2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6122 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6122 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

JAMESLY från Filippinerna
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Satisfactory, but...
They don't accept third party credit card payment. If you've reserved the room in the same manner (using third party credit card), you have to settle the reservation over-the-counter in cash once you arrive at the hotel.
Recenserad 10 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Chikako från Japan
Familj med äldre barn
Premier Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Fantastic
Nice location, lovely staff clean & new. Recommend to stay here.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

YongHua från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juli 2016
Great location and friendly staff
Great location and friendly staff as always.
Recenserad 09 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Irma från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
very good location near Ayala mall
Very friendly staff and spacious room
Recenserad 08 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Jessica från USA
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i juli 2016
Fantastic!
Great staff.
Recenserad 07 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ngen från Malaysia
Affärsresenär
Premier Deluxe
Bodde i 3 nätter i juli 2016
Grear location
Overall the hotel location is superb. The food is great too. However I've booked my premium deluxe which I'm not satify with the room size & cleanliness. The premium deluxe room using split unit aircond and drop water.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Gail från Storbritannien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i juni 2016
Lovely Hotel!
Stayed here a few times as its a beautiful mid range hotel which is close to Ayala Mall. Staff are always friendly and the hotel boasts of its cleanliness and lovely spread of buffet breakfast. Will definitely stay again in the future.
Recenserad 06 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

June från Australien
Reste med partner
Deluxerum
Bodde i 7 nätter i juni 2016
Good Value for Money
A really nice stay, the staff were friendly and helpful. The property is showing some signs of wear and tear, although over all a really nice stay with friendly service. Would be more than happy to return and recommend to family and friends.
Recenserad 04 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Filippinerna
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2014
Loved the location
Just walking distance to malls
Recenserad 03 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Maria från Filippinerna
Reste med partner
Juniorsvit
Bodde en natt i februari 2015
Great location great service!!
Very convenient location. Room size is generous. Great staff and very modern hotel.
Recenserad 03 juli 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: