Utmärkt 8,2
baserat på 1049 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1049 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Personal 8,8
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Chiqui från Filippinerna
Familj med småbarn
Lagun sida
Bodde en natt i februari 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Recenserad 02 februari 2015

carmencita från Filippinerna
Familj med småbarn
Lagunutsikt
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Recenserad 01 februari 2015

tracey från USA
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i januari 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Recenserad 31 januari 2015

tracey från USA
Familj med äldre barn
Lagun sida
Bodde en natt i januari 2015
one of the best resort
ambiance, locations and lagoon .
The best
Recenserad 28 januari 2015

Brilla från Filippinerna
Familj med äldre barn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i januari 2015
Plantation Bay Holiday
the rooms are fantastic, the service is great, the restaurant serves good food
Restful.
Recenserad 26 januari 2015

Rosemarie från Filippinerna
Familj med äldre barn
Lagun sida
Bodde i 2 nätter i september 2014
Fun Family Resort
Amenities, Friendly and Accommodating Staff, Fun Activities
It was the first vacation we had as a family in ages. We enjoyed our relaxing time away from our busy lives in the city during our short stay. My parents are both senior citizens, yet even they enjoyed the activities offered by the resort. My sister and I had fun trying out archery, golf and doing some laps in their salt-water pool. Staff were quite friendly and very accommodating to our needs. This was also one of those rare times that my family went out some place where my mom had no bad thing to say about it (well, maybe except for the long rides back and forth the city, but that was my fault - bad time planning of itinerary).
Recenserad 22 januari 2015

Sheena från Filippinerna
Reste med partner
Lagunutsikt
Bodde i 2 nätter i december 2014
Superb Customer Service
Good Customer Service
Awesome!!!
Recenserad 19 januari 2015

Gina från Australien
Reste med partner
Lagun sida
Bodde i 3 nätter i januari 2015
The best resort in mactant
Good value, location and friendliness with the staff
Recenserad 18 januari 2015

gilbert från Filippinerna
Reste med partner
Lagun sida
Bodde en natt i januari 2015
Very nice resort and spa
away from the noise of the city, hotel staff very attentive, room is really nice (larger tv perhaps?)
Recenserad 15 januari 2015

Grant från Sydafrika
Reste med partner
Lagunutsikt
Bodde en natt i januari 2015
Plantation Paradise
Not possible to choose. Everything was good
This was the most wonderful and relaxing experience. Such tranquility while having everything available to guests. Worth repeating, often.
Recenserad 13 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: