2015
Utmärkt 8,4
baserat på 1922 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1922 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,4
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Service 8,4
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

Sofia från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i april 2014
Centralt hotell med fin standard
Läget frukosten poolen
Hotellet är bara några månader gammalt så allt är nytt. Rummen är rena och fräscha och med bra standard. Frukosten är väldigt bra med stort utbud, god service och trevliga lokaler. Det finns ett litet poolområde som är jättefint med en fantastisk utsikt. Gymmet är utrustat med några få motionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och hantlar.Ett helt ok gym där kroppen får sig en genomkörare.Hotellet ligger centralt i distrikt ett vid floden och det är nära till både shopping, restauranger och sightseeing. Personalen är trevlig och serviceminded. Kan rekommendera hotellet.
Recenserad 28 april 2014

Sofia från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2014
Centralt hotell med bra frukost
Läget frukosten servicen
Vi stannade bara en natt men det vi såg av hotellet var bra. Allt är dock mindre än vad bilderna visar. Men vi kommer nog hit igen- fräscht, centralt och bra frukost med bra utbud.
Recenserad 01 april 2014

Karin från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
mycket bra, god frukost och centralt
poolen,gymmet o närheten till allt.
mycket bra, åker vi tillbaka kommer vi absolut att bo på detta hotell igen. rent, snyggt, trevlig personal och en mycket fin frukost. hotellet ligger alldelens vid en trafikerad väg kan vara störande för vissa, men får man ett rum ganska högt upp (vi bodde på vån 17) så hörde vi väldigt lite.
Recenserad 01 februari 2014

Tobias från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2014
prisvärt
Takpoolen, utsikten från rummet,
Recenserad 08 januari 2014

Chin-Han från Nya Zeeland
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great stay
Stayed here for 2 nights for work. Very good location on the riverside. Staff are great, rooms quite small but good enough. Bathrooms are perfect however.
Recenserad 28 september 2016

Delin från Singapore
Affärsresenär
Premier-rum med utsikt mot floden
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great location and functional business hotel
The location and views were great, and the staff were friendly, so much so that they have a good memory of everything I requested.
Recenserad 27 september 2016

P från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
nice but a bit expensive
nice but a bit expensive
Recenserad 25 september 2016

Suhadi från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Good location in the center of city
Location is very good, next to 24 hour cafe
Recenserad 22 september 2016

Markus från Vietnam
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
very good
I can recommend this place
Recenserad 21 september 2016

jane från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good Stay, nice sky pool
Enjoy the room and the bed! Nice view for the sky pool, breakfast is quite standard, no surprise! Very satisfy..
Recenserad 15 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: