Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Gratis Wi-Fi

Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Phuket, Kata, Phuket, Thailand, 83100
- Visa på karta
Executive Rum med 1 King size-säng - Sovrum Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Executive Rum med 1 King size-säng - Sovrum
    Borttagen från favoriter
     Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
    Lobby Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
    Lobby Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
    Superior-rum med 2 dubbelsängar Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
    Se alla 60 bilder
    Hotellet från insidan Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

    Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa omdömen

    8,5
    Fantastiskt
    /10
    ( 2386 omdömen)Se vad andra gäster sa
    9,0
    Fantastisk komfort och kvalitet på rummet

    Sånt du kommer att gilla med Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

    Saker du kommer att älska

    • flygplatstransfer

    • 230 m från stranden

    • gratis Wi-Fi i samtliga rum

    • badtunna

    Mycket bra
    Läge
    7,9
    PÅ KARTAN
    Väldigt bra läge - 230 m från stranden
    Populärt
    I närheten
  • Kata strand620 m
  • Big Buddha Phuket - tempel1,97 km
  • Karon strand1,97 km
  • Wat Chalong - buddisttempel5,14 km
  • Nai Harn strand5,66 km
  • Promthep Cape - utkiksplats7,56 km
  • Patong strand7,58 km
  • Kamala strand14,45 km
  • Phuket FantaSea - temapark14,47 km
  • Surin strand16,76 km
  • Detta boende är väldigt populärt!

    Senast bokat för 12 timmar sedan

    Valuta för pengarna8,5
    Avstånd till centrum11 km
    Lägesbetyg7,9
    Närmaste flygplatsPhuket internationella flygplats (HKT)
    Avstånd till flygplats31,4 km

    Tillgängliga rum på Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

    9,0
    Fantastiskt
    Rummets komfort & kvalitet
    Superior King
    Superior King
    ...
    • Rumsstorlek: 42 m²/452 ft²
    • Utsikt: Trädgård
    • 1 king size-säng
    Ange datum för att se priser
    Superior-rum med 2 dubbelsängar (Superior 2 Double Beds)
    Superior-rum med 2 dubbelsängar (Superior 2 Double Beds)
    ...
    • Rumsstorlek: 48 m²/517 ft²
    • Utsikt: Berg
    • 2 king size-sängar
    Ange datum för att se priser
    Superior - 1 King size-säng (Superior 1 King Bed)
    Superior - 1 King size-säng (Superior 1 King Bed)
    ...
    • Rumsstorlek: 43 m²/463 ft²
    • Utsikt: Berg
    • 1 king size-säng
    Ange datum för att se priser
    Executive Rum med 1 King size-säng (Executive 1 King Bed)
    Executive Rum med 1 King size-säng (Executive 1 King Bed)
    ...
    • Rumsstorlek: 42 m²/452 ft²
    • Utsikt: Hav
    • 1 king size-säng
    Ange datum för att se priser
    Dubbelrum Deluxe (Deluxe Double Room)
    Dubbelrum Deluxe (Deluxe Double Room)
    ...
    • Rumsstorlek: 42 m²/452 ft²
    • balkong/terrass
    Ange datum för att se priser
    Rum Grand Deluxe (Grand Deluxe Room)
    Rum Grand Deluxe (Grand Deluxe Room)
    ...
    • balkong/terrass
    • Dusch & badkar
    Ange datum för att se priser
    Avista Club Rum (Avista Club)
    Avista Club Rum (Avista Club)
    ...
    • balkong/terrass
    • Dusch & badkar
    Ange datum för att se priser
    Rum Executive (Executive Room)
    Rum Executive (Executive Room)
    ...
    • balkong/terrass
    • badkar
    Ange datum för att se priser
    Dubbelrum för enskilt bruk (Double Room - Single Use)
    Dubbelrum för enskilt bruk (Double Room - Single Use)
    ...
    • balkong/terrass
    Ange datum för att se priser
    Single room - Luxury
    Single room - Luxury
    ...
    • balkong/terrass
    Ange datum för att se priser
    Har du en fråga till Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa?
    Agoda Insidererbjudanden ger dig upp till 30 % rabatt!

    Priserna blir lägre så fort du loggar in!

    Logga in!
    Mer om Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

    Mer om Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

    En översikt

    Visa mindre

    Vad de erbjuder

    Visa mindre

    Det nödvändiga och dess avstånd

    Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
    Visa mindre

    Vad finns i närheten

    Avstånden som visas på kartan är fågelvägen. Det faktiska reseavståndet kan variera.
    Visa mer

    Boendets gästpolicy

    Visa mindre

    Lite användbar fakta

    Visa mindre

    Omdömen om Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa från riktiga gäster

    Från verifierade gäster hos Agoda
    Omdömen från Agoda (2386)Omdömen från Booking.com (443)
    8,5
    /
    10
    Renlighet8,9
    Faciliteter7,9
    Läge7,9
    Komfort och kvalitet9,0
    Service8,9
    Valuta för pengarna8,5
    Alla språk
    Alla typer av resenärer (2386)
    Alla rumstyper

    Visa omdömen som nämner 

    Visar 2213 verifierade gästkommentarer
    12345
    7,3
    Mycket bra
    Malin från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 7 nätter i februari 2016

    Bra läge men väntat oss mer”

    Läget. Nära stranden och restauranger och shopping. Brant backe upp är nämnvärt. Städningen var bra. Mjukare sängar än snittet i Thailand vågar vi påstå vilket vi ser som ett plus.

    Toppenläge! Frukosten var bara ok ch då har vi inga större krav. Matsalen tyckte vi var lite för steril för vår smak. Ett plus var att de hällde upp kaffe vid borden. Pool området passar inte de mindre barnen tycker vi. Finns en grund liten barnpool men får våra barn, 4 år och 5år, var det lite tråkigt. Fanns barnpassning där våra barn var någon timme per dag, de tyckte det var toppen. Gratis över 4år. Personalen vad gulliga med barnen. Toaletten i anslutning till restaurangen luktade väldigt illa och jag mörk. Kändes inte fräsch. Receptionen var trevlig, fint bemötande. Vårt rum hade en väldigt liten balkong som vi alla fyra inte fick plats på. Fräscha rum. Lite skräpigt kring pool området, mycket löv o.d. Vi kom från ett hotell innan i Phuket, som var renare och med bättre frukost samt billigare så därav känslan av att detta inte uppfyllde våra förväntningar.

    Recenserad 02 mars 2016
    8,3
    Fantastiskt
    Reino från Sverige
    Familj med äldre barn
    Bodde i 7 nätter i juli 2013

    Fina stränder och bra mat”

    Bra service, trevliga personal och snabbt internet

    I helhet var jag nöjd med hotellet. Trevlig personal, bra service och snabb Internet. Fick förvara mitt bagage och lånade duschrum efter utcheckningen utan problem, men med två vuxna och två äldre barn med en extra säng i rummet (Grand Deluxe) var alldeles för trång

    Recenserad 18 juli 2013
    8,7
    Fantastiskt
    Fredrik från Sverige
    Par
    Bodde i 3 nätter i november 2012

    Lyxigt hotell med ok läge vid Kata Beach”

    poolen, rummet (vi blev uppgraderade)

    Enda nackdelen med detta hotell är att det inte ligger "beach front" annars hade det nog fått högsta betyg. O andra sidan är det skönt att komma en bit ifrån trafiken. Det tar dock bara ca 5 min att gå till stranden och bra restauranger. OBS! Hotellet ligger högt upp - man måste gå i en brant backe hem från strand/restauranger, om man nu inte tar taxi eller tuck-tuck. God och överdådig frukostbuffé.

    Recenserad 12 december 2012
    8,7
    Fantastiskt
    Hans från Sverige
    Par
    Bodde i 3 nätter i november 2012

    Förstklassig service och mycket trevlig personal”

    Lugnt läge och hjärtligt bemötande från all personal

    Vill man ha lugn och ro är läget perfekt. Placerat på en höjd en bit från det bullrande centrum men ändå nära till stranden. Den branta backen från hotellet till stranden är mycket brant som kan kännas tungt för många men kan också vara en skön motion. För den som inte vill ha motion kan utnyttja hotellets gratistransport till och från stranden.

    Recenserad 10 november 2012
    9,0
    Utmärkt
    David från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde en natt i juni 2012

    Tryggt och bra sevice”

    Man får det man bokar

    Vi kom till Avista och blev varmt mottagna. Vi har tidigare bott på Avista i phuket och vi anser att det är ett av de mest prisvärda hotellen vi bott på där. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam, och älskar barn. Frukosten är suverän finns inget man saknar. Rummen är fina och är i sin ordning dock finns det en svag doft av fukt på de nedre planen. Poolen är jättebra, finns även en egen liten barnpool även om vi mest badade i den stora. Transfer bokad via hotellet är dock rätt dyrt när man får åka minibuss. Det är en brant lång backe upp till hotellet, men tar man sig väl ner för den så är det nära till "City"

    Recenserad 12 juli 2012
    8,7
    Fantastiskt
    Jonas från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 7 nätter i februari 2012

    Hotell med hög klass och trevlig havsutsikt”

    Mycket vänlig personal, fräscha och moderna rum, trevlig havsutsikt

    Ligger uppför en väldigt, väldigt brant backe. Omöjligt att gå uppför utan att svettas. Dock vägs det upp av trevlig personal, bra läge mellan Kata och Karon, fräscha och väldigt moderna rum, två trevliga pooler + barnpool, gym med bra air-con, goda drinkar i baren och trevlig havsutsikt från de flesta rum. Frukosten bra och relativt varierande - glöm inte att beställa espresso eller capuccino vid frukosten - så slipper ni det mindre smakliga bryggkaffet. Hotellets restaurang annars inget speciellt, deras rätter kan verka lite fancy men smakar inget speciellt. Godare och framför allt billigare i stan. Hotellet generellt mycket bra, men kanske något för dyrt. Vi betalade ex.vis 500 spänn per natt för en extrasäng.

    Recenserad 16 mars 2012
    9,7
    Utmärkt
    Kjell från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 5 nätter i februari 2012

    Mycket trivsamt hotell och trevlig personal”

    Rent och fräscht

    Hotellet ligger bra mellan Karon och Kata beach. Nära till stränder och bad samt shopping. Mycket trevligt och vänlig personal som håller rent och snyggt på hotellet. Frukostbuffén är både stor och välsmakande. Dock ligger hotellet på en höjd vilket innebär brant backa att gång uppför när man varit på standen eller shoppingen. Tuk-tuk rkomenderas!

    Recenserad 12 mars 2012
    9,3
    Utmärkt
    Stig från Sverige
    Par
    Bodde i 2 nätter i februari 2012

    Lyxiigt hotell med härlig stora rum och balkong”

    Fri utsikt ingen insyn härliga balkoner.

    Vänligt och proffsigt mottagande när man checkar in, med drink, juice, och fukkig sval handduk. Fin och fri utsikt från rummet, härlig balkong mot solnedgången. Bra restaurang med buffe och stor frukost. Nära till stranden och centrum bara nedför backen. Personalen mycket vänlig och gjorde det lilla extra. Kort sagt ett riktigt lyxhotell

    Recenserad 27 februari 2012
    9,7
    Utmärkt
    Timmy från Sverige
    Par
    Bodde i 6 nätter i januari 2012

    Mycket fint hotell med trevlig personal”

    Nära till stranden, god frukostbuffe, Poolbar, fina rum, allt var toppen

    Allt var toppen förutom detta: Uppförsbacke till hotellet på 100-150m ganska brant, Poolen kändes inte djup nog på många ställen (ca 1,30m som mest) Mycket palmer som skymmer solen så känns instängt. Men sola på stranden gick väldigt bra istället :)

    Recenserad 14 januari 2012
    8,3
    Fantastiskt
    janne från Sverige
    Par
    Bodde i 2 nätter i november 2011

    Luxus på hög nivå!”

    Bra service, personal, frukost, läge, ja allt!

    det bästa vi upplevt under våra resor. bemötandet med all service och alla möjligheter till avkoppling och träning på hotellet gjorde detta till en kanon vistelse. för barnfamiljer: bra poolmiljö, lekrum för att komma undan solen en stund. fyller barnet dessutom år, kommer det att bli en redig uppvaktning av hotellet!

    Recenserad 04 december 2011
    10,0
    Utmärkt
    Thomas från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 4 nätter i november 2011

    Ett toppenhotell i allt”

    Flärd i god kombination med funktionalitet

    Vi är totalnöjda med allt. En helt otrolig frukost som serveras mellan 07-10.30, härligt poolområde, lyxiga rum & alltigenom trevlig personal. Fri shuttle till stranden, som i och för sig bara ligger på 5 min promenadavstånd. Dessutom shuttle till Patong för shopping.

    Recenserad 11 november 2011
    9,7
    Utmärkt
    Rami från Sverige
    Ensamresenär
    Bodde i 4 nätter i juni 2011

    Ett underbart hotell”

    Bra service, frukostbuffen, bra gym

    Jag spenderade en månad i Thailand och det här hotellet var överlägset det bästa jag bodde på. Hotellpersonalen är verkligen serviceorinterade och har alltid ett leende på läpparna. Frukostbuffe'n är den bästa jag varit med om, och kocken kommer själv ut och frågar om allt smakar bra. Allt vad i alla fall jag önskar mig på mornarna finns tillgängligt. Rummen är hyggligt stora och modernt inredda. Gratis Wifi är ett plus och kopplingen fungerar oklanderligt. Gymmet är något spartanskt, men för konditionsträning duger det bra. Enklare styrketräning finns det också utrustning för. Gratis vatten på flaska i gymmet är ett plus. Gymmet har ac så det blir aldrig för varmt. Ett bra bibliotek med en hel del svenska böcker finns på hotellet. Hotellet har gratis bus till Patong ett par gånger per dag vilket är bra om man är på shopping-humör. Är ni i Phuket under lågsäsong då hotellet har mycket bra erbjudanden så tveka inte att ta det här istället för ett trestjärnigt, ni får väldigt mycket boende för pengarna!

    Recenserad 15 juli 2011
    9,3
    Utmärkt
    Anette från Sverige
    Par
    Bodde i 5 nätter i december 2010

    "Bra hotell med trevlig personal"”

    Trevligt bemötande, bra frukost, bra rum
    Längre happy our tid med bättre rabatter

    Ett fint hotell med trevlig personal. Bra städning och bra frukost. Poolområdet ligger mellan husbyggnaderna och har poolbar i skuggan. För att komma till hotellet får man gå, åka upp för en brant backe. Stranden ligger på promenadavstånd.

    Recenserad 13 december 2010
    8,7
    Fantastiskt
    Mikael från Finland
    Par
    Bodde i 3 nätter i november 2010

    Mordent hotell”

    Mordent, bra frukost och trevlig personal
    Ont om solstolar

    Avista är ett riktigt fint och modernt hotell. Sängarna var underbara och du kunde välja mellan 4 olika kuddar så att du skulle kunna sova så bra som möjligt. du kan styra hela rummet från sängen, tända alla lampor, stänga av och ändra temp på AC. Poolerna var riktigt mysiga, fräscha och sköna solstolar.

    Recenserad 07 december 2010
    9,0
    Utmärkt
    Stefan från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 3 nätter i januari 2010

    Kanon resa och hotell! Ungarna älskade Thailand oc”

    Trevlig personal! Ungarna älskade hotellet så vi fick lov att stanna 14 dagar (2 dagar bokade innan vi kom ner!). sängarna är ca 3 meter breda. Kanon om man reser med två ungar som jag gjorde.
    man kan tycka backen upp till hotellet är lite seg ... men det finns ju tucktuck.

    Mycket trevligt hotell som jag kan rekomendera. Trevligt poolområde med två olika pooler. den övre rinner ner i den undre. finns även bar i poolen. barnrum med personal. pingisrum samt gym och bibliotek. Restaurang lite dyrare än ute. Standarden på hotellet skulle jag säga är klass 4! vad än allt annat säger. liten bit kvar till en femma men bra långt över en trea som fritidsresor brukar ge. personalen är mycket trevlig men det kan ta lite tid i receptionen (är man inte för stressad så kommer inte det vara något problem). Grabbarna bär upp väskorna. Brukar inte känna att jag vill tillbaka till samma hotell men kan lätt tänka mig det då jag tror det är ett av de finare hotellen i KATA! Ha en kanon resa!

    Recenserad 23 juli 2010
    8,3
    Fantastiskt
    Sofia från Sverige
    Familj med små barn
    Bodde i 4 nätter i maj 2010

    Trevligt hotell!”

    Litet men fräscht gym, trevligt bemötande från personalen, fina rum, prisvärt, gratis trådlöst Internet på rummen
    Hotellet ligger längst upp på en brant backe som är rätt jobbig att gå upp och ned för varje dag, precis bredvid hotellet höll de på att bygga ett nytt hotell (lågsäsong när vi var där), mycket myggor i området

    Avista är ett nybyggt och fint hotell som verkligen är prisvärt. Rummen är superfräscha och har både badkar och dusch. Vi reste med vår 3 månader gamla dotter och fick en fin barnsäng till henne. Allt känns nytt och fräscht på detta hotell och även poolområdet är härligt. Vi reste under lågsäsongen och det var en del ljudstörningar från ett närliggande hotellbygge. De har även problem med myggor på området så de höll på att bespruta dessa när vi var där. Vi är nöjda med vår vistelse och skulle mycket väl kunna åka tillbaka. Backen upp till hotellet var jobbig att gå upp och ned för med vår barnvagn, vilket var nödvändigt för att komma till affärer och restauranger. Det fanns möjlighet att ta taxi eller tuk-tuk, vilket vi inte utnyttjade. Frukostbuffén var mycket bra.

    Recenserad 21 maj 2010
    9,0
    Utmärkt
    Tobias från Sverige
    Par
    Bodde i 4 nätter i januari 2010

    Avista - jattenojda!”

    Jattefina rum!! Snyggt inredda med senaste teknik, man tander o slacker ljuset med en panel o knappar vid sangen, dar blatt ljus finns att satta pa! Fint poolomrade, bra personal i receptionen. Bra utbud pa frukosten.
    Personalen utover respetionen pratade knappt nagan engelska, det forstod ungefar ja och nej, vilket resulterade i manga missforstand. Lang backe upp till hotellet, men det gar att ga upp.

    Jattefina rum med en glasruta mellan toaletten och rummet vilket var en cool effekt och cool panel dar man andrade ljuset i hela rummet och acn, fint poolomrade, trevlig personal, nara staden och stranden. Hjalpsam personal med bokningar, gratis Internet. Frukosten var bra och fanns mycket att valja pa. Man kan enkelt ta en tuk tuk for 200 baht till karon eller bara ga ner for backen sa ar du i Kata stad. Vi rekommenderar verkligen detta hotellet!!

    Recenserad 29 januari 2010
    8,7
    Fantastiskt
    Anders från Sverige
    Familj med äldre barn
    Bodde en natt i januari 2010

    Trevligt hotell”

    Bra, snyggt rent schysst pool
    lång backe upp till hotellet

    Ett trevligt hotell med hög standard. TV och DVD spelare på rummet. En fin pool med bar och ett vattenfall. Stor fin lobby med Internet datorer. WIFI tillgång till Internet på rummen är också fint. Mycket fint badrum, dock ser man in i badrummet genom dörren så det är inte att vara alltför blyg inom sällskapet i rummet.

    Recenserad 18 januari 2010
    8,3
    Fantastiskt
    Vinh från Sverige
    Par
    Bodde i 2 nätter i december 2009

    Bästa hotell i Thailand”

    Fräsch och nytt. 2 fina pooler i olika höjder. Trevlig poolmiljö
    Brant backe för att komma till hotellet

    Ett av det bättre hotellet jag har bott i. Kanske nyöppnade för det var helt fräscht och nytt allting. Toaletten hade t.o.m. ett glassvägg. Om man duschar så rinner vatten ut i golvet vilket är dåligt då det finns halkrisk. I rummet finns allting man kan tänka sig, t.o.m strykjärn. Platt-TV där man kan koppla in hdmi kontakt eller annat om man vill visa med sin kamera/video/dator.

    Recenserad 05 januari 2010
    8,0
    Fantastiskt
    Goran från Sverige
    Par
    Bodde i 14 nätter i november 2009

    Phuket2”

    Personalens bemötande underbara mäniskor. Hotellet är ju nytt så det var bra.
    Saknade fläktar på balkongen så den var svår att andvända på eftermiddagen när man kom hem från badet och solen stod på mycket varmt. Tyckte oxå att det var dumt att man var tvungen att gå genom resturangen när man skulle från poolen till receptionen eller ut.

    med tanke på personalens värme så är detta ett hotell jag rekomenderar, det ju kanske lite tröttsamt att ta sig upp för den långa branta backen som går upp till hotellet men det finns ju taxi- tuk-tuk som fixar detta för 20kr så vad spelar det för roll, det var ju oxå bra att det är ju bara ca 500m till stranden vilken var bra med låntailsbåtar så nära . dessutom ligger hotellet bra till mellan kata och karong så man har ju nära till två olika shopping center.

    Recenserad 16 december 2009
    12345
    Det här är ett populärt boende. Missa inte det!

    Tillbaka till sökresultaten

    Välj ditt rum

    |

    Avvisa

    Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
    |Fantastiskt 8,5
    ×
    Checka in och strosa ut.
    Upplevelser på Agoda. Ditt rum är bara början.

    • Väldigt bra läge
    • Kata strand