Mycket bra 7,9
baserat på 195 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 195 omdömen
  • Renlighet 8,1
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Service 8,1
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 7,0
Sortera efter

Michael från Australien
Par
Hotellrum
Bodde en natt i april 2016
Improvements?
Improvements could include free Wifi, no extra charge for parking and reducing/eliminating the so called service fee which take 6/7days to be re credited
Recenserad 07 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Athar från Australien
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
A Good Hotel
Staff were very friendly, service was quick, location was great. Would have liked a better breakfast buffet but otherwise a good hotel to stay at
Recenserad 30 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Wing från Hongkong
Grupp
Hotellrum
Bodde en natt i mars 2016
good location
fair
Recenserad 27 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Neil från Australien
Affärsresenär
Hotellrum
Bodde i 5 nätter i februari 2016
Very Comfortable Stay
Location, Nice Room, Good Food
Was very comfortable was a little disappointed to not even have a microwave in the room
Recenserad 01 mars 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Australien
Par
Hotellrum
Bodde en natt i februari 2016
Canberra weekend
Location. Value for money. Friendly staff
Perfect place to stay for a weekend away
Recenserad 25 februari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anna från Australien
Familj med äldre barn
Bodde i 6 nätter i januari 2016
Room 707-708
cleanliness friendliness support
other than the fire alarm going off on the day we were checking out it was a lovely stay. The pillows however were terrible, I hunted for a firmer flatter one that I found in the wardrobe the next day. I suffer from PTSD and the alarm did trigger some anxiety, however, i am glad no chances were taken and the right thing was done. Lovely support too from the desk male help with the packing of the car.
Recenserad 13 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MOHAMAD från Libanon
Par
Hotellrum
Bodde en natt i december 2015
Good
Good location. Clean. Nice staff.
Very good
Recenserad 23 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

David från Australien
Affärsresenär
Hotellrum
Bodde en natt i november 2015
Nil
Nil
Recenserad 02 december 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Christine från Australien
Par
Deluxe King-rum
Bodde i 2 nätter i oktober 2015
Central location
Location, parking, no fuss
We had a very comfortable stay at Mantra. The parking was $12 per day and plenty of parking spots. It is a 20 minute walk to the War memorial and there are a lot of restaurants and cafes just around the corner. Had a great Indian roti role at The Indian Street food stall and a must is to visit Bentspoke Brewery, great staff ,good food and excellent beer.
Recenserad 04 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Yunita från Indonesien
Par
Hotellrum
Bodde en natt i januari 2015
comfortable but not fancy
location, parking, size
it was pleasant stay, the room is comfortable: lots of light from the balcony, big living space, clean.
Recenserad 03 november 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: