Mycket bra 7,6
baserat på 378 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 378 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 7,5
  • Personal 7,6
  • Valuta för pengarna 7,3
  • Mat/Middag 6,7
Sortera efter

Michael från Thailand
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i juli 2016
Less and Average
Do not book a studio room - dingy -no natural light- one would have to ask why was such a room created in this complex?
Recenserad 11 juli 2016

Maria från Australien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Great for a business trip
Good location, good restaurants nearby, however parking is a bit steep.
Recenserad 10 juli 2016

Dominic från Australien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i juni 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Recenserad 01 juli 2016

Nadia från Mauritius
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Recenserad 20 juni 2016

Shanelle från Australien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i juni 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Recenserad 08 juni 2016

Ewan från Australien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i juni 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Recenserad 04 juni 2016

Cheryl från Australien
Par
Studio executivelägenhet
Bodde en natt i maj 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Recenserad 02 juni 2016

Trudy från Australien
Par
Studio executive
Bodde en natt i maj 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Recenserad 26 maj 2016

Parina från Thailand
Grupp
Studiolägenhet
Bodde en natt i maj 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Recenserad 19 maj 2016

Nabil från Australien
Affärsresenär
Studiolägenhet
Bodde en natt i april 2016
Good hotel
Nice people
Recenserad 04 maj 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: