2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6130 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6130 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

mark från Australien
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Good location ,friendly staff ,comfortable bed
good location ,friendly staff , comfortable bed
good location , friendly staff ,comfortable bed,but I hate the early check out.....11:00 am......
Recenserad 22 mars 2016

KOICHIRO från Japan
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
good
very good
Recenserad 22 mars 2016

KOICHIRO från Japan
Familj med äldre barn
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
We felt very confortable stay here. staff is very good ,too.
amenitires for examle shanpoo, treatment etc. is so poor. but clean
Recenserad 22 mars 2016

David från Storbritannien
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Home from home
Very good central hotel . Have stayed here for a total of seven days this visit . We have been using this hotel for the past six years . Convenient location with Ayala shopping mall just across the road . Pool area a great to relax after a long flight or busy day sightseeing . Excellent buffet breakfast .
Recenserad 21 mars 2016

PUI från Hongkong
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i december 2015
for the price , cant call more
near a big mall.
Recenserad 21 mars 2016

Calvin från Filippinerna
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
Location and Comfort
Proximity to Public Transport hub and major commercial and business center.and its value for money proosition.
Comfortable, as expected. All facilities and amenities were up to par. Can improve by reducing time required to check out due to volume of visitors. May need to add front desk personnel at peak times.
Recenserad 21 mars 2016

Richard från Australien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
Decent hotel in good location
Location, facilities.God value
Recenserad 20 mars 2016

dean från USA
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
Great hotel
Staff, location, clean
Great hotel...stay here each time in Cebu.
Recenserad 20 mars 2016

ROEL från Filippinerna
Grupp
Deluxerum
Bodde en natt i mars 2016
BEST PLACE TO STAY IN CEBU
LOCATION, ROOM INTERIOR, FOOD
Quest Hotel is the best place to stay while in Cebu. The location is perfect and the rooms are so relaxing with its modern interior design. Value for money indeed!
Recenserad 18 mars 2016

christian från Sverige
Par
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i mars 2016
3+ star hotel i would say.
I paid 50% discount at this hotel and for that it was good. Roms was good. Lobby was nice.
Pool was ok. As always in phillipines Staff was 5 stars outfit of 5. Rom was small but clean and Good standard.
Recenserad 18 mars 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: