2015
Utmärkt 8,5
baserat på 6122 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 6123 omdömen
  • Renlighet 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta för pengarna 8,5
  • Mat/Middag 7,6
Sortera efter

steven från Australien
Grupp
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
NOT UP TO STANDARD
LOCATION, POOL STAFF, CEHCK IN
JUST OK
Recenserad 13 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

rick från USA
Par
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
Best in cebu!
Comfort,clean, food!
This place rocks! Staff great! Room, clean. Food great! Priceisextreamly reasonable!! Doyourselfa favor" pick this place to say!!!
Recenserad 12 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Cheryl från Singapore
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 4 nätter i mars 2015
good location
location,pleasant and new
pleasant
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Hiroshi från Japan
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i november 2015
Good location, in front of Shopping Mall
Buffet, Room Cleaness, and Location (Easy for Shopping)
Good & Perfect!
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

firat från Spanien
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
A very good option in Cebu
Cleanliness, food and location
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Erra från Filippinerna
Familj med små barn
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
Clean, Comfy, Convenient location
Food, Location, Wifi
Recenserad 11 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Genevieve från Filippinerna
Par
Executive Svit
Bodde en natt i december 2015
Great hotel!
Location, food, room
Wonderful location, great food, clean room, friendly staff
Recenserad 08 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Joseph från USA
Par
Deluxerum
Bodde i 9 nätter i december 2015
Always a great stay
As they advertise: Cool, clean, comfy. Nice place.
Unlike other hotels in Cebu, they keep the Aircon on in the rooms they book their guests in. This way you're not waiting 3 hours for the room to cool off when you arrive. Great fitness center. Food is always exceptional.
Recenserad 07 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

Ramon från Kanada
Ensamresenär
Deluxerum
Bodde i 8 nätter i december 2015
Excellent Service
The staff
The staff are very helpful and provide exceptional service. My room was clean. However, the aircon is very loud but there is a sleep mode. Some traffic noise can be heard.
Recenserad 06 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?

kishinchand från Singapore
Affärsresenär
Deluxerum
Bodde en natt i januari 2016
Slow response
location and easy access and nice pool.
Terrible...bad leakage in toilet and flooded...they were slow to fix it. Had to go down personally to reception to complain bcos after complaining 4 times by phone and kept waiting for 25 mins still nothing done.Finally after fixing didn't do a job of cleaning up the floor in the toilet. Didn't replace the floor mate in the toilet and it was so dirty and they were lazy to replace it.
Recenserad 06 januari 2016
Tycker du omdömet är användbart?


1

Välj ditt lojalitetsprogram

Högst upp på sidan kan du klicka på PointsMAX så ser du många populära lojalitetsprogram som du kan välja mellan.

2

Välj ett rum med poäng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjäna upp till 4900 poäng

Varje valbart rum kommer att visa de poäng som du kommer att tjäna på att göra bokningen.

3

Logga in och tjäna poäng!

  • Medlemsprogram ID
  • Jag är inte hotellgästen. Bokningen görs åt någon annan.

Ange ditt medlems-ID för ditt valda program när du gör din bokning. Du kommer att tjäna den summan som visas när du slutför din bokning. Det är så pass enkelt!

Börja här och välj det program som du helst föredrar: