Mycket bra 7,3
baserat på 1219 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1219 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

Siti från Malaysia
Gruppresenär
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Overall satiesfied.
Clean, staff is friendly.
Recenserad 01 september 2016

jonathan från Indonesien
Gruppresenär
POP! Room
Bodde en natt i augusti 2016
Good
I love the girl at receptionist , she's served me well, answering my questions kindly. I gave 5 stars
Recenserad 28 augusti 2016

NUR från Malaysia
Reste med partner
Minimum 2 nights Double Room
Bodde en natt i augusti 2016
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Recenserad 25 augusti 2016

Parawee från Thailand
Gruppresenär
POP! Room
Bodde en natt i augusti 2016
Nice!
All good
Recenserad 20 augusti 2016

Alfius från Indonesien
Reste med partner
POP! Room
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Recenserad 17 augusti 2016

Eliza från Indonesien
Familj med äldre barn
POP! Room
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Recenserad 06 augusti 2016

audio från Indonesien
Ensamresenär
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Recenserad 01 augusti 2016

ARI från Indonesien
Familj med småbarn
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 3 nätter i juli 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Recenserad 31 juli 2016

Danny från Indonesien
Familj med äldre barn
POP! Room
Bodde en natt i mars 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Recenserad 29 juli 2016

Abdul från Australien
Ensamresenär
POP! Room
Bodde en natt i juli 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Recenserad 18 juli 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: