Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 140 omdömen
  • Renlighet 8,3
  • Faciliteter 6,3
  • Läge 7,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,3
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 8,3
  • Mat/Middag 5,8
Sortera efter

Herwan från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
i love this hotel
nice, near town, clean
Have a good and comfortable bed so we can sleep well
Recenserad 12 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Herwan från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
smart hotel
comfort, clean and nice place
You will never feel homesick
Recenserad 12 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Herwan från Indonesien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
comfortable place to stay
nice staff, clean room and comfort.
Stay at praja feel like home
Recenserad 12 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Willy från Indonesien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i oktober 2014
The quiet hotel in downtown Denpasar
I had an amazing stay here & I would highly recommend this hotel. Rooms cleaned everyday & friendly and helpful staff. This hotel is quiet but the location is very ideal, because is in the center of D
Recenserad 07 oktober 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Felix från Tyskland
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
Good and modern room, good value for the money
Modern and big room, comfortable bed, overall modern hotel
Very modern Hotel, gave a clean impression, our room was big and clean but had a very bad odor. The location of the hotel seemed not close to anything, needed to take a cab to go anywhere. The breakfast was a disappointment, we regret to have booked with included breakfast. In conclusion it still was a good value for the money.
Recenserad 25 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Judith från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
Amazing value for your dollars
Position, cleanliness , breakfast.
To stay at the hotel is amazing value for money, loverly friendly staff, cleanliness of the hotel and not to mention the variation of the breaky menu.... Will definately rebook.
Recenserad 11 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Iwan från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i augusti 2014
Perfect
Could easily write more than three things
Perfect
Recenserad 10 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Iwan från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i augusti 2014
Best for the price
Clean, friendly staffs, reasonable price
Hard to find anything better
Recenserad 10 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Iwan från Indonesien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 13 nätter i augusti 2014
Can not be better for the price
Very comfortable bed, clean, CNN& BBC available
Very satisfying but need a fridge
Recenserad 10 september 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ruth från Nederländerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i augusti 2014
Spacious rooms, good location
Spacious rooms, good location and great facilities
Our stay was great. The rooms are spacious and have all the the facilities. The location is great near everything I want to be. The staff is very friendly.
Recenserad 26 augusti 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: