Nirvana Boutique Suites Hotel: Boka nu

Mycket bra
Baserat på 1059 omdömenSe vad andra gäster sa
7,8
/
10
95 % skulle rekommendera boendet till en vän

Reviews of Omdömen för Nirvana Boutique Suites Hotel from real guests

Från verifierade gäster hos Agoda
Omdömen från Agoda (1059)Omdömen från Booking.com (202)
7,8
/
10
Mycket bra
Renlighet8,0
Faciliteter7,3
Läge7,8
Komfort och kvalitet8,2
Service7,9
Valuta för pengarna8,0
Alla språk
Alla typer av resenärer (1059)
Alla rumstyper

Visa omdömen som nämner 

Visar 947 verifierade gästkommentarer
8,8
Ypperlig
Per-Arne från Sverige
Par
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i november 2017

Trivsamt och prisvärt”

Ett hotell centralt på Jomtien beack bara ett par hundra meter från stranden. Vi hade ett studio med kök och en rejäl skön säng. Bra med utrymme samt rent och snyggt. Säkerhetsskåp är ett plus. Låset på ytterdörren tveksam. Utsikten från balkongen är mot en gata men det är tyst på kvällarna. Frukost ingick och bestod i princip av amerikansk frukost eller flingor men den var god. Närheten till stranden i Jomtien är kanon. Hit åker vi garanterat tillbaka.

Recenserad 25 november 2017
8,3
Ypperlig
Margaretha från Sverige
Par
Ett Sovrum Deluxe
Bodde i 15 nätter i januari 2014

LÄGET HELT SUVERÄNT”

Läget, personalen, städningen

Personalen får toppbetyg och även ägaren. Frukosten gillar jag ingen buffé utan lagas till efter beställning. Nära till stranden och huvudgatan. Hotellet ligger i en återvändsgränd så lugnt och skönt på kvällarna och nätterna. Å sängarna vilken fröjd inte de där hårda sakerna som är vanligt i Thailand utan hade faktiskt bättre sängkomfort på hotellet än jag har hemma.

Recenserad 04 oktober 2014
8,3
Ypperlig
Lars-Goran från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 8 nätter i december 2011

Lagom stort hotell med trevlig personal”

Trevligt rum och en trevlig liten balkong

Vi blev väl mottagna vid ankomsten och den hjälpsamma personalen hjälpte oss upp med bagaget till rummet. Som tur var har vi inga handikapp då hotellet saknar hiss dessutom är trappen lite brant och smal. Rummet är rymligt och trevligt. Sängarna är aningen hårda. Badrummet har en udda design med inmurade småsten som golv och badkar i betong. Det enda negativa var ojämn temeratur på vattnet i duschen och att det inte var frukost buffet (dock var frukosten bra).

Recenserad 23 januari 2012
9,3
Enastående
Margaretha från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 11 nätter i december 2011

Prisvärt hotell där man får mycket för pengarna”

Närhet till stranden. Lungt läge.

Detta är andra gången vi vistas på detta hotell. Läget är perfekt med ca: 100 meter till stranden. Hotellet ligger på en tvärgata vid en återvändsgränd så man slipper kvällstrafiken. Ganska lugn gata. Personalen var trevlig och hjälpsam. Frukosten OK men man fick endast välja på 5 rätter från en matsedel. Fördelen med detta var att maten tillagades direkt. Därmed visste man att inget legat framme i timmar eller rester från kvällsbuffen. Bra prisvärda restauranger på tvärgatan men även runt kvarteren.

Recenserad 04 januari 2012
8,7
Ypperlig
Arne från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i april 2011

Stort rum och trevlig, hjälpsam personal.”

Lugn gata. Inredningen i rummet var jätte fin, kändes lyxit. Skön säng. God frukost.

Detta var vårt 13 hotellrum under våran resa. Vi har hållt oss i samma prisklass nästan hela tiden och här fick vi verkligen valute för våra pengar. Bra och lugnt läge, ca 3 min. till stranden. God frukost och fin service.Rumme var stort och kändes lyxit i sin tha-stil. Här fanns massor med Tv kanaler och fritt trådlöst internet. Detta hotell kommer vi att återkomma till.

Recenserad 22 april 2011
8,3
Ypperlig
Marcus från Sverige
Familj med små barn
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i januari 2010

Trevligt ställe”

Trevlig personal litet och personligt ställe, rent

Tre våningar utan hiss men personalen var hjälpsam med väskor. Trist frukost hade väntat oss frukt när man är i Thailand. Det blev även en felbokning via Agoda sidan så vi fick byta hotell mitt i vistelsen lite jobbigt med en 4 åring och 6 mån bebis men sen blev vi uppgraderade av hotellet.

Recenserad 09 februari 2010
9,2
Enastående
Tommy från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i november 2017

Mycket bra”

Mycket bra, rustic inredning, hemkänsla....

Recenserad 28 november 2017
8,7
Ypperlig
Bror från Sverige
Familj med små barn
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2014

Sol och bad nära havet”

Rum.läget personalem

Nirvana är ett mycket prisvärt hotell på Jomtien Beach i Pattaya.Poolen,rummen och restaurangen mycket bra.Närhet till bad och shopping mycket bra dessutom bra bemötande från personalen.

Recenserad 14 oktober 2014
7,2
Mycket bra
Anna från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i oktober 2016

Lagom hotell”

Fint hotell. Liten men funktionell pool som vi flitigt använde då stranden var mycket smutsig och inte särskilt inbjudande. Frukosten var bra men begränsad. Eftersom vi inte hade inventerat minibaren då vi kom skulle vi vara tvungna att betala för ett par drycker, vilket vi av förklarliga skäl nekade till eftersom vi inte använt minibaren alls. Se till att kolla att den stämmer redan då ni blir visade till rummet!

Recenserad 08 januari 2017
6,0
Joakim från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i januari 2016

Rymligt rum med kök”

Stora fina rum, liten frukost men god som beställs efter meny... 200m till stranden som verkligen inte var någon "hit" liten strand fullsmockat med turister och skitigt vatten. Gott om barer/restauranger runt hotellet Jomtein är inget ställe vi kommer återvända till men vill man dit är hotellet väldigt prisvärt

Recenserad 31 januari 2016
7,3
Mycket bra
Mats från Sverige
Ensamresenär
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i januari 2015

Unikt hotell”

Rummen och läget

En liten trevlig upplevelse, läget på hotellet är bra och på en lugn del av jomtien Soi 4 både nära vattnet och matställen, rummen är mycket speciella och väldigt trevliga, frukosten och den sk matsalen är mindre bra, poolen är så där...och bortsett från avsaknaden av hiss får hotellet 3 stjärnor Kan tänka mig att återkomma

Recenserad 04 februari 2015
7,0
Mycket bra
Dan från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i november 2012

Bra läge ”

Fina rum

Det här hotellet har ett väldigt bra läge och vårat rum var mycket bra,stort och påkostat.Läget var centralt och nära till det mesta.Personalen var vänlig och tillmötesgående,deras engelska var helt ok.Det finns ingen hiss och trapporna var ganska branta,kan kanske vara ett problem för lite äldre resenärer.Överlag ett fint hotell i bra läge.

Recenserad 06 januari 2013
4,7
Haendel från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i oktober 2010

Stort rum”

Ser mysigt ut på bild. Gratis internet
Är inte mysigt i verkligheten.Dålig frukost

Ej prisvärt hotell,frukosten (som ingick extremt dålig)vi kanske hade otur men det stank när vi startade air condition, Det fanns en liten skrymmande pool ej värd att doppa sig i. Nej det finns betydligt bättre hotell i denna prisklass i området.

Recenserad 20 oktober 2010
6,3
Bra
jan-olof från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 14 nätter i februari 2010

Jotimen 2010”

Bra läge och trevlig personal
Dåligt med varmvatten

Vi är nöjda med hotellet och dess personal. Stora rymliga rum med en trevlig köksdel. Nära till havet och balkong är ett pluss för oss. Dock är balkongerna mycket små. Vi saknade stolar och ett litet bord där. Ett pluss är att det fanna handdukar att låna till poolen och även till stranden. En helt okey pool fanns alltså på hotellet och den var fräsch och välskött. Frukosten och servicen där var bra. Bra att det fanns flera frukostalternativ att välja mellan. Personalen får av oss ett bra betyg: hjälpsamma och tillmötesgående.

Recenserad 09 mars 2010
6,3
Bra
Dan från Sverige
Familj med äldre barn
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 10 nätter i februari 2010

Prisvärt litet hotell!”

Ligger fint i slutet av gatan. Rejäla sängar med mycket sköna kuddar och täcken.
Utbudet av frukosten. Begränsade engelska kunskaper. Ej hiss. Ej hårtork på rummet.

Okey hotell om man inte har för höga krav. Städningen var bra och personalen hjälpsam. Det mest utmärkande är det smala utbudet av frukostalternativen. Ej buffé utan man måste välja fasta alternativ. Poolen är ok, men är väldigt liten och har endast sol på förmiddagen. Hotellet har en dörrvakt, vilket känns tryggt.

Recenserad 03 mars 2010
7,7
Mycket bra
margaretha från Sverige
Familj med äldre barn
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 14 nätter i december 2009

BAR HOTELL”

Bra läge, rymliga rum, prisvärt
Frukosten var ensidig, fick välja efter meny.Endast 5 alternativ

Prisvärt hotell, rymliga rum. Endast 2 till 300 meter till stranden.Vänlig och hjälpsam personal.Bra med närhet till olika matställen såväl Skandinaviska som inhemska. Stefans bar och hotell ligger granne med hotellet. Hotellet ligger på slutet av soil 4 varför man inte stördes av ljudet från barerna.Vill man ha ett större utbud av nöjen och shopping är det bara att ta lokalbussen in till Pattaja kostar endast 10 bath.

Recenserad 12 januari 2010
8,8
Ypperlig
Per från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 8 nätter i juli 2017

Stort fint rum med bra läge”

Strand ära och lugnt, bra frukost

Recenserad 14 juli 2017
9,2
Enastående
Per-Ake från Sverige
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 10 nätter i december 2016

Riktigt bra och prisvärt!”

Alltid lika trevligt att checka in på detta mysiga hotell. Stora fina rum, hotellet ligger lugnt till men ändå när till stranden. Jag kommer att bo här fler gånger. 🌟🌟🌟🌟🌟

Recenserad 19 mars 2017
8,4
Ypperlig
Thomas från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 7 nätter i augusti 2016

Ypperlig”

Bra boende nära till allt

Recenserad 14 mars 2017
9,2
Enastående
Margaretha från Sverige
Par
Ett Sovrum Deluxe
Bodde i 15 nätter i december 2016

Centralt nära till allt”

Femte gången vi bodde på detta hotell . Bra läge ca 2 min till stranden. Stora härliga rum. Trevlig och hjälpsam personal. Kan rekommendera detta prisvärda hotell

Recenserad 08 januari 2017
9,2
Enastående
Jarl från Sverige
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 16 nätter i oktober 2016

Bra läge”

Bra läge stora rum och en bekväm säng.

Recenserad 08 november 2016
9,2
Enastående
marika från Sverige
Par
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i september 2016

Supermysigt boutiquehotel med stora fina rum och balkong.”

Fanns inga nackdelar på det här hotellet. Har bara positivt att säga. Underbara rum med perfekt läge 100 meter från havet.

Recenserad 26 oktober 2016
8,4
Ypperlig
Frida från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i februari 2016

Mysigt hotel”

Mysigt hotel med stora härliga rum nära strand

Recenserad 25 oktober 2016
8,7
Ypperlig
Per-Ake från Sverige
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 7 nätter i december 2015

Toppen ”

Läget. Priset. Rummen.

Mycket bra.. som vanligt.

Recenserad 19 december 2015
8,3
Ypperlig
Per-Ake från Sverige
Ensamresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 5 nätter i april 2015

Toppen ”

Läget.Rummen.Priset.

Toppen som vanligt. Kommer bo här flera gånger.

Recenserad 24 april 2015
9,3
Enastående
Lars från Sverige
Par
Ett Sovrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2014

Trivsamt hotell”

Rummet, läget och personalen.

Rummen är så fina och mysiga att man knappt vill gå ut. Poolen är väldigt liten och inte direkt inbjudande men hotellet ligger nära beachen. Enda nackdelen är att det inte finns hiss.

Recenserad 20 oktober 2014
8,3
Ypperlig
Iris från Sverige
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 20 nätter i mars 2014

Litet hotell, tyst och lugnt.”

Städningen, trevlig personal, lugnt

Fanns endast 5 alternativ av frukost, men den tillagades efter beställning. Inget som låg framme. Frukosten var trots allt tillräcklig. personalen trevlig och städningen var utomordentligt bra.

Recenserad 09 april 2014
9,3
Enastående
Alex från Danmark
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 12 nätter i juli 2012

Trevligt hotell och mycket bra personal”

Rent och snyggt, bra service, bra läge för mig.

Inget att klaga på, fungerade perfekt. Lite ont om plats kring poolen.

Recenserad 19 juli 2012
9,7
Enastående
Alex från Danmark
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i juli 2010

Mycket trevligt ställe”

Kanon lägenheter
Saknas stege i poolen

Ett mycket bra lägenhetshotell, bra läge och mycket trevlig personal. Jag kan varmt rekomendera detta ställe. Jag tillbringade 17 dagar där och kommer helt klart att använda detta hotell igen.

Recenserad 26 juli 2010
5,6
Anders från Sverige
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 6 nätter i februari 2018

Över medel”

En idiotisk planka runt sängen som man slog i smalbenen, golvet i toaletten där låg det strand stenar gick inte att gå på och omöjligt att hålla rent

Recenserad 09 februari 2018
6,8
Bra
Jonny från Sverige
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i januari 2017

Läget centralt. - ingen hiss! Ej prisvärt.”

Mycket trevlig personal.

Recenserad 01 februari 2017
7,6
Mycket bra
joergen från Sverige
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i augusti 2016

Trevligt hotell med bra läge”

Ligger bra o man fick mkt för pengarna. Skulle bo där igen.

Recenserad 04 september 2016
7,3
Mycket bra
pernilla från Sverige
Familj med äldre barn
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i maj 2013

sol, bad ,shopping”

lugnt läge , sköna sängar, gemytligt
Recenserad 03 juni 2013
10,0
Enastående
Thomas från Schweiz
Par
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde en natt i mars 2019

wonderful stay”

we spent a week at jomtien beach and wanted to cook for ourselves from time to time. the apartment is generously furnished and clean. the staff was friendly and helpful at all times. i'm already looking forward to my next stay.

Recenserad 03 april 2019
8,4
Ypperlig
Jean från USA
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 3 nätter i maj 2019

Good deal. Good location. Fairly quiet street. ”

I would stay again

Recenserad 14 maj 2019
7,6
Mycket bra
Noel från Hongkong
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i april 2019

Good option in Jomtien”

Pros: staff, location, breakfast, rooms. Would recommend. It’s 200 yards from the beach down a quiet street. Staff very friendly and helpful. Good for solo Traveller or couple. Cons: no lift access.

Recenserad 16 april 2019
8,8
Ypperlig
Lera från Australien
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 7 nätter i mars 2019

Close to the beach, nice apartmemts”

It's my second stay. Staff was very friendly and helpful as always, we asked them if it possible to serve our breakfast a little bit earlier because of excursion, and it was no problems at all. We rented one bedroom apartment, and it was luxurious to consider a price. The interior itself is a little bit worn out, but clean.

Recenserad 09 mars 2019
9,2
Enastående
David från Australien
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i juli 2018

great place to stay ”

location great Soi 4 Jomtien 300 mtrs from ocean very nice large 1 bedroom self contained condo ..very clean well presented pleasent professional staff nice quiet area ..only let down was the small pool but least it had one ..and was clean

Recenserad 13 augusti 2018
6,4
Bra
MARTIN från Tjeckien
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i december 2018

Beautiful hotel that is loosing slowly it´s brightness ”

This hotel is very beautiful but is loosing slowly it´´ s shine. The staff is ok, could be a little bit more friendly. The rooms should be regulary checked and repaired. The shower heads should be replaced. This hotel is a typical example of low cost management. I really like this hotel, but what a pity the owner doesn ´t invest into repairs and service improvement.

Recenserad 08 januari 2019
10,0
Enastående
Thomas från Schweiz
Par
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde en natt i mars 2019

deluxe sutdio with kitchenette”

we spent a week at jomtien beach and wanted to cook our own meals from time to time. super apartment and helpful employees

Recenserad 03 april 2019
8,0
Ypperlig
Jonathan från Storbritannien
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i oktober 2017

Short trip to the beach”

The room is large with kitchenette. Balcony small with one table and chair. OK for drying beach stuff. Hotel pool is small and very quiet. Breakfast is a choice of western cooked food; bacon eggs etc. This is a quiet area with a few bars, laundry and tourist shops. Easy walk to the beach and baht bus runs from beach road to central Pattaya. The staff are friendly. I hope you like the cats in reception.

Recenserad 12 oktober 2017
8,8
Ypperlig
Flemming från Danmark
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 2 nätter i september 2017

Nice unique style”

Had a 1 bedroom apartment and really liked the style. Seemed nice and clean and had a big balcony. Big room and all you need. Stayed low season, but still value for money. I got more than I expected for a good price. Standard breakfast, but still they cook the eggs for you and have different choices. I would like to stay again.

Recenserad 06 september 2017
10,0
Enastående
Garry från Australien
Ensamresenär
Ett Sovrum Deluxe
Bodde i 2 nätter i augusti 2017

Enastående”

I have stayed in Jomtien many times but my first time at Nirvana I stayed in a 1 bedroom deluxe and found it excellent it really was a room you could spend time in rather than just sleep the atmosphere was great and relaxing

Recenserad 30 augusti 2017
10,0
Enastående
Jessie från Australien
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i augusti 2017

Nice place to stay”

Nice hotel just a couple of minutes walk to the beach at Jomtien. The room I had was big, clean, very comfortable. The staff were friendly and helpful. There was good wifi, kitchenette, safe, fridge, decent shower, tv with some English channels. There were a few options for their breakfast. There are shops and restaurants very close.

Recenserad 14 augusti 2017
10,0
Enastående
Matthew från Australien
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i augusti 2017

We love this little place”

OK facilities are limited to a small clean pool at the back maybe, but this is such a cheap hotel. Huge rooms as they are really one bed studio condos. About 3 times the size of a normal budget hotel. Big bathroom - different kitsch style concrete bathroom (which really needs mats) but it works. Good breakfast, cooked when you go down for it. Always clean. Good WiFi - used to be rubbish years ago but now works at the restaurant (JP Restaurant) about 100 metres away! (Whch I would no longer recommend...) Oh, and its about 200 metres to the beach at the end of the Soi in the middle of Jomtien. What's not to like! Been coming here every now and again for 7 years.

Recenserad 11 augusti 2017
9,2
Enastående
Matthew från Australien
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i juni 2017

Great value and huge room/apartment”

Lovely American style breakfast cooked when you are ready, and as much coffee or juice as you want. WiFi has improved in the last couple of years. Clean as ever, staff as friendly and helpul as ever. Slight downer that we were on the second floor this year - 2 flights are a bit knackering for me with no lift.

Recenserad 18 juni 2017
8,8
Ypperlig
Gabby från USA
Ensamresenär
Ett Sovrum Deluxe
Bodde en natt i maj 2017

Great value for the price”

The hotel is situated very close to Jomtien beach, about a 2-minute walk to the water. The hotel room is quite large and very comfortable and I was quite surprised of how much space I got for the price I paid, $25 USD. Plenty of food and entertainment around the hotel and most places open late for those who are night owls. It came with a simple breakfast option which was very well prepared and tasteful. If you want a faster pace nightlife it is about 4.2 km from Walking Street in Pattaya but only a 10 baht ride on a Baht Bus and takes about 10-minutes. I highly recommend this hotel for those who like to be in a quiet area and still want the hustle and bustle of Pattaya. I will definitely stay again.

Recenserad 07 juni 2017
9,2
Enastående
Raymond från Singapore
Par
Deluxestudio med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i maj 2017

Value for Money”

Nearby Jomtien beach and bus terminal ( to bkk) around 60 bhat to walking street via motorbike taxi. Spacious room and every thing is good. However the balcony latch is broken and I only discover it on the day of checking out. It would be good to have towel holders in the toilet...

Recenserad 23 maj 2017
10,0
Enastående
Michael från USA
Affärsresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i mars 2017

Wow, what a gem of a place!!!”

The rooms are proper suites, I could live here for a month easily. The staff are truly kind and on top of everything. They do a simple but nice breakfast included in the room. Location at the end of a short soi, so it is quiet and also near the market which is where you can find food, bars and fun.

Recenserad 25 mars 2017
10,0
Enastående
Igor från USA
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 18 nätter i december 2016

One of the best on Jomtien”

Very nice hotel in a very calm place on Jomtien. The most impotant thing is that the hotel is relatively small - not more than 40 rooms all together. It makes you fill very comfortable during your stay, but at the same time, organize to schedule your vacation in advance to be sure that there will be available room for you. Excellent staff. Rooms are large and clean with absolutely functional kitchen and large refrigerator. Every room has a balcony. A lot of different restaurants nearby.

Recenserad 08 januari 2017
8,4
Ypperlig
Horst från Tyskland
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i december 2016

Unique style boutique hotel”

A very relaxed place with friendly staff, totally different from the typical modern standard hotel because creative people made something unique, with many art objects in the room and the building. We like the very large rooms and the pool for cooling down when coming back from a tour.

Recenserad 13 december 2016
8,4
Ypperlig
Johannes från Schweiz
Familj med äldre barn
Ett Sovrum Deluxe
Bodde i 3 nätter i augusti 2016

Pleasant stay”

Rooms are big with a separate living room area and a small kitchen. The rooms were clean. Unfortunately no lift, so be aware of it if you are on the 3rd floor. The area is quiet and just a short stroll to the beach. Overall I can recommend the hotel also for the location as it is quite central.

Recenserad 16 augusti 2016
8,4
Ypperlig
Maria från Filippinerna
Familj med äldre barn
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i april 2016

Very good decent hotel”

The room size is huge, impressive interiors and located within a 3-min walk to the beach, restaurants, stores etc. yet tucked in a quiet laid back street. The breakfast is so so but overall you value for money just by the quality of the room and location.

Recenserad 30 april 2016
8,8
Ypperlig
Harry från USA
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 7 nätter i mars 2016

Good Choice for Jomtien Beach”

Nirvana Boutique Suites is on a quiet Soi 4 in Jomtien Beach. The rooms are nicely decorated with a large comfortable bed. There is even a small outdoor swimming pool. For breakfast you can choose among 4 different set menus. Laundry service, restaurants, massage and bars are just steps away.

Recenserad 01 april 2016
8,8
Ypperlig
Karl från Nya Zeeland
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i mars 2016

Great large themed hotel room”

Great hotel room that has an authentic Thai theme and ambience. A very large space that has a large stone bath, a functional kitchen and dining area. Really works well if you want to buy and prepare food in your hotel room. Hotel breakfast is ok as well.

Recenserad 24 mars 2016
8,3
Ypperlig
Patcharapa från Thailand
Grupp
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i december 2015

Big room with unique style! ”

Relax, style, unique

The room is very big! Nice design. Staff is very friendly and helpful. I enjoy staying in the room. it's very easy to find the lical foods and walk to the beach. Dust from bed is annoyed me. The bahtub couldnt fullfil! Overall is great!

Recenserad 10 december 2015
10,0
Enastående
nedim från USA
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i april 2015

Cozy hotel ”

Room, stuff, breakfast

My stay was perfect , this hotel makes me feel at home . Great room, great bed to sleep. Very quite I got a room i requested. Very nice breakfast simple and delicious. Great coffee, all stuff and manager are very nice , will be back again . Thank you

Recenserad 07 april 2015
8,0
Ypperlig
Tie från Malaysia
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 7 nätter i augusti 2014

Close enough for everything but still tucked away”

Clean room, great location and friendly staff

This was my third trip to Thailand, previously I'd stayed in Down Town Pattaya, but the decision to move out to Jomtien Beach was definitely a good one. The hotel is nice and clean, but like the previous reviewer I think an extra cup of coffee, tea or orange juice at breakfast would be a nice touch. The pool is small but never seems to get used (only two sun lounges) and is big enough for a refreshing dip. The staff are all pleasant although one of the receptionists can seem rather aloof its just her way and she was fine really. Fresh bedding and towels everyday. Tip when you can (if its only 20 bhatt a time) remember the minimum wage round there is £6 as day so every little helps, same thing goes for the local businesses, a massage across the road costs £6 lasts an hour and is well worth it with or without the "Happy Ending" (I'm sure it will cost more with a happy ending if they do one). As said before close to the beach, bars, restaurants and such and transport links (Bhatt Buses and Motorbike taxis) are all available locally.

Recenserad 02 september 2014
8,7
Ypperlig
Paul från Singapore
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i augusti 2014

Value for Money”

Location, Comfort, Cleanliness

The stay was much better then I could ever have imagined. I was greeted by friendly staff upon arrival. After a simple, no hazzle check-in, I was led to my room. I was surprised that the room is huge and it comes with a kitchenette with dining table etc. The bed and other furnishings are comfortable. I would have preferred a room on the upper floors. Even though my room was on the ground floor, I enjoyed five nights of peaceful rest although music was blasting away a few sois away. Located at the end of Jomtein Soi 4, the hotel is less then 5 minutes walk to Jomtein beach and is surrounded by eateries catering to individuals of different budget level. Convenience stores like 7-11 are within walking distance. It is easy to catch a 10 baht songthaew to Pattaya Beach, which is less then 15 minutes ride away. I consider this hotel a gem among the hundreds of hotel/guesthouses available on Jopmtein Beach

Recenserad 25 augusti 2014
8,3
Ypperlig
David från Australien
Affärsresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 5 nätter i maj 2014

Relaxing, value for money hotel, central location.”

Location, Value, Quiet.

I have stayed at the Nirvana before, and I always enjoy my return visits. A good value for money Thai style hotel in a quiet location, but only minutes from the beach. You can walk anywhere from here. Night market, Food market, local eateries and bars. I have to say, that the hotel gets a few beat ups in the reviews, but I really cannot offer anything but good comments for all my stays to date. The rooms are a good size, Thai style, and several options to choose from. The breakfast is a set choice, falang food. Always good, I must add. The staff are friendly, but not in your face. Honestly, this is a great value for money accommodation in a Soi located only minutes from the beach. Without all the hustle and bustle of Pattaya. I will say. If you want chips and egg, or vindaloo, and English staff, then why come to Thailand. Why stay in a Thai style hotel.? Make the effort, learn a few Thai words, try the Thai food, walk the 100 yards to the beach. Another enjoyable stay.. many thanks.

Recenserad 11 maj 2014
8,0
Ypperlig
Robert från Storbritannien
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i januari 2014

not far from beach”

location staff clean

The room was clean and a reasonable size with a kitchen area that included a kettle. The bathroom was a bit odd with the pebble finish to the floor that was a bit hard on soft western feet. The concrete bath also looked a bit strange but as I only used the shower it was not a problem. The staff were friendly and the breakfast was good. The location was quiet at the end of the road but not that far from the beach. There were bars and restaurants in the area.

Recenserad 15 januari 2014
9,7
Enastående
John från Storbritannien
Ensamresenär
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 6 nätter i december 2013

Quick easy reach of night life”

Friendly staff easy access to night life, markets, shopping, eating out

Friendly, nice breakfast, good for shopping, good value for money, nice bed and room.Small pool good location, clean room. I would stay there next time. Outside Pattaya in Johntiem which is in a better location with easy access to night life.

Recenserad 19 december 2013
8,0
Ypperlig
nedim från USA
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2013

Beautiful hotel with large clean rooms”

Room, bed, kitchen

My stay was nice i changed my room from one bedroom apartment from 4th floor it was to hot, to deluxe one bedroom on second floor, it was really nice room. One Saturday night it was to noisy, there was a party in the par next door so we could not fall a sleep until 1 am, very loud music,other then that great Hotel. I recommend it, i will be back again.

Recenserad 08 oktober 2013
8,0
Ypperlig
nedim från USA
Par
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde en natt i oktober 2013

Very nice rooms with kitchen”

Room size, kitchen, comfortable bed

My stay this first night was great, i recommend one bedroom deluxe apartment it was very nice. it would be great if they can have some fruit for breakfast and chicken soup since i do not eat pork. Very nice staff, i recommend this hotel, clean beautiful rooms, i will come back again.

Recenserad 08 oktober 2013
8,3
Ypperlig
David från Australien
Affärsresenär
Lägenhet med 1 sovrum
Bodde i 20 nätter i augusti 2013

Relaxinion.g and peaceful hotel and locat”

Good size rooms, Quiet location, Value for money.

Basically the Nirvana Suites is a Thai style hotel, situated in Soi 4 Jomtien. Jomtien is a great place to stay well away from Pattaya, but only 10 baht on the transport. The hotel is at the quiet end of Soi 4, if you ignore the dogs on the streets, that are a bit of a problem. I had 20 nights on this visit, in a one bedroom apartment. Heaps of space and the Thai décor in the room gave it a relaxing feel. The internet works well. Not super fast, but you do get signal all over the building. Breakfast is pre set, and you choose. It is cooked for you. Very easy going hotel, with no restrictions on who or what your preferences might be. I booked on Agoda rates and you cannot fault the value for money. A word for those who might want late check out. Book an extra day. It is cheaper. The check out extension costs are quite silly at +70% for up to 5pm, and +100% after 5pm. Even if the place is half empty.[Most are in Jomtien] Certainly Sleepy Hollow, compared to Pattaya. And even with a 20 day booking. I could book a room on Agoda rates for 600 baht cheaper than a late check out request. NO LIFT in this four floor building. Apartments are on 4th floor, and the old legs get a good work out doing it a couple of times a day. Ground floor is Floor One, so suggest one or two. But if you have walking issues, stick with the lower levels. Overall. I would stay again, just for the Agoda value, and quiet location.

Recenserad 23 september 2013
8,3
Ypperlig
PISARZ från Frankrike
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i maj 2013

Here is the Nirvana do not look any further”

attentive staff large rooms near the sea

Amateurs of Sofitel, Hilton, Radisson, Marriott, Raffles etc, this place is not for you This place is a nice family business, where the staff takes care of you a personnel way, you feel home although the hotel is so nicely decorated and cosy atmosphere Thank you again to all the staff for their kindness

Recenserad 16 maj 2013
8,3
Ypperlig
Nguyen från USA
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 3 nätter i april 2013

Great find, location, room, and value for money!”

Nice quiet location near beach, big and comfortable room, great low price

We went to Pattaya for some R&Rs instead of the normal bars and clubs and really enjoyed staying in this area. Very relaxing environment without throngs of tourists and working girls. Hotel was small but room was huge, clean, and very comfortable with full kitchen, large refrigerator, and bathtub for two adults. Walking distance to beach and restaurants. Will definitely return.

Recenserad 12 april 2013
8,0
Ypperlig
Jeremy från Singapore
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde en natt i mars 2013

Good value, suitable for both couples and families”

Fair price, nice decor, proximity to beach, comfortable bed!

I booked this quite late (just two days before) during the low season but the price remained competitive. It's a relatively small hotel but the lack of size was made up by the coziness. The staff were welcoming (the bellboy even refused my tip) and the decor pleasant. Room was comfortable, especially the bed! Location is good as its close to Jomtien Beach, in the nook of a quiet soi. Good for couples and even families, but probably not ideal for hyperactive youngsters who would like to be closer to the "action" in Pattaya.

Recenserad 06 mars 2013
9,0
Enastående
nedim från USA
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 4 nätter i september 2012

Nice large clean rooms”

Nice breakfast, quite place to sleep

I think this is a nice hotel it has good comfortable rooms and its very clean. You can walk to the beach just 5 minutes walk and many restaurant near by. Service was good, they could have been more kind when i was leaving seem to be busy at times over all very nice hotel, breakfast was very good, made fresh. I will stay here again, very nice bed to sleep so relaxing and quite room.

Recenserad 04 oktober 2012
9,7
Enastående
William från USA
Par
Studio king size-säng med kokvrå och badkar
Bodde i 2 nätter i augusti 2012

very nice hotel, good location, friendly staff”

Big nicely decorated studio type rooms with kitchens

I would stay there again. Location on quiet dead end of soi 4 is great. Quiet for sleeping but not far to bars, restaurants and beach. Only ate breakfast there and it was very good. Only minor complaint is not much variety on breakfast menu.

Recenserad 05 september 2012