Oriental Nights Rest House: Boka nu

Fantastiskt
Baserat på 53 omdömenSe vad andra gäster sa
8,0
100 % skulle rekommendera boendet till en vän

Verifierade omdömen från resenärer

Omdömen från Agoda (53)Omdömen från Booking.com (320)
8,0
Fantastiskt
Baserat på 53 omdömen
Välj typ av resenär
Renlighet8,4
Faciliteter7,3
Läge7,9
Komfort och kvalitet6,4
Service8,8
Valuta för pengarna8,2
Från verifierade gäster hos Agoda
Filtrera gästkommentarer baserat på:
Språk
Deutsch
English
Italiano
Français
mer
Rumstyp
Rum Superior
Juniorsvit
Tvåbäddsrum Standard
Sortera efter
Visar 43 verifierade gästkommentarer
9,6
Utmärkt
Josef från Tyskland
Par
Juniorsvit
Bodde en natt i oktober 2016
Zwischenstop von MCT nach SLL über Wadi Bani Khalid und Wahiba Sands”
Gute Lage, direkt an der Kreuzung zum Wadi Bani Khalid und ca. 10 km zur Einfahrt in die Wüste zum 1000 Night Camp. Das Hotel hat einen neu angebauten Trakt mit den Junior Suiten, welche sehr große Zimmer haben und separater Dusche + WC. Die Zimmer sind sehr sauber und hell, die Betten bequem. Das Hotel verfügt über ein eigenes und einfaches Restaurant. Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit.
Recenserad 11 december 2016
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
9,6
Utmärkt
Marion från Tyskland
Par
Juniorsvit
Bodde en natt i maj 2016
Sehr zufrieden”
Wir waren die einzigen Gäste und wurden hervorragend betreut.
Recenserad 20 maj 2016
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
6,7
Trevligt
herbert från Oman
Affärsresenär
Rum Superior
Bodde en natt i november 2015
Gute Lage, aber zu teuer”
die Lage, die Lage, die Lage
sehr nette Mitarbeiter, gute Lage, Dinner verdient nicht den Namen, sauber
Recenserad 22 november 2015
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,0
Fantastiskt
Volker från Tyskland
Grupp
Rum Superior
Bodde en natt i november 2014
OK”
Lage, Personal, Lage
Für unsere Rundreise hatte das Hotel die ideale Lage!
Recenserad 01 november 2015
Thank you
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
7,3
Mycket bra
Volker från Tyskland
Grupp
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i november 2014
OK”
Lage, Sauberkeit, Personal
Für unsere Rundreise hatte das Hotel die ideale Lage!
Recenserad 01 november 2015
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
6,3
Trevligt
Alexander från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i november 2013
Einfaches Hotel. OK für die Durchreise”
Verkehrsgünstig in Nähe Wadi Bin Khalid
Wir waren wegen der Nähe zum Wadi bin Khalid für eine Nacht dort. Das Zimmer war einfach und sauber. Das Restaurant ist nicht zu empfehlen. Egal ob man indisch, asiatisch oder arabisch bestellt, man bekommt Reis und Gemüse in Bratensoße. Restaurant-Alternativen gibt es aber auch nicht. Gegenüber an einem Kiosk gibt es leckere Samosas.
Recenserad 30 mars 2014
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
4,3
Hermann från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i mars 2013
Günstige Lage um die Gegend , Dörfer zu besichtige”
es gibt vermutlich keine bessere Alternative
wir einzige Ferienreisende,ansonsten Unterkunft für in der Region arbeitende Ausländer,aktuell überwiegend Phillipinos.Karge Hotelatmosphäre,jedoch absolut sauber und funktionierende Duschen plus Klimaanlage.Keine Lärmbelästigung.Einfaches jedoch schmackhaftes Essen.Koch aktuell Nepalese
Recenserad 04 april 2013
Thank you
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
5,7
Wolfgang från Tyskland
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i mars 2013
Hotel an der Wüste”
hotel am rande der Wüste
Der in der Beschreibung vorhandene Pool war nicht nutzbar
Recenserad 16 mars 2013
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
9,6
Utmärkt
perla från Italien
Par
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i april 2018
Un luogo ameno e accogliente nella sua semplicita': il popolo omanita e' stupendo!!!”
Il proprietario parla benissimo l'italiano, e' simpatico e rende il tuo soggiorno migliore. Lo staff e' efficiente, il posto semplice ma pulito. Le camere e il bagno pulitissime. L'hotel e' vicino alle dune e possono organizzarti escursioni nel deserto (alba o tramonto). Inoltre a circa 28 km dall'hotel (situato proprio al bivio) su ottima strada si puo' raggiungere la splendida oasi Wadi Bani Kalid.
Recenserad 26 april 2018
Grazia Pirla , sono contento per la tua Review positiva. spero di vedrvi un altra volta un abbraccio
Svarade 27 april 2018
Oriental Nights Rest House
9,2
Utmärkt
francesca från Italien
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i april 2018
Buona posizione ”
È molto comodo per raggiungere il wadi Bani Khalid.le camere standard sono semplici ma tutte climatizzate. Con qualche euro in più si può soggiornare in camere più grandi e moderne, cena a buffet semplice ma di qualità ( e costa poco). Il proprietario parla italiano ed è stato davvero gentile e disponibile. Lo consiglio!
Recenserad 07 april 2018
Grazia mille
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
7,6
Mycket bra
Graziano från Italien
Familj med små barn
Juniorsvit
Bodde en natt i december 2016
Buona posizione, il proprietario parla bene l'italiano”
Nelle camere non c'è wifi
Recenserad 02 januari 2017
Grazia Spero che siete divertiti in Oman
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,4
Fantastiskt
daniele från Italien
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i november 2016
Consigliato”
Tutto ok
Recenserad 21 november 2016
👍
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
5,3
stefano från Italien
Par
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2015
sufficiente”
posizione
Recenserad 29 januari 2015
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,3
Fantastiskt
marco från Italien
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i januari 2014
hotel buono in posizione strategica”
pulito, camere ampie, buon ristorante
Più che gradevole! Facile da trovare, sulla strada ma non rumoroso.
Recenserad 09 januari 2014
Grazia,
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,3
Fantastiskt
Miquel-Angel från Spanien
Familj med små barn
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i mars 2016
Buen hotel cerca de Wadi Bani Khalid”
El staff es muy atento, está cerca de Wadi Bani Khalid, i también cerca de Wahiba Sands
Buen lugar donde alojarse, tranquilo, si bien solo hay wifi en los espacios comunes. El propietario es muy amigable. Recomendable.
Recenserad 04 mars 2016
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
7,6
Mycket bra
Jean-Pierre från Frankrike
Par
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2018
À suivre selon travaux”
L'autoroute en construction devrait passer au bord de l'hôtel et il risque de devenir bruyant
Recenserad 30 januari 2018
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,8
Fantastiskt
Jean från Frankrike
Familj med äldre barn
Rum Superior
Bodde en natt i december 2016
Parfait comme étape avant le désert”
Bonne étape avant d'aller explorer le désert. Personnel charmant. Tout confort.
Recenserad 10 januari 2017
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
10,0
Utmärkt
claude från Frankrike
Par
Rum Superior
Bodde i 2 nätter i november 2016
Hôtel bien placé pour se rendre au wadi le lendemain matin.”
Les chambres dans le nouveau bâtiment sont superbes ; l'hôtel est entouré d'un jardin. L'endroit est paisible malgré la proximité de la grand'route.
Recenserad 04 december 2016
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
8,4
Fantastiskt
Jeremie från Förenade Arabemiraten
Familj med små barn
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i april 2016
Sortie de Wadi”
Après une journée dans le Wadi Bani khalid, une bonne adresse pour passer la nuit.
Recenserad 07 april 2016
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
6,0
Paul från Frankrike
Par
Rum Superior
Bodde en natt i januari 2015
correct pour Oman”
petit déjeuner, facile à trouver
Recenserad 07 januari 2015
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
6,3
Trevligt
Elias från Frankrike
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i april 2014
Bon rapport qualité/prix et bonne situation géo”
Bien placé entre désert et wadi Bani Khalid
Chambres spacieuses, simples mais propres et bon marché. Personnel attentif et sympathique. Très pratique entre le désert de Wahiba et le Wadi Bani Khalid
Recenserad 04 maj 2014
Thank you for your review
Svarade 24 april 2018
Oriental Nights Rest House
10,0
Utmärkt
sultan från Oman
Par
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i september 2017
الفندق ممتاز”
الفندق ممتاز والطاقم الفندق استقبال جيد جدا
Recenserad 01 oktober 2017
شكرًا وان شاء الله نشوفك مرة ثانية، او نشوف أصحابك يشرفونا
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House
4,8
Ali från Oman
Familj med äldre barn
Tvåbäddsrum Standard
Bodde en natt i januari 2017
60”
بحاجة الى واي فاى في الغرف
Recenserad 20 januari 2017
مزودي الخدمة طوروا قريبا خدمة الرأي فاي
Svarade 20 april 2018
Oriental Nights Rest House