2015
Utmärkt 8,5
baserat på 1388 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1388 omdömen
  • Renlighet 8,9
  • Faciliteter 8,3
  • Läge 8,4
  • Bekvämligheter på rummet 8,7
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,4
Sortera efter

Stephen från Kanada
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent Service!
Staff are superb!
Recenserad 21 september 2016

Stephen från Kanada
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Superb as always!
Location, staff and facilities are excellent!
Recenserad 17 september 2016

Stephen från Kanada
Ensamresenär
Deluxe med stadsutsikt tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Superb service as I have come to expect at LOTTE Hotels
The staff go out of their way to please.
Recenserad 15 september 2016

Jang från Sydkorea
Affärsresenär
Deluxe Room - Free 60 Minutes Massage
Bodde en natt i augusti 2016
Very kind staff
The staffs in this hotel are really kind and try to serve to customers with great service. I'm really impressed about it. Location is also good
Recenserad 23 augusti 2016

Abdul från Indien
Affärsresenär
Deluxe med dubbelsäng och flodutsikt
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Awesome hotel, enjoyed my stay
Awesome hotel, enjoyed my stay
Recenserad 22 augusti 2016

Rodney från Australien
Par
Deluxe med dubbelsäng och flodutsikt
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good
The foyer, reception area were impressive, the staff were helpful and friendly.
Recenserad 16 augusti 2016

Benjamin från Malaysia
Par
Deluxe med dubbelsäng och flodutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Lovely Saigon River View
Great selection of breakfast. Clean, neat, well equipped room. Never expected a wine opener to be there. Whisky glasses, wine glasses were there. Very prompt and friendly customer services. The only regret was we did not get to order some food from the menu due to absence of chef. This need to be improved to avoid disappointments.
Recenserad 07 augusti 2016

Anh från Vietnam
Affärsresenär
Deluxe med dubbelsäng och flodutsikt
Bodde en natt i maj 2016
good
good
Recenserad 30 juli 2016

Roland från Tyskland
Par
Deluxe med dubbelsäng och flodutsikt
Bodde en natt i juli 2016
Great hotel with fantastic staff BUT ridiculously high charges for extra services
Conveniently located in central Saigon at the river bank, Lotte Legend is a great place to stay. Staff is very polite, friendly and helpful. Rooms, hotel lobby, restaurants etc are clean and very nice. BUT when it comes to extra services (late checkout = 100 USD, airport transfer = 50 USD etc) charges are way overpriced (taxi to airport = 7 USD) and completely lack of justification.
Recenserad 22 juli 2016

Ang från Singapore
Familj med små barn
Dubbelrum Executive med flodutsikt
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Very nice Hotel one of the Best for me
Very Good and polite staffs especially Miss Ai Phuong, and they can speak English very well. The Hotel location is good. Feel so at home when staying at this hotel. Will stay at this hotel again. The quality of the staffs are very much different from the Lotte Hotel at Hanoi.... The Staffs here are wonderful.
Recenserad 10 juli 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: