Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 27 omdömen
  • Renlighet 8,2
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 6,9
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,7
  • Valuta för pengarna 8,9
  • Mat/Middag 6,5
Sortera efter

ANCHAN från
Par
Standard Bungalow
Bodde en natt i mars 2012
nice place
good service
room is very clean. quite place and very nice to relax. there are small and clean swimming pool.
Recenserad 07 mars 2012

Ronald från Belgien
Par
Standard Bungalow
Bodde i 4 nätter i december 2011
Quiet bungalows with swimming pool
quiet, swimming pool, wifi
it was not so easy to find the phuket garden homes because the address on the voucher was wrong and the taxidriver dropped us at a building site. once we were at the bungalows we were very pleased. the house was super clean with a little sitting room in front with refrigerator, a large sleeping room with airco an television and in the back a kitchenette with microwave and sink. next to it the very large shower an toilet. some of the houses are build around the nice swimming pool. the houses are far away from phuket town but the staff of the hotel arranged the rent of a motorbike for us. the promotional price we paid with agoda was value for money.
Recenserad 15 januari 2012

Frank från Belgien
Par
Standard Bungalow
Bodde i 2 nätter i januari 2015
vriendelijk proper goede prijs / kwaliteit
mooie tuin leuk zwembad zeer vriendelijke hulpvaardige mensen
Relax.. you need transport to move around, a bit far from shops , etc. It is missing a kitchen because the lay out for a restaurant is already there.. we had a huge jetlag so it was a good place to stay with good service
Recenserad 30 januari 2015

Laetitia från Frankrike
Par
Standard Bungalow
Bodde i 3 nätter i december 2014
Zen attitude
Piscine, calme, tranquilité
Recenserad 02 januari 2015

Gregoire från Frankrike
Par
Standard Bungalow
Bodde en natt i april 2012
Très joli hôtel
Parfait avant d'aller à koh phi phi
Hotel très correct avec un personnel serviable et très gentil. Il n'est pas très loin des ferry pour koh phi phi îles donc parfait pour une halte sur phuket avant de faire la traversée le lendemain matin.
Recenserad 23 juli 2012

Aleksandr från Ryssland
Par
Standard Bungalow
Bodde i 14 nätter i januari 2015
Отличный отель для опытного путешественника
Отзывчивый персонал, великолепный бассейн, хорошие номера.
Единственный недостаток - необходимость аренды собственного скутера или машины. Отель расположен в 8-10 км от ближайших пляжей, общественный транспорт неразвит, такси дорого. Так что если не готовы сесть за руль - отель не для вас. В остальном, все отлично - тихий, нетуристический район, обилие магазинов шаговой доступности, отличная еда в придорожных фудкортах и очень приемлимые цены. Персонал отзывчивый - при заезде разрешили осмотреть все свободные номера и выбрать, помогли с арендой скутера (никаких документов и залогов, пригнали через час после заявки, 200-250 бт в сутки). Бассейн чистенький с подсветкой, охранник дежурит круглосуточно, виномерах ежедневная уборка, номера аккуратные, чистые, без насекомых.
Recenserad 02 februari 2015

Sergey från Ryssland
Ensamresenär
Standard Bungalow
Bodde i 10 nätter i januari 2015
пхукет январь 2015
бассейн,номер,персонал.
Да все было неплохо,отзывчивый персонал,хороший небольшой чистый бассейн.До моря нужен транспорт.
Recenserad 16 januari 2015

Alena från Ryssland
Familj med små barn
Standard Bungalow
Bodde i 25 nätter i december 2013
хорошо
Тихо,уютно,удобно.
Отлично отдохнули, жили 25 дней. Обязательно нужен свой транспорт! Дружелюбный персонал, удобная стирка белья. Хороший отель для длительного пребывания.
Recenserad 20 januari 2014

Alexander från Ryssland
Ensamresenär
Standard Bungalow
Bodde i 2 nätter i december 2011
идеален для длительного пребывания
местоположение, инфраструктура, новые домики, персонал, бассейн
Отдельные домики с бассейном на общей территории. Идеально подходит для спокойного длительного проживания. Хорошее расположение в тихом районе, рядом есть круглосуточные супермаркеты, ходят автобусы в Пхукет или на пляж Най Харн.
Recenserad 21 december 2011

ZHIJIAN från Kina
Familj med äldre barn
Standard Bungalow
Bodde i 3 nätter i februari 2016
挺不错的酒店
一开始入住可能会感觉位置偏僻,设施简陋,蚊虫特多。但住下后,发现其服务很好,很贴心。推荐在酒店租摩托,无需压护照。推荐在酒店解决三餐,味道非常可口。在查龙地区,各方面消费都比卡隆地区便宜近一半,是海岛一日游的好落脚点。
Recenserad 08 februari 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: