2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6130 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6130 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Fenella från Filippinerna
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde en natt i januari 2015
3rd year wedding Anniversary
1. staffs 2. food 3.cost
It was great! Will definitely go back.👍👍
Recenserad 04 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

KEN från Nya Zeeland
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i januari 2015
Awesome Hotel
Staff are courteous, location location & location, good value for money.
My stay was excellent, clean hotel and big rooms, staff was courteous and polite.
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

vikneshwaran från Singapore
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Nice clean comfortable
staff,restaurant ,location
Nice stay.....check in time starts at 3 pm onwards we had to wait an hour that is the only negative things the rest was really gd
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

ELIOT från Storbritannien
Familj med äldre barn
Premier Deluxe
Bodde i 5 nätter i januari 2015
Nice Hotel
Nice Hotel - Helpful Staff - Great locationl
We had a lovely stay.Our room was nice, comfortable and clean room.The staff were very attentive and helpful. The buffet lunch had a large variety of good food at a reasonable price. We will definitely come back again.
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

michael från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i januari 2015
getting more expensive
location location location
nice stay
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Karmela från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Will definitely go back :)
Great location, value for money, spacious room
Hotel was just across Ayala Mall in Cebu. It is conveniently located along the highway. Staff were friendly and accommodating. Room was nice and spacious. Washroom was also big and clean. Bed is comfortable. Hotel ambiance was relaxing :) I definitely recommend this hotel.
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

Jugger från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i december 2014
Nice hotel
Location location location
Our stay was good, recommend this hotel.
Recenserad 03 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

NG från Malaysia
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Food is sucks
Location, near to Ayala mall
Overall is good but the food is sucks
Recenserad 02 februari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

minhye från Sydkorea
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
Not bad
Site
Soso
Recenserad 31 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?

jamie från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Great location
pool location
booked a double gave me a twin that was slightly annoying other than that decent hotel with a pool in the sun
Recenserad 29 januari 2015
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: