2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6123 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6123 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

mario från Portugal
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Cebu
Swiming pool,location and staff
Recenserad 09 oktober 2014

john från USA
Par
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
rooms are very small
pool area , clean
average
Recenserad 09 oktober 2014

Lily från Singapore
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Great hotel value for money
Convenient location, friendly stuff, and cleanliness
Value for money, but little bit noisy at the night
Recenserad 07 oktober 2014

Jennifer från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
Great location
Central location, friendly staff, wi fi
Recenserad 07 oktober 2014

viel från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
My fave hotel everytime i visit cebu.
Location, comfort, food
Awesome, as always...
Recenserad 06 oktober 2014

Angel från Filippinerna
Grupp
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Central Location
Location, food, amenities
Central location, near ayala center and easy access to restaurants and attactions in Cebu. Breakfast and hote amenities were great as well.
Recenserad 06 oktober 2014

Gerald från Kanada
Par
Premier Deluxe
Bodde i 3 nätter i oktober 2014
Very good experience
Location, friendly staff, very good restaraut and great selection
The stay at the hotel was one of the best that I have had in many years. Do not have anything bad to say at all about the hotel, staff or location.
Recenserad 06 oktober 2014

Erik från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i oktober 2014
Pleasurable stay
Clean, Convenient, Friendly
We had a relaxing stay at this hotel. The location is right beside ayala center. Staff were very helpful!
Recenserad 06 oktober 2014

Erik från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i oktober 2014
Pleasurable stay
Clean,location,helpful staff
The rooms were clean and spacious, staff was very nice. The only problem I found is that the bathroom does not have enough hangers so we have to put everything on the table which already has a lot of things.
Recenserad 06 oktober 2014

Torben från Tyskland
Par
Premier Deluxe
Bodde i 4 nätter i september 2014
Hungry staff
pretty much nothing
We booked highest category available. Room is small, Bathroom smaller. Shower cold to mid-warm Evian water for outrageous price with no alternative in the room. Breakfast with choices, poor quality and lazy staff. Snickers bars disappeared from the room.
Recenserad 05 oktober 2014


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: