Mycket bra 7,6
baserat på 490 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 490 omdömen
  • Renlighet 7,7
  • Faciliteter 6,6
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,8
  • Service 7,6
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Becky från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good!!
To say that this is an incredibly cheap hotel I was amazed at their high standards! Clean rooms, fantastic staff, good facilities - the TV in the room was amazing, had lots of movies (fox)! Pool was clean and the restaurant was fantastic! The only bad thing about this hotel is that it is a good hour walk from the nicer beaches.
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MD från Bangladesh
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 5 nätter i augusti 2016
Happy
Good to stay with limited budget.
Recenserad 13 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Naomi från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
Great value accommodation in a handy location for water activities.
Great location - large rooms in single story private thatched roof bungalow style rooms, pool and restaurant overlooking ocean with easy access to nearby restaurants, beach activities, mini marts and massage/spas. Although aging the accommodation is clean and comfortable. Recommend Coconut Restaurant (great international coffee and food) and adjoining spa (clean, private and very relaxing).
Recenserad 29 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Cheryl från Australien
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
New linen and towels required
Great location. Huge rooms in cottage suites.. Sheets and towels all are old, grey and almost threadbare
Recenserad 19 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Care från Malaysia
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Not good
The floor is dusty, acceptable after they cleaned it... Many blood mark on the bed sheet... Toilet is too old.. Low water pressure, loosed shower head.. Funny shampoo and shower gel.. By using handwriting on the bottle.. No budget for such a small shampoo bottle?? It spoiled my honeymoon trip.. Bad breakfast, not buffet style... Only 2 choices: American or Indonesian style.... With very saulty omelette... Bad environment at sea side.... Full of rubbish on the beach...
Recenserad 16 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anil från Malaysia
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
o
nothing
Recenserad 07 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Franki från Hongkong
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Average quality hotel
Room clean and close to the beach. However, the shower room facilities is a bit old with some rusty part. Anyway, reasonable price.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WONG från Indonesien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i april 2016
Goods Staff but Bad Location
Friendly staff but location is bad. Far from the city center, very quite hotel. Near from the sea but the room was smelly.
Recenserad 22 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

XUEJUN från Kina
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2016
One night stay
The hotel yard was beautifully arranged and cared. We could enjoy the quietness there for a night sleep. The bedding was not cleaned enough for one room with some dirt marks and even ants.
Recenserad 22 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Dipankar från Indien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i juni 2016
Pleasant place with potential to be better
This property has seen better days and though the facilities are in place, it needs an overhauling proper maintenance. Otherwise, a very pleasant place to stay and relax. I would definitely consider coming back here if I am in this part of the world.
Recenserad 18 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: