Utmärkt 8,5
baserat på 4864 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4864 omdömen
  • Renlighet 8,8
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,7
Sortera efter

Ann-Kristin från Sverige
Familj med äldre barn
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Fräscht hotell med bra personal.
Fräscht, snygga detaljer, bra läge
Efter 10 dagar med sol & bad på annan ort så innan flyget skulle ta oss hem så var vi 4 dgr i Bangkok. Häftigt med all shopping både marknaderna och varuhusen. Flodbåt till sevärdheter och Koh san road. En stad värd att besöka.
Recenserad 14 februari 2012

Armin från Sverige
Par
Superior Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Underbart hotell med grymt läge
Rena rum, trevlig personal, modernt gym och en bra pool!
Nytt hotell mitt i smeten om man är ute efter att shoppa. Så pass nytt att våran taxichaufför från flygplatsen knappt visste vart det låg. Bra pool och fint gym med utsikt över staden. Det enda negativa jag kan komma på är frukosten som kostar 495 bht såvida det inte ingår i rumspriset. Rekomenderar detta hotell starkt!
Recenserad 15 januari 2012

Reyhan från Indonesien
Familj med äldre barn
Standardrum med 1 dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i september 2016
The best location for shopping
so convenient to shop at Platinum. This hotel is just located above platinum shopping mall. Whenever we are tired, we just need to go up less than 5 min to our room. The Hotel Bar located at level 9 gave us a great view.
Recenserad 24 september 2016

Solin från Kambodja
Familj med små barn
Deluxerum med 2 enkelsängar
Bodde i 3 nätter i september 2016
The heart of shopping
The hotel is well-design. It's just above the Pratinum shopping mall.
Recenserad 24 september 2016

Solin från Kambodja
Familj med små barn
Rum Deluxe med 1 dubbelsäng
Bodde i 3 nätter i september 2016
All about location
The location is so close to many malls. The room is comfortable yet small.
Recenserad 24 september 2016

GEMMA från Singapore
Familj med små barn
Standardrum med 1 dubbelsäng
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Convenient Location and accessible to major shopping areas
Hotel is conveniently located at the heart of Pratumum. Just next to Platinum Mall with great accessibility to eateries and major shopping malls. Link bridge to CentraWorld is just next to hotel as well. Hotel serves good breakfast spread which is worth a try
Recenserad 24 september 2016

maria från Filippinerna
Grupp
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i september 2016
good hotel
great hotel very accessible to mall
Recenserad 23 september 2016

Denise från Singapore
Familj med små barn
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Convenient and bear almost all shopping area
Nice service but abit crowded
Recenserad 23 september 2016

james från Hongkong
Familj med äldre barn
Bodde i 2 nätter i december 2015
james l.
good location, nice staffs, great view for countdown during new year!
Recenserad 23 september 2016

Kannie från Singapore
Par
Bodde i 3 nätter i september 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Recenserad 22 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: