Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 865 omdömen
  • Renlighet 6,9
  • Faciliteter 5,9
  • Läge 8,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Service 7,1
  • Valuta för pengarna 7,1
  • Mat/Middag 6,9
Sortera efter

Wong från Malaysia
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
Old and bad facility
The bed so old and bath room so unfriendly. Not worth the value. Only can award with 2 or 2.5 star. Only one word can describe is BAD
Recenserad 09 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kamarulamir från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
Good location. Good services
Clean room. Good services.
Recenserad 07 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Muhammad från Malaysia
Ensamresenär
Standardrum
Bodde en natt i september 2016
In renovation. Wanted to go to sauna but scary to go 8th floor
Classy and enchanted hotel
Recenserad 04 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Danny från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2016
OK
Not so good. Need improvment
Recenserad 02 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

AWANG från Malaysia
Familj med småbarn
Standardrum
Bodde en natt i december 2015
Considerable!
Valued for money and great location
Recenserad 31 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

junita från Malaysia
Gruppresenär
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
family wedding
pros location near mall. cons rooms appear a bit dated but we got 3 bed room which was spacious. main dissapointment was attitude of restaurant servers/waiters esp on sunday morning 28/8. rather rude and unattentive when ask for more coffee, small spoon for children n fresh scrambed eggs io soggy prepared eggs. reception was helpful except for that 1 guy that we encountered when ask for early check in at around 12 noon on 26/8. even asked if we had experience working in a hotel
Recenserad 30 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nazri från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Not good
I dont like
Recenserad 28 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

SHAMROSLEE från Malaysia
Gruppresenär
Lägenhet med 3 sovrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
The suite room is awesome
Booked suite room for our Kuching Marathon weekend. Very spacious and clean. Had a great stay here.
Recenserad 24 augusti 2016
En resenär tyckte att omdömet var användbart. Gjorde du?

WIDAWATIE från Malaysia
Gruppresenär
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
Friends
I booked MP for my daughter & friends to stay coz its convenience & sequre. Please show respect to them even though they still under age to check in. The booking made by me, the mother. The receiption staff can call me directly if any doubt.
Recenserad 21 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

George från Indonesien
Affärsresenär
Standardrum
Bodde en natt i augusti 2016
One of the worst room i ever stayed in a 4 star hotel. The hotel is old but the rooms r ancient.
The standard rooms r soooo terrible, it's worse than a 2 star hotel rooms. The bath rooms r better than the rooms itself.
Recenserad 20 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: