2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6129 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6129 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Jugger från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
Nice hotel
Location Location Location
Pleasant stay
Recenserad 16 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Lary från USA
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde en natt i februari 2015
my valintime
comfort, terace, surcuity
I enjoyed everything just wish they had coke instead of some fruit drink
Recenserad 16 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

michael från Australien
Ensamresenär
Premier Deluxe
Bodde i 2 nätter i februari 2015
liked it
location handy to ayala mall..restaurants plenty to choose from...great variety from breakfast buffet
All round enjoyable with no problems..i would definitely stay here again
Recenserad 16 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Carl från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
Nice and clean
Nice clean and near to establishment
Recenserad 15 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Joseph från Filippinerna
Familj med småbarn
Executive Svit
Bodde en natt i februari 2015
Average Hotel, Needs Improvement
Location, Swimming Pool, Cleanliness
It was quite average in terms of amenities and service. Staff professionalism needs more work to meet standard hotel hospitability and courteousness. Location was significantly key. Breakfast buffet was okay but needs more quality selection.
Recenserad 15 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Shane från Australien
Reste med partner
Executive Svit
Bodde i 2 nätter i februari 2015
Short 2 night Stay
Location, Food and Staff
Conveniently located just a short stroll from Ayala Mall, we were able to shop and not have far to walk back to Quest. (Maybe 400m) Hotel was clean, secure and the staff were always friendly and helpful. I will say that the pool area was surprisingly small which is in contradiction to the advertised photos which makes it look a lot bigger than it actually is. Apart from that, the stay was first class and would definitely recommend staying here. I stayed in an Executive Suite on floor 18, and the lounge room was big with its own guest toilet. The separate bedroom and bathroom was also sufficiently big enough to be very comfortable.
Recenserad 15 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Stefan från Tyskland
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Good hotel in perfect location
location near Ayala; nice modern and clean room; friendly
Great like many times before
Recenserad 14 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Natalie från Australien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i februari 2015
Great buffet breakfast
breakfast staff location
Recenserad 14 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

vikneshwaran från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i februari 2015
excellent ....
location food clean
Recenserad 14 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Daniel från USA
Ensamresenär
Executive Svit
Bodde i 5 nätter i februari 2015
When at Quest stay west.
Location across from the Ayala Mall, large room, staff
My room was on the 18th floor but faced east towards some major construction. I moved to this hotel and found everything superior except for the noise.
Recenserad 13 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: