2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6121 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6122 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

EMMA från Filippinerna
Ensamresenär
Juniorsvit
Bodde i 2 nätter i maj 2016
Good location and friendly staff
As always, had a wonderful stay and feels like my second home in the city.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

EMMA från Filippinerna
Par
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Good location & friendly staff
As always, we had a great time and had a relaxing stay in Quest Hotel. Thank you for all the friendly staff.
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Diomar från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Excellent
I will stay again
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Lawrence från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Good and convenient location
Convenient location, near mall and good value for money
Recenserad 03 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

ruben från USA
Familj med små barn
Dubbelrum/Tvåbäddsrum Premier Deluxe
Bodde i 2 nätter i maj 2016
great and friendly staff, reasonable price in a great location
awesome stay with my family
Recenserad 02 juni 2016
Tycker du omdömet är användbart?

MARLITO från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i januari 2016
just fine
the hotel is near to the malls, restaurants and public transpo is very easy access.
Recenserad 31 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Emmanuel från Filippinerna
Ensamresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde i 3 nätter i maj 2016
Wonderful!
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Diomar från Filippinerna
Familj med äldre barn
Executive Svit
Bodde en natt i maj 2016
Fantastic place
Accommodating Staff
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

neil från Australien
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i maj 2016
good
very good
Recenserad 30 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?

James från Kanada
Familj med äldre barn
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i maj 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the most profit
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Recenserad 29 maj 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: