Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 16 omdömen
  • Renlighet 7,9
  • Faciliteter 5,0
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 6,6
  • Service 6,6
  • Valuta för pengarna 6,8
  • Mat/Middag 5,3
Sortera efter

Abraham från Nederländerna
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2012
Nice motel, big rooms and near by the beach
Rooms are big enough for four people and near to the beach and Rockpool.
like already said before the rooms are big enough for four persons. you can park your car before the room and the staff is very friendly. there is also a restaurant with the motel, and open in the evening if you don't want to go out. it is clean and every day clean towels. there is a kitchenette with microwave, mugs, glasses, etc. just 2 min by car and you are at the beginning of the beautiful beach and pool (called rockpool). many restaurants at the boulevard.
Recenserad 17 augusti 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Candy från
Gruppresenär
Self Contained Twin Studio
Bodde i 3 nätter i maj 2012
good location, clean room,
room with kitchen is convenience, comfortable
good on everything, nice boss, with this comfortable room, I enjoyed my stay in Airlie Beach
Recenserad 14 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

Arto från Finland
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i september 2011
Modest motel with good location close to buss stop
Low cost accommondation with small kitchen, room is suitable for two persons
we were looking for a room to overnite while visting the great barrier reef. the motel served the purpose well. it was very close to the tour pick-up point. the dinner and breakfast is available in the nearby mall or you can cook yourself. two kilometers away from the airlie beach, which can be easily reached by bus.
Recenserad 23 september 2011
Tycker du omdömet är användbart?

Henryk från Tyskland
Ensamresenär
Self Contained Twin Studio
Bodde i 3 nätter i mars 2013
Sehr sauber und in günstiger Lage
Bett, Bad, Küche
Freundliches und sehr hilfreiches Personal, nahegelegenes Einkaufszentrum Busverbindung. Sauberes und geräumiges Zimmer, ruhig gelegen.
Recenserad 20 mars 2013
Tycker du omdömet är användbart?

Marion från Tyskland
Reste med partner
Self Contained Twin Studio
Bodde i 3 nätter i april 2012
... einfach nur klasse ...
ruhig, sauber, freundlich, Einkaufscenter in der Nähe
gegen ende unserer australienrundreise war dieses motel noch einmal ein sahnestückchen !!! es liegt im vorort von airlie beach (cannonvale). recht ruhig, trotz hauptstraße. sehr freundliche gastgeber. sehr saubere und liebevoll eingerichtete zimmer mit klimaanlage und deckenventilator. 5 minuten entfernt ein großes einkaufszentrum mit gaststätten und bushaltestelle. zum relaxen ist ein kleiner sauberer pool vorhanden. sollte es uns noch mal in diese gegend verschlagen, dann nur in dieses motel.
Recenserad 23 maj 2012
Tycker du omdömet är användbart?

MARTA från Spanien
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i oktober 2012
Recibimiento desagradable .
Ninguno...
Tuvimos un recibimiento muy desagrable. Llegamos a las 22,30 h; tardamos 1 h. en localizar el hotel, que estaba en las afueras, con escasa iluminación y el rotulo apagado. No se digno a preguntarnos si la tardancia habia sido por algun problema ó incidente. Lamentablemente esto hizo la estancia muy desgrable. Consejos de viajes: No aconsejaria a nadie este hotel. Tarde 1 h. en localizarlo. Estaba en las afueras, con el rotulo apagado y escasa iluminación. Recibimiento desagradable y a pesar de tener reserva me . Os Recuerdo que tarde 1 h. en localizarlo y lo encontre porque nos acompaño la policia.
Recenserad 04 november 2012
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: