Mermaid Beach Hotel Ajman: Boka nu

Omdömen för Mermaid Beach Hotel Ajman

Trevligt
Baserat på 50 omdömenSe vad andra gäster sa
6,5

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (50)Omdömen från Booking.com (608)
6,5
Trevligt
Baserat på 50 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet5,8
Faciliteter6,0
Läge8,1
Komfort och kvalitet5,9
Service7,0
Valuta för pengarna6,7
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
English
العربية
Русский
ภาษาไทย
Rumstyp
Deluxe
Svit Executive
Familjesvit
Sortera efter
Visar 37 verifierade gästkommentarer
8,3
Fantastiskt
SABEENA från Indien
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 2 nätter i juni 2013
Great View. Luckily we got the beach view”
Close to the Beach, Clean Hotel, Easy to locate and restaurants near by.
Overall it was good even though there was few issues. I booked a two bedroom unit but one of the bedroom was open. It did not have any doors to be closed or any curtains on the window. So it was hard to sleep during day time. It looked more like a hall or kitchen converted into a room. (I dont know if it is like this for all the rooms, may be it was just our room). The other room was beautiful with superb view and had all the facilities.
Recenserad 10 juni 2013
6,0
GENEVIVE från Filippinerna
Par
Svit Executive
Bodde en natt i april 2013
relaxing”
clean, easy to locate the area and peaceful
Great to stay.Hotel staffs are friendly.Clean Room.
Recenserad 01 maj 2013
5,7
SABU från Indien
Affärsresenär
Svit Executive
Bodde en natt i mars 2013
sea view”
easy to locate, sea view , closer to shopping area
Recenserad 20 april 2013
6,7
Trevligt
khaled från Egypten
Grupp
Svit Executive
Bodde i 6 nätter i februari 2013
Lovely hotel and service with a smile”
best features of the hotel
My accommodation in Mermaid Beach Hotel Ajman from February 25, 2013 to March 3, 2013 first time and Shortly time, Regardless of the level of the hotel and the service, but all staff in Mermaid Hotel very cooperative for everything, also he characterized as sea view, finaly Despite what happened to me of special circumstance, but I was very happy to stay him again.
Recenserad 10 mars 2013
7,7
Mycket bra
Saghir från Indien
Affärsresenär
Svit Executive
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Great view and clean hotel”
Sea view. Location. Value for money
Helpful staff. Quiet and clean hotel with great view.
Recenserad 21 januari 2013
9,2
Utmärkt
Sergey från Ryssland
Familj med små barn
Deluxe
Bodde en natt i april 2017
Utmärkt”
Отдыхали семьей 01.04 - 06.04.17г. Очень удобное расположение, рядом несколько супермаркетов, пляж напротив через дорогу, в здание отеля есть кафе-кальяная. Через улицу продаются вкусные лепешки из печи за 1 дирхам. Очень вежливый отзывчивый персонал. Комфортные, хорошо оборудованные номера, номер 606 вид на море.
Recenserad 05 augusti 2017
3,6
murad från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Svit Executive
Bodde en natt i juni 2017
متوسط”
ازعاج ومصعد واحد عدم النظافة
Recenserad 29 juni 2017
3,6
Khalid från Oman
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 3 nätter i april 2017
الفندق يحتاج إلى إعادة تأهيل ”
عدم وجود مواقف منظمة فقط مواقف ترابية النظافة العامة في الفندق دون المستوى الاثاث والديكور قديم جدا ويحتاج إلى تجديد دورات المياه تحتاج إلى تغيير في الأدوات لكونها قديمة وغير صالحة.
Recenserad 10 april 2017
4,8
Sultan från Oman
Grupp
Svit Executive
Bodde i 2 nätter i december 2016
موقع جميل”
موقع الفندق جميل ولكن لا توجد مواقف والاسعار مرتفعه مقارنة بالفنادق الاخرى المجاوره له .احيانا تشعر بالازعاج من قبل مرتادي مقهى الشيشه فالطابق الاول اصواتهم تصل الى الغرف
Recenserad 02 april 2017
5,2
Sultan från Oman
Grupp
Svit Executive
Bodde en natt i december 2016
الفندق جميل ولكن اسعاره مرتفعه بعض الاوقات ”
لا توجد مواقف للنزلاء. يوجد ازعاج بعد منتصف الليل من قبل مرتادي مقهى الشيشه المتواجد فالطابق الاول
Recenserad 02 april 2017
8,8
Fantastiskt
Ahmad från Saudiarabien
Familj med små barn
Familjesvit
Bodde i 3 nätter i januari 2017
السعودية”
بالتوفيق
Recenserad 01 februari 2017
9,2
Utmärkt
Ahmed från Oman
Affärsresenär
Deluxe
Bodde en natt i september 2016
فندق جيد”
يتوفر مواقف وموقع جيد
Recenserad 29 november 2016
9,2
Utmärkt
emad från Palestinskt territorium
Affärsresenär
Deluxe
Bodde en natt i april 2016
ممتاز”
ممتاز
Recenserad 13 april 2016
8,0
Fantastiskt
turki från Saudiarabien
Familj med små barn
Svit Executive
Bodde en natt i januari 2016
سكن مقابل البحر”
النظافة والموقع والهدوء
جيدة جدا
Recenserad 07 januari 2016
3,3
Turki från Saudiarabien
Grupp
Svit Executive
Bodde i 5 nätter i december 2015
فندق لايليق بمستوى الإمارات”
لايوجد شي جيد
النوافذ تسرب مياه الامطار بل ان الامطار دخلت مثل الشلالات خدمه الغرف سيئه ولا يوم اتو للتنظيف الغرفه موظف الاستقبال العربي سيئ جداً الفندق يرهن البطاقات الشخصيه وهذا قانوناً منهي عنه
Recenserad 06 januari 2016
9,3
Utmärkt
FATHI från Saudiarabien
Svit Executive
Bodde en natt i februari 2013
ضوء القمر”
مريح
بصراااحه كل شي عندهم حلو الخدمة والغرف مريحه وواسعه وقريب من الشاطىء ماعدا انو لاتوجد فيه مواقف للسيارات
Recenserad 02 mars 2013
7,3
Mycket bra
NAPAJAREE från Thailand
Par
Bodde en natt i januari 2015
ทำเลดีค่ะ ติดถนน”
ทำเล
Recenserad 11 mars 2015