Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1403 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,3
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 6,6
Sortera efter

maria från Indonesien
Par
Bodde i 6 nätter i september 2016
great hotel apartment. all in one complete package for traveller
Great hotel! Complete facilities. Will come back here again when i visit melbourne
Recenserad 17 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TianLiang från Malaysia
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde en natt i september 2016
Good location
Walking distance to Victoria market, Flagstaff train station. Staffs were less friendly in explaining esp for a foreigner like me who was not familiar with the parking system outside hotel.
Recenserad 17 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Cryssie från Australien
Par
Bodde i 5 nätter i september 2016
Great, central location
Hotel clean, fresh, staff helpful. Good location.
Recenserad 17 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Kirstin från Thailand
Affärsresenär
Studio queen
Bodde en natt i september 2016
I'd stay again
Great hotel in a great location but not having any kind of room service is a bit of a pain if you're keen to stay in your room.
Recenserad 15 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Padmanathan från Singapore
Par
Studio queen
Bodde i 2 nätter i september 2016
Great Venue..
The location is fantastic! Shops and mall nearby Room, bed and bathrooms were really clean and staffs were really helpful! Will definitely recommend it! Room is just slightly small than what i had expected but hey no regrets..
Recenserad 14 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chee från Malaysia
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Good
The staffs are nice, big room and maintaining well.
Recenserad 13 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MENGHUAH från Taiwan
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 3 nätter i september 2016
Nice serviced apartment
Nice location. It's not inside free tram zone, but just a street further and very close to Victoria market. Overall environment is very tidy and cozy.
Recenserad 11 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Han från Singapore
Familj med små barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 5 nätter i september 2016
Fantastic Location for family of Four
The location is walking distance to the main shopping strip. The staffs are very helpful and approachable.
Recenserad 10 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Michaela från Nya Zeeland
Grupp
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 6 nätter i september 2016
Staff was variable from great to rude. Bat was ordinary to bad. Pool was nice spa a little under heated. Taxi service to airport was excellent
Recenserad 09 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Najmuddin från Malaysia
Familj med äldre barn
Lägenhet med 2 sovrum
Bodde i 4 nätter i september 2016
Good apartment hotel close to QVM
Good apartment hotel with daily housekeeping provided. Very close to Queen Victoria Market. Walking distant to nearest tram station.
Recenserad 06 september 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: