Mycket bra 7,9
baserat på 4998 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 4998 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,2
  • Personal 7,9
  • Valuta för pengarna 7,8
  • Mat/Middag 7,3
Sortera efter

Zara från Singapore
Par
Bodde en natt i december 2015
wonderful
staff attended to me during check in deserve a 5 star rating as well! love how spacious the room is!
Recenserad 22 september 2016

Pang från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Good but not so good
Room looked great and new but apparently their housekeeping department was very poor. Coffee stain on table top, no rubbish bin in the room! , no standard toiletries provided, I had to request for a shaver . Made me feel like I was in some cheap motel. Service staff was extremely friendly and accommodating. Waived some charges due to their lack of standard considering a hotel of their standard. Overall was good except for the housekeeping department l. I hope they improve in this section the next time I visit.
Recenserad 22 september 2016

Ivan från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i april 2011
Great stay.
Wonderful staff
Recenserad 21 september 2016

Yan från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Friendly staff, big rooms, clean and simply perfect!
Had a really enjoyable stay with Mhotel.
Recenserad 19 september 2016

Michael från Tyskland
Grupp
Bodde en natt i december 2014
Nice Hotel
Centrally located. Ghe swimming pool is nice tk relax after a day in tjr city. Hughe breakfast buffet
Recenserad 18 september 2016

Irwan från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
awesme stay
great stay
Recenserad 18 september 2016

Khor från Malaysia
Par
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2016
Great location
Not so clean but prompt action in organize the re-cleaning of the room. Would still come back for the friendliness of the staff especially Anna.
Recenserad 17 september 2016

hendra från Indonesien
Par
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Nice view and beautifull room
Very recomend
Recenserad 16 september 2016

hendra från Indonesien
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Design hotel elegant
Like this hotel
Recenserad 16 september 2016

Jean från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2016
Nice room, good for business
Clean and comfort but night time no hot water for shower.
Recenserad 15 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: