Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 251 omdömen
  • Renlighet 6,7
  • Faciliteter 4,8
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 6,9
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Karen från Malaysia
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Recenserad 27 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Choe från Malaysia
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maximillian från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars enkel standard
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Recenserad 08 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

nasuha från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Recenserad 28 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Grace från Malaysia
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Recenserad 22 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MELBY från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum för 1 gäst
Bodde en natt i maj 2016
Couple
Unpleasant
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

dennis från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Norlia från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 4 nätter i april 2016
Value for money and great location.
Recommended
Recenserad 28 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

kyle från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2016
for convenience sake
good for transit purpose, and not for long stay
Recenserad 22 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

kyle från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2016
Just at convenience
If on a tight budget, it serves the purpose if you are not intending to stay long in that place. For transit purpose is just fine. Reasonably ok as long don come with expectation, but bring ur own coffee and tea, and also water jug :P
Recenserad 22 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: