון לדעתי צריכים להפעיל את החנייה בשיטת כל הקודם זוכה במיוחד שהמלון גובה כסף עבור החנייה ואז כאשר יוצאים לפעילות וחוזרים אח"כ למלון יש מצב שהחניות תהיינה תפוסות כדאי לתת תשומת לב לנושא
Recenserad 11 december 2013