Utmärkt 8,2
baserat på 1049 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 1049 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta för pengarna 7,9
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Maria från Filippinerna
Reste med partner
Lagun sida
Bodde i 2 nätter i april 2016
Best honeymoon resort
Will be backed again
Recenserad 18 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Antonio från Filippinerna
Familj med småbarn
Svit med 1 sovrum
Bodde en natt i april 2016
Great for family fet away
The facilities are little bit old already. Although, cleanliness is excellent as well as the staff.
Recenserad 14 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ELIZA från Filippinerna
Familj med äldre barn
Lagun sida
Bodde i 2 nätter i april 2016
Awesome staff/service/facilities
Wake up to the sweet aroma of the sea and a beautiful tranquil setting.24 hours swimming. You can swim in the pools anytime. Fun and exciting water activities- jet skiing, scuba diving, snorkeling. Lots of choices for ala carte food, themed breakfast. No nightlife except at Kilimanjaro. But who wants a nightlife after a wonderfuly exhausting and exciting day! You can enjoy a relaxing stroll around the property, ride bikes, take a calesa or the mini Philippine jeep. The staff are excellent, helpful, friendly and speedy.
Recenserad 14 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

John från Filippinerna
Ensamresenär
Lagun sida
Bodde en natt i april 2016
Way better than expected! Highly recommended
We even got a free room upgrade!
Recenserad 11 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jannet från Filippinerna
Familj med småbarn
Lagun sida
Bodde en natt i april 2016
Perfect!
We were travelling with 2 kids (6 yrs old & a 9-month old). The most child-friendly resort we've been to. We all enjoyed. Very clean resort with courteous staff. We love the place!
Recenserad 10 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Charlie från Filippinerna
Reste med partner
Lagunutsikt
Bodde en natt i april 2016
Great value in hotel but far from everything else
Everything inside the hotel is great! The staff are friendly, the rooms have great view (we got the lagoon view), and the saltwater pool is very nice. There's just one problem inside the hotel. The dressing room chair in our room was full of bed bugs! I sat there for 10 minutes and my back and arm was itching so much. Other than that, everything is great! The location of the resort though might be an issue for some because there's nothing outside the resort. You have to ride a car to go to the nearest mall if you don't want to eat in the resort 3x a day.
Recenserad 09 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Triscia från Filippinerna
Gruppresenär
Lagunutsikt
Bodde en natt i april 2016
Overall satisfied
Staffs were all accommodating. Because it wasn't peak season, my requested late check out of 2pm was granted. I love the place and their service so much :) ill surely be going back with my family :)
Recenserad 08 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MOON från Sydkorea
Familj med äldre barn
Lagun sida
Bodde i 4 nätter i mars 2016
Good
Good
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anthony från Filippinerna
Reste med partner
Lagunutsikt
Bodde en natt i april 2016
.
.
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Anthony från Filippinerna
Reste med partner
Lagunutsikt
Bodde en natt i april 2016
.
.
Recenserad 06 april 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: