Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 254 omdömen
  • Renlighet 6,7
  • Faciliteter 4,7
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Personal 6,9
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

TEOH från Malaysia
Familj med äldre barn
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Recenserad 08 augusti 2016

Nur från Malaysia
Gruppresenär
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Recenserad 05 augusti 2016

Karen från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Recenserad 27 juli 2016

Choe från Malaysia
Gruppresenär
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Recenserad 11 juli 2016

Maximillian från Malaysia
Gruppresenär
Tvåbäddars enkel standard
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Recenserad 08 juni 2016

nasuha från Malaysia
Gruppresenär
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Recenserad 28 maj 2016

Grace från Malaysia
Reste med partner
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Recenserad 22 maj 2016

MELBY från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum för 1 gäst
Bodde en natt i maj 2016
Couple
Unpleasant
Recenserad 13 maj 2016

dennis från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Recenserad 03 maj 2016

Norlia från Malaysia
Gruppresenär
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 4 nätter i april 2016
Value for money and great location.
Recommended
Recenserad 28 april 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: