Mount Zion Boutique Hotel: Boka nu

Omdömen för Mount Zion Boutique Hotel

Mycket bra
Baserat på 50 omdömenSe vad andra gäster sa
7,7

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (50)Omdömen från Booking.com (893)
7,7
Mycket bra
Baserat på 50 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet7,6
Faciliteter7,6
Läge8,9
Komfort och kvalitet7,7
Service7,3
Valuta för pengarna7,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
עברית
English
Français
Svenska
mer
Rumstyp
Dubbelrum Economy
Superior Dubbel eller Twin
Dubbel eller Twin Deluxe
Sortera efter
Visar 41 verifierade gästkommentarer
8,7
Fantastiskt
jonathan från Frankrike
Par
Bodde en natt i augusti 2009
Histoire et modernité”
localisation originalité raffinement confort service mélange de moderne et d'ancien
service un peu lent
En plus de ce mélange de genres ancien et moderne, l'hotel est à proximité de la vielle ville pas toujours facile d'accés en voiture. L'ensoleillement de la piscine est idéale pour une journée de soleil avant une ballade en ville... Le calme de l'hotel permet du vrai repos et son positionnement dans le creux de la falaise apporte calme et dépaysement. L'essayer c'est l'adopter... Vivement la prochaine visite
Recenserad 27 augusti 2009
10,0
Utmärkt
maya från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i november 2017
מומלץ ביותר”
מלון יפייפה, מיקום נוח, חניה קרובה, עיצוב רומנטי ומיוחד עם אווירה של פעם, ארוחת בוקר עשירה וטעימה.. מומלץ ביותר, אחזור בשמחה.
Recenserad 03 december 2017
9,2
Utmärkt
tamar från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i augusti 2017
מקום קסום, עם יחס אדיב ונעים”
מיקום המלון מושלם!! יחס צוות העובדים מעולה. ארוחת הבוקר אליפות! אין ספק שנחזור לחגוג אצלכם...
Recenserad 13 augusti 2017
6,0
Assaf från Israel
Ensamresenär
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i juli 2017
פנינה מלאת נוסטלגיה שכואב הלב לראותה בדהייתה”
ה״אגף החדש״ הוא חדרים ישנים שדורשים מתיחת פנים כללית . הזנחה מרובה, לכלוך ושערות בפינות חדר האמבטיה, בקבוקים של סבון ושמפו משומשים!.. לא הגייני בשום צורה! אין פיקוח של משרד הבריאות על דברים כאלה?! רמקול שרוף בטלביזה שלא מאפשר לשמוע היטב, הטבח בעמדת החביתות בארוחת הבוקר, מחליף שקית זבל תוך כדי הכנת חביתות. בלי כפפות ובלי לשטוף ידיים . הזוי לחלוטין ביקשתי מיטה זוגית קיבלתי 2 יחיד מחוברות. מאידח גיסא מיטה נוחה כריות טובות. מיזוג אויר מצויין. חמאם טורקי נהדר, ג׳קוזי קטן מידי ביחס למספר האורחים. השירות רשלני באופן די גורף. . שיחות רכילות של הצוות על ההנהלה ליד האורחים. חדר שעולה 1000 ללילה מינימום- ראוי שיהיה בו בקבוק מים , פרי, ויותר משקיק קפה אחד בערכת הקפה. אני לא מהלקוחות המתלוננים. אני מאלו שלא חוזרים יותר.
Recenserad 22 juli 2017
8,4
Fantastiskt
rivka från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde i 2 nätter i maj 2017
שהינו במלון בעבר”
הפעם היו לנו ארועים בסביבת המלון, במסגרת חטיבת הצנחנים 55 משחררי ירושלים לחמתי במלחמת ששח הימים בחטיבה זו, לפני 50 שנה ע"כ הזמנתי המלון כבר חצי שנה מראש, שיהיה לנו מרחק הליכה לעצרת בגיא בן-הינום.
Recenserad 02 juni 2017
9,2
Utmärkt
Larisa från Israel
Par
Dubbel eller Twin Deluxe
Bodde en natt i december 2016
סה"כ היה יפה וטוב”
המלון מאוד יפה ואסטטי, מתשלב עם האווירה של העיר העתיקה. מאוד אהבנו את העיצוב במלום. מיקום מעולה. חסרונות: במלון ברמה כזאת הייתי מצפה למצוא ערכת קפה/ איכותי יותר.
Recenserad 11 december 2016
10,0
Utmärkt
tova från Israel
Familj med små barn
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i oktober 2016
מקום מעולה יחס טוב לא רצינו לעזוב מאד נהננו”
אין מה
Recenserad 16 oktober 2016
5,0
Yoram från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde i 2 nätter i mars 2015
מיקום טוב דרוש שיפור ושיפוץ”
מיקום היסטוריה זמינות
הייתי במלונות טובים יותר . נאלצנו לקחת את המזוודות בעצמנו - הבל בוי אכל בזמן שהגענו. בקבלה לא הרגשנו שקבלנו את היחס הכי טוב - סוף היום כנראה עייפים . חניה ציבורית - נאלצנו להחנות על המדרכה . מחיר ארוחת הבוקר שנדרשנו לשלם היה מעבר למוגזם - 120 ש"ח לאדם הזוי .
Recenserad 18 mars 2015
8,7
Fantastiskt
sharon från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i januari 2015
מקום מקסים שקט ורגוע”
המיקום מעולה, הג'קוזי שבחוץ הוא תענוג לא קטן, והחמאם היה הפתעה מעולה
Recenserad 12 februari 2015
8,3
Fantastiskt
Ronen från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
מלון טוב במיקום מעולה”
מיקום המלון,ארוחת בוקר טובה,בריכה נעימה
Recenserad 26 oktober 2014
9,0
Utmärkt
Moria från Israel
Familj med små barn
Superior Dubbel eller Twin
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
ממליצים בחום!”
!המלון נמצא בבניין עתיק ויפהפה במיקום מעולה, האוכל היה מצוין, חדרים נוחים. פשוט פינוק
אם אתם מחפשים מלון לחופשה רגועה ומפנקת, זה המקום! לא תמצאו שם הפעלות רועשות בבריכה, אלא רוגע ושקט. החדרים מצוינים (קחו בחשבון שהמלון יחסית ישן). אוכל מצוין ובשפע, בריכה גדולה- כולל בריכת , פעוטות,ספא מפנק, שירות מצוין, נוף יפהפה וגנים מדהימים. מתאים לכל מי שמחפש חופשה רגועה עם ערך מוסף.
Recenserad 21 augusti 2014
9,0
Utmärkt
eli från Israel
Familj med små barn
Superior Dubbel eller Twin
Bodde i 2 nätter i maj 2014
טובה מאוד נהננו”
מיקום מעולה ונוף יפה, ארוחת בוקר טובה, שירות אדיב ומהיר
טובה מאוד
Recenserad 01 juni 2014
8,0
Fantastiskt
Rutty från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i februari 2014
מלון מקסים מיקום טוב עיצוב חם ”
מיקום ארכיטקטורה אוירה
Recenserad 05 mars 2014
7,0
Mycket bra
Ariel från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i januari 2014
אכזבה בסיום”
נןף מהאיזורים הציבוריים, מיקום בירושליים
מאכזבת בסיום כאשר רמינו לעזטב את המלון אמרו לנו שעלינו להוביף מע"מ כי רכשנו את הנופש דרך אגודה. שלפנו את ההזמנה ולא היה בה כל איזכור לכך שיידרש מע"מ בנוסף על תשלום העסקה. היינו מופתעים ומנהל המלון יצא לשאול את פקידת הקבלה מה קורה וכאשר היא הבהירה שאנו מופתעים מהדרישה להוסיף מע"מ לעסקה שכבר שילמנו ולא ידענו שהדבר יידרש, מנהל המלון פשט ידיו לצדדים כי בצנועת "אין מה לעשות" והיה ברור שאנו לא הראשונים שנפלו בפח. אני מקווה שבכתיבת דברים אלה נהיה האחרונים ולפחות נתרום לאזרחי ישראל עם המסר- יהיה מאד הוגן מצדכם למיין זאת עם פרטי ההזמנה כך שכל אחד יוכל לדעת מה הוא המחיר המלא של העסקה טרם קניית השירות. אנו אישית בטוחים שעליכם לעשות בדק בית בנושא צרכנות הוגנת ובמקרה האישי שלנו להעניק לנו פיצוי הולם בשל האכזבה והסיום צורם של החופשה
Recenserad 14 januari 2014
2,3
itay från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i januari 2014
החמצה של חופשה”
אין דבר חיובי
למרות שבנו עם הומון רצון טוב הדברר כי המלון לא מכבד הזמנות דרך אתרים בינלאומים. הדבר התחיל בכךשהחדר שהיה אמור להיות עם נוף להר ציון היה עם נוף לחדר פנימית למרות ששלמתי עבור חדר כזה. היתה דרישה לתשלום מ.ע.מ למרות שבטופס הזמנה לא ציוין הדבר ולא ברור לי כיצד חושב המע"מ משום שלא רצו להראות לי כך יצא שבנו וקיוו להנות במלון מיוחד והדבר היה החמצה גדולה. תמורה קטנה למחיר מלא..
Recenserad 12 januari 2014
10,0
Utmärkt
merav från Israel
Par
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i oktober 2013
חוויה מומלצת ביותר”
עיצוב מרשים בסגנון אוריינטלי, צוות מלון אדיב , מיקום מעולה
כבר בבואנו למלון, הנמצא ממש בסמיכות לסינמטק ירושלים, התרשמנו מהעיצוב יוצא הדופן ובתהליך הצ'ק אין שודרגנו לסוויטה ללא עלות נוספת. המלון נקי ושקט, אווירה של נופש ושלווה, לא במרכז העיר אך במרחק הליכה לעיר העתיקה. נוף מרהיב מכל החלונות הענקיים. בריכה גדולה ויפה, ג'קוזי, ספא הכולל חמאם טורקי, גינות מטופחות ופורחות... ממומלץ ביותר. אנחנו נשוב לשם בהחלט
Recenserad 15 oktober 2013
9,0
Utmärkt
esty från Israel
Familj med äldre barn
Superior Dubbel eller Twin
Bodde en natt i augusti 2013
מלון מיוחד ומומלץ ”
מיקום מושלם לתיירים, ארוחת בוקר מפנקת , מבנה ועיצוב מיוחדים ועם אוירה
. מלון יפהמ בעיצוב ירושלמי אותנטי, ארוחת בוקר מושקעת על המרפסת המדהימה, בריכה יפה, צוות נעים. הייתי מצפה שלצוות יהיה קצת יותר מידע לגבי שאלות תיירויות בסיסיות על האזור. .
Recenserad 28 augusti 2013
8,0
Fantastiskt
NURIT från Israel
Par
Dubbelrum Economy
Bodde en natt i juli 2013
כגודל הציפייה כך גודל ה אכזבה”
מיקום, נוף, לובי יפה
יש בעיית נגישות לנכים.אין שירותים בלובי וכיור לנטילת ידיים למי שאוכל במסעדה. יש בעייה עם חוסר בבית כנסת. משק הבית העירו אותנו בשמונה בבוקר בדפיקות אינסופיות על הדלת כדי לשאול מתי עוזבים כשאנו יכולים להישאר עד 12:00
Recenserad 11 augusti 2013
8,0
Fantastiskt
michal från Israel
Bodde en natt i augusti 2012
מלון נעים, נוף יפה, ארוחת בוקר עשירה והשירות טוב”
מיקום טוב קרוב לאטרקציות - מגדל דוד העיר, העתיקה ,ממילא
שהינו יומיים בירושליים , במעט זמן במלון נהננו.המלון היה קרוב לאטרקציות שבחרנו - מגדל דוד, שד' ממילא, העיר העתיקה, גן הסולטן נהננו מירושליים - בפעם הבאה עם הילדים.
Recenserad 10 augusti 2012
7,3
Mycket bra
yifat från Israel
Bodde en natt i juli 2012
בית מלון מקסים מיקום מצויין החדר שקיבלנו סביר ”
מיקום מצויין אוירה נעימה
בית מלון מקסים עם אוירה נעימה ושירות טוב אך המחיר לא תואם את מה שמקבלים. מחיר יקר מאוד בשביל החדר שקיבלנו וארוחת בוקר
Recenserad 17 juli 2012
9,3
Utmärkt
Rony från Israel
Bodde en natt i maj 2011
בית מלון נהדר, מיקום מצוין, חדרים מרווחים ומעוצבים”
יחס נפלא של צוות המלון, חדרים מרווחים, חדר אמבטיה לא שגרתי, ארוחת בוקר מצויינת
מאוד נהנינו מהשהייה במלון. מלון עירוני עם בריכה גדולה וחמאם טורקי, מיקום נח לעיר העתיקה. יחס מצויין של צוות המלון. החדרים מרווחים. העיצוב נפלא ומזמין
Recenserad 11 juni 2011