Utmärkt 8,2
baserat på 2817 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2817 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Personal 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

gerald från Australien
Reste med partner
Deluxe King-rum
Bodde i 4 nätter i juni 2015
Good food,location
Food,location
Recenserad 23 juni 2015

KEE från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2015
clean
comfortable for sleeping
ok
Recenserad 23 juni 2015

KEE från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2015
PULLMAN STANDARD
CLEAN
OK
Recenserad 23 juni 2015

Keh från Singapore
Affärsresenär
Superior King-rum
Bodde en natt i maj 2015
No comment
No comment
No comment
Recenserad 20 juni 2015

NURHIDAYAH från Malaysia
Ensamresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2015
Good location
Location, room cleanliness, service
Good location in kuching city. Just beside top spot seafood foodcourt. Walking distance to attractions such as waterfront, kedai kek lapis mira di kg gemilang and etc. easy to find food in this area.
Recenserad 20 juni 2015

NURHIDAYAH från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i juni 2015
Comfortable stay
Cleanliness, location, service
Comfortable stay for a business traveller like me
Recenserad 20 juni 2015

vinayak från Indien
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2014
great place great food
ambience location and food
good
Recenserad 17 juni 2015

Eek från Malaysia
Affärsresenär
Superior King-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2015
Overall, a great stay, nice amenities.
Location, Comfort, Nice Breakfast
A pleasant stay. Room is good, service is ok, location is convenient, very close to the famous seafood place and riverside.
Recenserad 16 juni 2015

Frankie från Malaysia
Ensamresenär
Superior King-rum
Bodde en natt i juni 2015
Good location with cleaned room
Cleaned room, friendly staff and location
Cleaned room with friendly staff but Front Office Staff/Receptionist were so busy due to multiple function during my stay, no one pick up the phone even rang few times,Maintenance staff too busy have no time to adjust my room bathtub hot water temperature which was not hot only warm water. Not to mention room comfort and standard no way to compare with Pullman Putrajaya with same type of room.
Recenserad 16 juni 2015

CHANG från Malaysia
Affärsresenär
Superior King-rum
Bodde en natt i juni 2015
Great location, clean room
Location, clean room, good food
Excellent and will choose to stay here again in future
Recenserad 15 juni 2015


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: