2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6134 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6134 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

Ingela från Sverige
Reste med partner
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2013
Fint hotell där servicen var perfekt
personalen var mycket serviceminded
Ett hotell medbra läge nära ett större shoppingcenter. Fint poolområde på hotellet och rent och snyggt överallt. Personalen var hjälpsam och trevlig och gjorde sitt bästa för gästernas trivsel. Tyckte dock att priset för frukostbuffén var i dyrast laget för vad som erbjöds.
Recenserad 20 januari 2013

Ingela från Sverige
Reste med partner
Premier Deluxe
Bodde i 2 nätter i januari 2013
Fint hotell med bra shoppingläge
Rent och fint, bra poolområde och nära stort shoppingcenter
Vi hade ett bra rum med balkong. Personalen var trevlig och hjälpsam och allt var rent och fräscht. Tyckte dock att restaurangen inte hade så bra meny. Frukosten var i dyraste laget. Eftersom detta hotell ligger så nära Ayla center med bra restauranger och shopping så åt vi middagen där. Säkerheten på hotellet är verkligen bra. Totalt sett nöjda med hotellet.
Recenserad 11 januari 2013

Fredrik från Sverige
Familj med småbarn
Premier Deluxe
Bodde en natt i december 2012
Bra hotell med hög standard
Fräscht hotell med trevlig personal och med bra frukost
Allt fungerade bra. Bra mottagande. Poolen var inte så stor men den var fräsch.
Recenserad 02 januari 2013

Ramil från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i februari 2016
Deteriorating Excellence
The buffet selection have deteriorated. Lesser selection of food. Some staff are snubbish especially those in the drinks bar. I was a regular customer but never received any complimentary that I think would be nice to have.
Recenserad 30 september 2016

aleli från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde i 3 nätter i april 2016
helpful staff
we satisfied with the service
Recenserad 30 september 2016

Vanessa från Filippinerna
Familj med småbarn
Deluxerum
Bodde i 2 nätter i september 2016
Excellent Weekend Staycation
2nd time staying at Quest and it is always a pleasant experience! The staff (all of them) deserve a very high commendation! Whether they be at the reception, restaurant or housekeeping, everyone is very polite and accommodating, something I missed from Waterfront and Solea here in Cebu. There's a mass on a Sunday so hotel guests which is nice. My only complaint must be there's lesser variety of food from Puso on their breakfast buffet compared to a year or 2 ago. I was hoping for a variety of soups and vegetable dishes, but they were the same even on the second day. We're a family of 3 looking for a much needed downtime from work and housechores and we had a good break. Highly recommended to anyone staying in the City. Looking forward to staying with you again!
Recenserad 29 september 2016

Karl från Tyskland
Ensamresenär
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i april 2016
good hotel
good location
Recenserad 29 september 2016

JOVIE från Filippinerna
Reste med partner
Deluxe Dubbel- eller Tvåbäddsrum
Bodde en natt i augusti 2016
Accessible
Location in great. Very near Ayala Center.
Recenserad 27 september 2016

Felix från USA
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde i 6 nätter i september 2016
Superiour!
Quest hotel has been always superiour with there customer satisfaction and services. Will never trade this hotel to no other hotel, quest hotel keep up the good work!
Recenserad 25 september 2016

Edmundo från Filippinerna
Gruppresenär
Deluxerum
Bodde en natt i maj 2016
Very good stay
its a very nice place to stay at. very near ayala mall cebu
Recenserad 23 september 2016


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5 000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: