Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Trevligt



baserat på 251 omdömen
  • Renlighet 6,7
  • Faciliteter 4,8
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 6,9
  • Service 6,9
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 5,5
Sortera efter

Hai från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars enkel standard
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good.
Good, fantastic.
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

TEOH från Malaysia
Familj med äldre barn
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Nur från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Recenserad 05 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Karen från Malaysia
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 4 nätter i juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Recenserad 27 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Choe från Malaysia
Grupp
Standard Dubbelrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maximillian från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars enkel standard
Bodde i 2 nätter i juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Recenserad 08 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

nasuha från Malaysia
Grupp
Tvåbäddars dubbel standard
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Recenserad 28 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Grace från Malaysia
Par
Standard Dubbelrum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Recenserad 22 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MELBY från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum för 1 gäst
Bodde en natt i maj 2016
Couple
Unpleasant
Recenserad 13 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

dennis från Malaysia
Affärsresenär
Standard Dubbelrum
Bodde en natt i april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Recenserad 03 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: