Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 39 omdömen
  • Renlighet 7,2
  • Faciliteter 5,8
  • Läge 7,2
  • Bekvämligheter på rummet 6,8
  • Personal 6,9
  • Valuta för pengarna 6,6
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Anurax från Singapore
Par
Superior-rum
Bodde en natt i juni 2016
Nice place
Nice place
Recenserad 05 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Teou från Singapore
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
nice location and friendly staff
Good location and convenient and close to good eating and drinking places
Recenserad 01 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Peter från Nya Zeeland
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good location
Good value for Singapore.
Recenserad 09 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Tenggar från Indonesien
Affärsresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
Wifi not work to my conputer
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Recenserad 25 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Stephen från Storbritannien
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Value for money, but small room.
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Recenserad 01 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ferdinand från Indonesien
Affärsresenär
Bodde en natt i mars 2016
Basic room
Price
The hotel room was small, the breakfast is not good
Recenserad 23 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michelle från Singapore
Par
Superior-rum
Bodde en natt i oktober 2015
Poor communication with guests
Took me awhile to write this post..there was going to be a temporary cut off of water and I wasn't informed. When I called the front desk, they went "oh, we didn't inform u?"..next thing I know, they slipped a paper under my door as a an "official notice"..too late isn't it?
Recenserad 14 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Fellya från Indonesien
Grupp
Superior-rum
Bodde en natt i mars 2016
Good price, good location and nice staffs
Clean, near SGH, affordable price
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Recenserad 09 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

HUNG från Hongkong
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 4 nätter i februari 2016
Acceptable
Convenience
Recenserad 06 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irene från Indonesien
Par
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Room is clean n comfortable, staff members are ni
Room is clean comfortable staff members are nice
Excellent
Recenserad 04 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: