Bra 7,3
baserat på 1216 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Bra



baserat på 1216 omdömen
  • Renlighet 7,8
  • Faciliteter 6,9
  • Läge 7,3
  • Bekvämligheter på rummet 7,4
  • Service 7,5
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 5,7
Sortera efter

NUR från Malaysia
Par
Minimum 2 nights Double Room
Bodde en natt i augusti 2016
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Recenserad 25 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Parawee från Thailand
Grupp
POP! Room
Bodde en natt i augusti 2016
Nice!
All good
Recenserad 20 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Alfius från Indonesien
Par
POP! Room
Bodde i 3 nätter i oktober 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Recenserad 17 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Eliza från Indonesien
Familj med äldre barn
POP! Room
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

audio från Indonesien
Ensamresenär
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ARI från Indonesien
Familj med små barn
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 3 nätter i juli 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Recenserad 31 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Danny från Indonesien
Familj med äldre barn
POP! Room
Bodde en natt i mars 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Recenserad 29 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Abdul från Australien
Ensamresenär
POP! Room
Bodde en natt i juli 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Recenserad 18 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

hudiaratama från Indonesien
Par
POP! Room
Bodde i 3 nätter i juli 2016
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Recenserad 11 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

djuni från Indonesien
Familj med små barn
Minimum 2 nights Double Room
Bodde i 8 nätter i juli 2016
good
Good
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: