2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6134 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6134 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

JAMES från USA
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Vacation Stay
Location, clenliness, staff.
Everything is clean and the staff is perfect. The only issue is the shower water was never hot enough for my wife and myself. Otherwise, very nice. Will stay there again.
Recenserad 16 januari 2015

minji från Sydkorea
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2014
nice hotel^^
water front cebu, be, imperial
Recenserad 15 januari 2015

miklos från Österrike
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
room is ok but there was no warm water
location, room (but there was no warm waterin the evening!), bed was very comfortable
Hotel would be quite all right, but...after a 12 hour's trip, I wanted to enjoy a warm shower. There was no warm water at 8:30 pm.
Recenserad 15 januari 2015

Romarick från Australien
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2015
relaxing stay...
clean, comfortable and close to shops.
Good....
Recenserad 14 januari 2015

brian från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2015
Nice hotel, but service could be better
Comfort, near center, accessible. There is just one experience I dont like, if you dial a delivery, you have to actually get it outside.
Recenserad 14 januari 2015

Hideki från Japan
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Very nice hotel
Laundry service, very clean, secured
Recenserad 13 januari 2015

Christine från Nya Zeeland
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Good hotel on good location
Location, Cleanliness, hotel condition
Everything was good and the location was superb. The hotel food might be expensive but the mall is just across the road. Laundry service is also just a walk away from the hotel. Best location ever.
Recenserad 13 januari 2015

Ireneo från USA
Par
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i januari 2015
Very Good
Location, Cleanliness and Very good staff
Completely satisfied
Recenserad 12 januari 2015

girly från Filippinerna
Par
Premier Deluxe
Bodde en natt i januari 2015
clean and nice
clean,spacious lobby not cramped, employees good in communication and very happy to help
we enjoyed it. buffet food good and reasonably priced.staff fast to get to our doorfor our requests
Recenserad 12 januari 2015

Bjoern från Tyskland
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Nice Break in comfortable surroundings
nice rooms, friendly staff, great breakfast
We came to this hotel again, because we appreaciate the comfortable atmosphere close to the mall. The hotel is really very good, nothing that really sticks out negativley. Nice clen rooms, good servie level etc. The location is also very convenient for shoppimg in the Mall accross the road.
Recenserad 12 januari 2015


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: