2015
Utmärkt 8,5
baserat på 3140 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 3140 omdömen
  • Renlighet 8,8
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,5
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 8,1
Sortera efter

Mikael från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxe dubbelsäng eller enkelsäng och flodutsikt
Bodde i 3 nätter i april 2011
Trevligt hotell med mycket bra lage
Kolonial stil och trevlig personal
Trevligt hotel med gammal kolonial atmosfar. Personalen var hjalpsam och trevlig och assisterade med att organisera utfarder , tagbiljetter restuarantbokningar och annat. Trevlig utomhuspool pa innergard Balkongen i minsta laget och utsikten mod floden ok men gata mellan hotellet och floden som var hart trafikerad och darmed lite bullrigt Laget ypperligt for alla stadsaktiviteter Frukosten - som var mycket bra - serverades pa en trevlig altan pa fenmte vaningen med utsikt over floden.
Recenserad 04 maj 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Mats från Sverige
Affärsresenär
Deluxe med dubbelsäng eller 2 enkelsängar - Stadsutsikt
Bodde i 4 nätter i april 2011
Pittoreskt hotell och trevlig personal
Det bästa var helt klart att sitta och äta frukostbuffen på verandan på 8:e med utsikt över Saigon-floden.
Kan rekommendera detta hotel m bra läge och mysigt pool område.
Recenserad 17 april 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Karin från Sverige
Grupp
Bodde en natt i februari 2011
Historiskt lyxhotell med karisma
God service,rent,mycket centralt, fri WiFi och bra frukostbuffe
Nära till shopping och och besök på andra historiskt kända hotell som är värda ett besök i sina barer/restauranger, såsom REX, Continental och Caravelle.Var i Saigon under februari då tet och det kinesiska nyåret. Centrum var fantastiskt fint smyckad i olika ljuskrationer och ett härligt drag i gatubilden. Går bra att betala med Dong och US dollar i Saigon.
Recenserad 26 februari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Mi från Sverige
Par
Kolonialsvit
Bodde en natt i januari 2011
Charmfullt flodläge med intressant historia.
Stilen, servicen, läget, därmed utsikten, mat, kvalitet rakt igenom, utmärkta rum. Liten men bra pool.
Endast en natt men det räckte för att få en bra bild av hotellet. Elegant inredning. Kvalitet av det riktiga slaget, allt från mottagandet till check ut. Underbar utsikt från bar/restaurangmatsal. Många mat/dryckalternativa ställen Otrolig frukostbuffé - allt fanns. Nära till centrum, Opera, museum, presidentpalatset - gångavstånd. Skulle utan tveka välja igen. För sena flyg erbjuds förlängning från 12.00 till 18.00 med 50% tillägg på rumspriset. Enda undran är om vi fick just den typ av svit som vi betalat för. Dock var det sitting room, sovrum och stort välutrustat badrum.
Recenserad 31 januari 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Karl från Sverige
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i april 2010
Majestic Hotel, ett pampigt kolonialhotell
Det vänliga serviceinriktade bemötandet. Alla gäster kände sig säkert som mycket betydelsefulla gäster. Rena, fina rum. Trevlig pool.
Poolbetjäningen var lite ointresserade av att serva. Man fick ibland anstränga sig för att få kontakt
Ett flott kolonialt hotell som andas gamla tider med pampig receptionshall och stora kristallkronor i taket. Personalen är till allra största delen mycket serviceinriktade och får gästen att känna sig välkommen och betydelsefull. Restaurangen på översta våningen har en härlig utsikt över Saigon river, med mycket båttrafik, bra utbud av mat och dryck. Vi trivdes mycket bra på det här hotellet och rekommenderar det varmt. Uppskattade också att man erbjöds fri trådlös uppkoppling till internet.
Recenserad 26 april 2010
Tycker du omdömet är användbart?

DAVID från Storbritannien
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Regular Visitor
Stay at Majestic regularly in business and vacation trips. Always felt comfortable there. Location is good. Staff are very friendly
Recenserad 24 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michelle från Singapore
Par
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
Value for money
Good view and good location. Will recommend to others!
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KaiLoon från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Dubbel eller Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
good
excellent location
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

YANG från Kina
Grupp
Deluxe dubbelsäng eller enkelsäng och flodutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2016
Charming historic Hote, but the service can be impromed better
You can felt the hotel is full of history but a the same times it means old . From lobby to the room and facilities , but you still find the hotel is charming if you don't mind the old part . They are having very good " Pho" during breakfast, please try . The location is good and easy to access all the attraction area .
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Taizo från Japan
Ensamresenär
Deluxe dubbelsäng eller enkelsäng och flodutsikt
Bodde i 3 nätter i september 2016
Need for Five star hotel hospitality
Under construction of the hotel and hope staff will be refreshed
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: