Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 241 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 8,8
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Service 8,5
  • Valuta för pengarna 8,4
  • Mat/Middag 7,2
Sortera efter

Jaco från Storbritannien
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Excellent Hotel and Staff
Hotel is located in the heard of the Old Quarters. Staff is very friendly and helpful. Will definitely stay there again.
Recenserad 15 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

prakash från Malaysia
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Clean
Very clean and very near to main city and other attractions
Recenserad 14 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

An från Vietnam
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i augusti 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Neo från Singapore
Grupp
Superior-rum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Recenserad 30 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Olivier från Filippinerna
Par
Superior-rum
Bodde i 5 nätter i maj 2016
Great Service
Great Service
Recenserad 04 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Justyna från Polen
Par
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Recenserad 04 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nguyen från Vietnam
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Recenserad 28 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

WING från Hongkong
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i maj 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Recenserad 09 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alex från USA
Ensamresenär
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Recenserad 08 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Satya från Indien
Par
Superior-rum
Bodde en natt i april 2016
ok
ok
Recenserad 29 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: