Utmärkt 8,2
baserat på 2822 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2822 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

Benedict från Malaysia
Familj med äldre barn
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Will visit again
Next time
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Byron från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Big room and cosy
Nice & cosy, easy access to surrounding retails and shopping
Recenserad 10 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

david från Storbritannien
Par
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Pullman Kuching
Staff very slow. Breakfast not that good. Resteraunt at night for dinner was average. The internet not working for the whole 2 days of stay.
Recenserad 09 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

norehan från Malaysia
Ensamresenär
Superior King-rum
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Not a 5 Star at all
Service suck..do look into the many reviews..most complaints are shut off by the word sorry...way too many sorry..zero improvement..
Recenserad 08 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jonathan från Brunei
Par
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i december 2015
Friendly
Staff is friendly and hotel is really central of town and walking distance to most of the location ppl would visit
Recenserad 07 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Windson från Malaysia
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Feedback
So far I'm quite happy staying with this hotel. Front desk staffs are well train and good and breakfast buffet serve variety of food. The only thing I would suggest is if they would provide free shuttle service to nearby shopping mall would be perfect.
Recenserad 07 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Mark från Malaysia
Par
Deluxe King-rum
Bodde en natt i augusti 2016
Poor breakfast buffet
Breakfast buffet at Puzzle was poor. Average amount of choices and taste was lacking. Also, I had my Deluxe double room being upgraded to Executive King due to full booking of deluxe rooms. I don't mind the FOC upgrade but what bugs me is that this actually shows they didn't properly handle my booking request. I was lucky enough that they would upgrade me. What if I was downgraded? Please do not let this thing happen again. Other than these blemishes, my stay was great.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chin från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Poor response
Mineral water wasn't place in the room, so put in the request at front desk mr jack, but also failed to send any until I go down front desk to get it myself.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

KEN från Malaysia
Affärsresenär
Superior Dubbelrum
Bodde en natt i augusti 2016
Hotel is a little old
Receptionists are slow in responding to my queries upon checking in.
Recenserad 06 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Evonne från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Cleanliness have to improve
Breakfast doesn't have many choices .
Recenserad 01 augusti 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: