2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6130 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6130 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Julie från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Value for money
location, value for money
Recenserad 29 januari 2015

Nicole från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Perfect 10!
Cleanliness of room, comfort, staff performance
Recenserad 29 januari 2015

Malcolm från Storbritannien
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Location & convienence
Location, convienence, buffet breakfast
Always been a good hotel to stay, close to shopping, easy to get around from, great buffet breakfast
Recenserad 29 januari 2015

SEONGIL från Sydkorea
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i januari 2015
Quest Hotel & Conference Center - Cebu
good
Recenserad 28 januari 2015

Adrian från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
Underrated
clean, service , food
Recenserad 28 januari 2015

KEN från Nya Zeeland
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Affordable hotel
Staff are courteous. Big rooms and clean.
Awesome stay and I want to come back on this hotel.
Recenserad 27 januari 2015

Daniel från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i december 2014
Good location and great rooms...but pricey
bed food location
The Quest Hotel is nice hotel with a great location in downtown Cebu. Many things close by, but make sure you know where you are going. The restaurant is very good, but the price is quite high - as in, "I can`t believe I`m paying these prices in the Philippines!". The staff is professional and fairly helpful and the rooms are very clean. The only down sides are: It`s easy to get lost walking around near the hotel because the streets are not in a grid pattern...and it`s a pricey hotel.
Recenserad 27 januari 2015

Judith från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Superb
Staff, location, rate
Perfect!
Recenserad 27 januari 2015

Cynthia från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
nice hotel near ayala shopping center
nice comfortable rooms, near shopping area and friendly staff
Has a.comfortable stay at quest hotel. The rooms are large with comfortable beds. The area is walking distance to.shopping and dinning.
Recenserad 27 januari 2015

Scott från Australien
Familj med småbarn
Premier Deluxe
Bodde i 5 nätter i januari 2015
Great service with a smile
Staff, food and the closeness to Ayala
It was very comfortable and the only minor issue was the low flow shower and lack of heat in the water...overall a great hotel with friendly staff
Recenserad 27 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: