Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1951 omdömen
  • Renlighet 7,4
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Service 7,7
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Barbara från Australien
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Very pleasant stay and so handy to shops, transport etc
Excellent buffet breakfast
Recenserad 19 september 2016

Daniel från Australien
Familj med småbarn
Superior Trebäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great hotel
Close to everything worth seeing and shopping.
Recenserad 19 september 2016

Daniel från Australien
Familj med småbarn
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Awesome
Enjoyed our stay. Staff very accommodating.
Recenserad 19 september 2016

Morrish från Australien
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Fantastic location
Very comfortable. This time we still looked out over a lane way but it was a much lighter room . My only complaint is that our airport bus was not booked. The location is perfect as almost everything is within walking distance.
Recenserad 17 september 2016

Tommy från Indonesien
Ensamresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
OK
value for money
Recenserad 17 september 2016

Kek från Malaysia
Familj med småbarn
Standard Queen-rum
Bodde en natt i september 2016
Convenient and strategic
Very conveniently access to good food in walking distance.
Recenserad 16 september 2016

azizah från Malaysia
Gruppresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Very good 👍👍👍👍👍
All staff are very helpful person
Recenserad 15 september 2016

Cassandra från Australien
Reste med partner
Standard Queen-rum
Bodde i 5 nätter i september 2016
Good if you want the basics
Rooms are small and aged not overly clean but seen worse. Only let down was a constant rattling sound from air conditioner duct and bad smell in hallway. Good location!
Recenserad 15 september 2016

Ms från Australien
Familj med äldre barn
Standard Queen-rum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent locationUnfortunately loud disturbing mechanical noise came from roo 624 making it hard to
As stated above- best thing its location but rooms need updating like you have find with bathroom New supportive mess needed New carpet Room too noisy with mechanical noises 24/7
Recenserad 08 september 2016

sandra från Australien
Affärsresenär
Standard Queen-rum
Bodde i 6 nätter i augusti 2016
Great Service by Staff
Staff very obliging as I am a regular traveller with lots of luggage. Thank you Mercure Welcome, great location, great restaurant
Recenserad 06 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: