2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6130 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6130 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

HYUNG från Sydkorea
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2013
Fantastic and great location hotel
Kind room service, Near shopping center, Clean and wide room
It was good experience to spend time in Quest hotel. I wanna visit again because of good location & wide & clean room
Recenserad 11 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Australien
Par
Deluxerum
Bodde en natt i november 2014
Happy stay
Clean, Comfortable and Convenient
Haven't stayed here for a year but glad to see the quality hasn't changed, still very comfortable rooms and beds and super convenient access to Ayala Mall. Thank god they have also extended the gym opening hours so can go there any time. Nice pool area too, will surely stay here again.
Recenserad 10 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Benjie från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
It has all the basic needs to be comfortable
The best 3 things that I can find in this hotel are: location, food, and customer service
My stay in the hotel was great! They all responded to what I asked for; their room service was very attentive and they were able to address my other needs. It's good enough to feel comfortable while staying near good business centers and mall.
Recenserad 10 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

ana från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2014
Best value for money
LocAtion, comfort and food
Love staying at this hotel in cebu
Recenserad 09 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Yusuke från Japan
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i november 2014
worth money
worth money, comfortable with good service
It was good as always. Very closed to Ayalamall but the street is dark.
Recenserad 09 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Robert från Australien
Ensamresenär
Premier Deluxe
Bodde en natt i november 2014
Overnight at Quest Cebu
Location, Quality, Facilities
The reception was efficient and smooth, because of renovations I was upgraded to a suite. The facilities in the hotel are great and the location is perfect for access to Ayala mall and most of the local business areas. Good staff attitudes, buffet had a good selection and everything is very clean
Recenserad 09 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

warren från Australien
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2014
Near new hotel...
Excellent breakfast. Location. Comfortable rooms.
Stayed on a promo rate. Doubt that I would pay full rate to stay again.
Recenserad 09 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

ma från Filippinerna
Affärsresenär
Premier Deluxe
Bodde en natt i mars 2014
Near shopping mall, friendly staff, good food
Accessible , walking distance to Ayala mall
Recenserad 08 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

Sean från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde en natt i april 2014
Good hotel, friendly staffs
location, service, cleanliness
This hotel is very near Ayala Center Cebu and is not heavy on the budget. Service is also good as they assisted us in all our queries. Safe also.
Recenserad 06 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?

marissa från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i november 2014
Accessible
Safety, convenient and friendly.
Excellent
Recenserad 06 november 2014
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: