Utmärkt 8,2
baserat på 6091 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6091 omdömen
  • Renlighet 8,4
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Christer från Sverige
Familj med äldre barn
Executive Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2009
Jul i Singapore
Julårsfirandet med balongnedsläpp var fantastiskt. Här sparades inte på ballonger! Roligt att se vuxna hoppa omkring och försöka spräcka ballongerna.
Svårt att hitta något!
Ett fantastiskt hotell. Byggnaden är i sig värd ett besök, Receptionen magnifik och personalen vänligt välkomnande. Rummen har balkong och flertalet har utsikt mot vattnet. Att fira in Christmas Eve var en roligt upplevelse. Balkongnedsläppet liknar inget annat. Mängder av stora vita ballonger släpptes efter gemensam nedräkning ner i den stora ljusgården där gästerna samlats. Och sedan försökte alla spräcka ballongerna. Frukosten var magnifik, den bästa hotellfrukost jag upplevt!
Recenserad 12 januari 2010
Tycker du omdömet är användbart?

Russell från USA
Affärsresenär
Executive Deluxerum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Great Location & Great Staff!
Great location! Right next to the Suntec Convention Center and 10 minutes from Marina Bay. Great value booking through Agoda. Highly recommend.
Recenserad 25 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Quynh från Vietnam
Par
Bodde i 3 nätter i september 2016
Just Okay
The check in is very slow and Furniture look old
Recenserad 22 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i september 2016
Friend Staff And Good For Money
Love the easy access to the shopping mall and delighted with the polite and helpfulness
Recenserad 21 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

chia från Malaysia
Familj med små barn
Executive Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Toilet is smelly when we check in.
The hotel room is run down.
Recenserad 18 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Preeyanuth från Thailand
Grupp
Executive Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
CHCK IN STAFF
The check-in staff, name Don, had a very attitude during checkin process.
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Preeyanuth från Thailand
Grupp
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i september 2016
SLOW CHECKIN PROCESS
Everything was perfect except the staff at checkin counter
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Heidi från Nya Zeeland
Familj med små barn
Specialerbjudande: Dubbelrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i september 2016
Nice atmosphere, poor communication
In the words of my daughter as we waited about half an hour to get checked in "this hotel gets five stars for fancyness but two stars for speed". Once we did get checked in we could only access one of our rooms at 5pm, and even that took a lot of chasing. The hotel was full but still, I left feeling a bit uncared for - just a number in a queue.
Recenserad 16 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Han från Singapore
Ensamresenär
Executive Lyxigt Dubbelrum eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i september 2016
-
-
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Singapore
Familj med små barn
Premier Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Huge room
Great place..not staff..staff all act "atas"..the only nice people are at aquamarine
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: