2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6122 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6123 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Emma från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Look no further
Centrally Located, Super Clean, Value for money
I'd love to come back! This hotel delivers on what matters most to a picky traveller like me: cleanliness, location, and a good comfy bed to rest my head on. This is the kind of hotel I wouldn't mind cocooning in the whole day (or week). Loved the warm towels--I don't even mind having to call up housekeeping to send them in everyday. Breakfast was good enough with a room for improvement - perhaps less on the processed meat and more food made from scratch. But overall, it's a wonderful hotel.
Recenserad 27 december 2014

neal från USA
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde en natt i december 2014
my stay at the Quest
general staff, front desk staff and the office personnel
My stay was great has it always is thank u, will be staying again 2 Jan 2015 for 5 more days
Recenserad 27 december 2014

Neal från Afghanistan
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde en natt i december 2014
my stay at the Quest
staff, front desk staff, t
Recenserad 27 december 2014

June från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Good location.
Location, food, comfort
We had a relaxing hussle free stay.
Recenserad 27 december 2014

Donald från Storbritannien
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i november 2014
Good Central Hotel
Central location, good restaurant and service
They have improved the a la carte menu a little since I last stayed and although still quite expensive the service was excellent even at breakfast when the restaurant was crowded. The buffets are reasonable value for money. The lobby is often crowded and not very good as it is so small for the size of the hotel. Location is excellent with plenty of taxis immediately available and the jeepney terminus opposite. Good location for business and shopping.
Recenserad 26 december 2014

ana från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2014
Cleanliness not maintained
location food and comfort
love staying at quest. But The last 2 stays i had with quest, i noticed that the hallways stinked and there was a bad smell in the room. I hope they fix this.
Recenserad 26 december 2014

MA från Filippinerna
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i december 2014
awesome
great lobby ambiance
It was fantastic
Recenserad 24 december 2014

Leonardo från Filippinerna
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Good Hotel
Good location. Good food. Good value
Everything was nice. No complaint
Recenserad 23 december 2014

Mark från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde en natt i december 2014
Very Good Quest Indeed
Location, Big Rooms, Clean & Comfy
It was Great Value for Money indeed *** Stars
Recenserad 23 december 2014

Joel från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i september 2014
excellent hotel
pirce, location, staff
excellent hotel, great price for the comfort and location
Recenserad 21 december 2014


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag ska inte övernatta på något rum för den här bokningen. Jag gör bokningen åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: