Utmärkt 8,2
baserat på 2817 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 2817 omdömen
  • Renlighet 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Läge 8,6
  • Bekvämligheter på rummet 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta för pengarna 8,0
  • Mat/Middag 7,4
Sortera efter

nur från Malaysia
Reste med partner
Superior King-rum
Bodde i 3 nätter i september 2013
it was value for money
location, food, facilities
Recenserad 17 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Chan från Malaysia
Affärsresenär
Superior King-rum
Bodde i 2 nätter i juni 2014
Very new, clean and comfortable
Design, Comfort and Location
Stayed here instead of Hilton Kuching despite the seminar I was attending was held in Hilton during my 2nd visit in Kuching because both hotels were essentially priced the same but Pullman is much newer and their open concept design is prevalent from the lobby to rooms. Would stay again when I'm visiting Kuching no doubt.
Recenserad 14 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Zazlan från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 4 nätter i juli 2014
Not bad at all
Rooming room
Telcom
Recenserad 14 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Teng från Malaysia
Affärsresenär
Deluxe King-rum
Bodde i 2 nätter i april 2014
Comfortable, clean and relaxed
Attentive staffs, comfortable and clean.
Recenserad 13 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Ching från Malaysia
Familj med småbarn
Deluxe King-rum
Bodde en natt i augusti 2013
Hmmmmmmmmm
Clean, great location and foods
Recenserad 13 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Nor från Malaysia
Reste med partner
Deluxe King-rum
Bodde en natt i juni 2014
relaxing
spacious room at good value
i love the hotel because of its spacious room and good value. the bathroom is also spacious with its own supersize window next to the tub. the hotel could even be the only reason why i visit kuching for relaxation and weekend escape.
Recenserad 09 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

KING från Malaysia
Reste med partner
Superior King-rum
Bodde en natt i juni 2014
Clean and comfortable room, Nice new hotel
Cleaniness, comfortable bed and no complaint.
Very comfortable and satisfactory. Up graded to deluxe room because there is no non-smoking std room available. Staff are friendly and helpful.
Recenserad 02 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Simon från Australien
Familj med äldre barn
Superior Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i juni 2014
Great place and nice people. Good for eco-tourism.
New, clean and good location
It was my second time visiting Kuching and also second time staying in the hotel. Everything was great. Just 3 minutes walk from the hotel, it is Kuching's most popular seafood place, Topspot Seafood Centre which has more than 10 seafood stalls operating there. If you are fan of fresh seafood, don't miss the opportunity to go there.
Recenserad 02 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Foong från Malaysia
Affärsresenär
Superior Tvåbäddsrum
Bodde en natt i mars 2014
Good location
Good food surrounding
Good experiences stay here, overtimes in Kuching is my only choice
Recenserad 02 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Heng från Malaysia
Reste med partner
Superior King-rum
Bodde en natt i juni 2014
Hotel is new. Staffs are friendly.
Centrally located, hotel is new, staffs are friendly
Recenserad 01 juli 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: